Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
alapjáraton göndör a hajam, akkor meg hosszú is volt :)
Voltam ma a szavazás miatt a régi sulimban, és megkerestem a falon az osztályfényképünket. Hát, elõszõr nem találtam magam :)
shit happens
de aláraktam volna rendesen.

szerintem a nagy hajam és a vastag szemöldököm miatt tûnök idõsebbnek, de majd egykicsit rendbehozom magam. :D
(Na gondoltam, mégegy új tag, aki nem tudja elolvasni azt a nyomorult FAQ-t, hogy 800x600)
Azán feljebb görgettem... :D
A kép alapján legalább 25-re tippelnélek. Anno amikor bevezették, hogy a cigi csak 18 felettieknek adható el, szerencsére engem is mindig "felértékeltek" :)
shit happens
Én az elsõ két hónapban összesen 1000 hsz-t nyomtam. A következõ kettõben viszont 5000-t. :D
bocsi, de ezt nem lehetett kihagyni :)
én a vipre hajtok :)
nekem kell olyan :)
de még nincs meg a 200 üzenetem sem, mert holnap pontosan 1 hónapja leszek regelve :)
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
de én Swish 2.0 val csináltam.....
télleg elég nagy... jóvan, maradok egy képnél azt kész :)
valami faja-t akarok :)
a tiéd se rossz csuwwi :)
bár az a 2 muksó nekem nemn jön be, de különben zsííííír
tod mit fogok csinálni?
maj egy smiley centert, ami az sg-hez lesz, olyan lesz hogy fenn lesz rengeteg, több 100 smiley, és ha rákattintasz kimásolja a vágolapra, amit aztán csak be kell illesztened ide és kész :)
méretû JPEG vagy GIF kép, amely a nick helyett jelenik meg)"
Ehhez próbáld igazítani.
shit happens
ez lesz majd a vip-es logo-m :)
szerintem jó lett
a felirat gondolom egy általad csináld gradient overlay, a háttér egy textúra, amin szintn van egy ilyesmi overlay, de az is lehet hogy te csináltad a textúrát is :)
és nem tom mé van a képen pedig nincs rajta, valszeg félig meddig 2x rakta be azé... nem tom....

nah jólvan máskor figyelmesebb leszek de ne lokista12 rõl itéljetek meg ok?Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
de amugy teljesen jogos volt
nem zavaró, csak azé kérdeztem, hogy hogyan van, amúgy nekem is ilyen nagy lesz 1-2 hét múlva... :)
shit happens
már nem kell sok még egy száz üzenet és vip leszek :)
Ha már akkor felhívtam a figyelmeteket erre, akkor FAQ olvasás nélkül is oda kéne figyelni egy kicsit!
shit happens
na mind1