Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cSuwwi
nekem ált. 8.-ikban volt is "valódi" mikrofon! :D
alapjáraton göndör a hajam, akkor meg hosszú is volt :)

Voltam ma a szavazás miatt a régi sulimban, és megkerestem a falon az osztályfényképünket. Hát, elõszõr nem találtam magam :)

shit happens

FtranX
sajnos, ha megcsavargatom, csúnya kopasz bácsik vettek volna kezelésbe. :)
de aláraktam volna rendesen.

hykao
Huh, nekem is most van már akkora mikrofon, hogy lassan befonhatnám...na nem baj, ha minden igaz, kedden hitman-esítem...
FtranX
lusta voltam átméretezni. :P amúgy 124 k, 'szal belefért a 130-ba. :)

szerintem a nagy hajam és a vastag szemöldököm miatt tûnök idõsebbnek, de majd egykicsit rendbehozom magam. :D

hykao
...és, megcsavargattad a csajszi potmétereit? vannak filterek rendesen, ahogy elnézem.
cSuwwi
Lentrõl szoktam felfelé görgetni, és pont úgy jött ki a kép, hogy az üzenet fejlécét nem láttam.
(Na gondoltam, mégegy új tag, aki nem tudja elolvasni azt a nyomorult FAQ-t, hogy 800x600)
Azán feljebb görgettem... :D

A kép alapján legalább 25-re tippelnélek. Anno amikor bevezették, hogy a cigi csak 18 felettieknek adható el, szerencsére engem is mindig "felértékeltek" :)

shit happens

FtranX
Ma voltam tuningkiállításon. :)

FtranX
Majd ha ráérzel a spammelés ízére... :D
Én az elsõ két hónapban összesen 1000 hsz-t nyomtam. A következõ kettõben viszont 5000-t. :D

büszke lehetsz magadra :))))))
bocsi, de ezt nem lehetett kihagyni :)
én a vipre hajtok :)
nekem kell olyan :)
de még nincs meg a 200 üzenetem sem, mert holnap pontosan 1 hónapja leszek regelve :)

PAYNE
köszi!

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

Punker
grat

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

PAYNE
pontosan 1 éve vagyok regisztrálva!

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

PAYNE
helósztok!

majd csinálok egy jobbat.. ez csak ideigelens, úgyis hamarosa vip leszek :)

azzal is lehet :)
de én Swish 2.0 val csináltam.....

flash mx :)

FtranX
ilyen betû effekteket milyen progival lehet csinálni?

ooops :)
télleg elég nagy... jóvan, maradok egy képnél azt kész :)
valami faja-t akarok :)
a tiéd se rossz csuwwi :)
bár az a 2 muksó nekem nemn jön be, de különben zsííííír
tod mit fogok csinálni?
maj egy smiley centert, ami az sg-hez lesz, olyan lesz hogy fenn lesz rengeteg, több 100 smiley, és ha rákattintasz kimásolja a vágolapra, amit aztán csak be kell illesztened ide és kész :)

cSuwwi
"(120x20, vagy 150x25 pixel nagyságú max. 16 KByte
méretû JPEG vagy GIF kép, amely a nick helyett jelenik meg)"

Ehhez próbáld igazítani.

shit happens

cSuwwi
Ja, csak nem 57k-s mérettel!

shit happens

ez lesz majd a vip-es logo-m :)
szerintem jó lett

nagy lett a csend :)

photoshop-al csináltad?
a felirat gondolom egy általad csináld gradient overlay, a háttér egy textúra, amin szintn van egy ilyesmi overlay, de az is lehet hogy te csináltad a textúrát is :)

köszi, olvastam, de még csak olyan 100 üzenet körül tartok, kell még 100, majd igyekszem :)

igazán köszönöm..

hykao
VIP! olvasd el a fórum fõoldalon. Küldessz emeltdíjas SMS-t, és te is VIP leszel.
peet69 a te logod elég jó... majd én is csinálok valami faját, ha nagyobb lesz a hely...

hykao
akkor a gyomlálás is folytatódik...
cSuwwi
Sikerült félreértenem faszán... :D

shit happens

jaja arra

sztem elég nehéz vót férre érteni de ha sikerült neki akkó elég hülyén értette a dolgot :DDD

tiszta jó lenne a logom ha nem lenne alul az a 3 biszbasz :)
és nem tom mé van a képen pedig nincs rajta, valszeg félig meddig 2x rakta be azé... nem tom....

hykao
FLAME, és ezek következményei kigyomlálva.
ranGer2
Ahha! nah jólvan máskor figyelmesebb leszek de ne lokista12 rõl itéljetek meg ok?

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

muhaha

hykao
A logódra gondol, hogy nagyobb mint az övé
to be countinued :P

semmibõl sem tanulnak :c)

cSuwwi
kedves olvasóink! kis esti flém címû mûsorunkat látták. :)

shit happens

gondoltam hogy ilyen elõzmények okozták kitörésedet ! :P
de amugy teljesen jogos volt

cSuwwi: télleg az van :)
nem zavaró, csak azé kérdeztem, hogy hogyan van, amúgy nekem is ilyen nagy lesz 1-2 hét múlva... :)

cSuwwi
Nagy a képem? Lehet. Majd kisebbre méretezem. Amúgy ma már másnak sikerült felb@sznia az agyamat, ranger kolléga meg rátett még egy lapáttal. De szerintem ezt bárki megkapta volna ma, aki valami hülyeséget csinál. Sorry. A ma szar napom van...

shit happens

keneeem :)
már nem kell sok még egy száz üzenet és vip leszek :)

hykao
Az a legfõbb baj, hogy nem az elsõ eset, hogy nagy fájlméretû (és nagy képméretû - most nem, de korábban igen) képeket raktok be, te és lokista12-bránermaister-rolspeed hármasreges barátod!
Ha már akkor felhívtam a figyelmeteket erre, akkor FAQ olvasás nélkül is oda kéne figyelni egy kicsit!
cSuwwi
még annyit a végére, hogy 338kb-os képedbõl egy 22kb-osat csináltam az 1000 éves ACDSee 3-assal. Kb. 5 sec alatt. De ha nem muszáj, inkább nem akarok átméretezni.

shit happens

Arch
:))))

hehe :( és nekem mé nincs olyan? :(
na mind1

mert 120*20 ba nem lehet semmilyen effektelt szöveget, annyira pici, még egy dropshadow is kilóg :)

vip opció