Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
pedig mar kezdtem megszokni ,h Te vagy a banner<#idiota>#idiota>
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
mert akkor van egy jó banner ötletem.
NEM! nem én lennék rajta! ilyen mozaik módra, az összes képtárban lévõ fotóból lenne kiírva hogy " SG fórumozók " vagy valami amit szeretnétek
hm?
u dont have to listen anybody else but me
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
és helyettük ezt elsõnek berakni.
köszönöm
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
rozsomák hatszor nagyobb pózer mint én :D
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Helyette megteszi ez
Aláírásnak meg ha lehet ez legyen.
"A Hullám maga a tenger, vagy nem?"
Köszi
am gec kemeny party volt ugy volt h 15en voltunk es ivaszat utan kimegyunk 1ik szorakozo helyre.. abbol az lett h mire vahogy kihivtem éjfél fele a taxit 1ik gyerek kint fekudt a taxi elott az uton, jarni nem tudtak meg rosszul voltak inkabb eltuntek vahova :D vmi 9en jutottunk ki :D
ezt nem itt fogom kitargyalni :D
jobbrola2.(haverokkaliszogatunk)
noname
jooh az :D csak pepét nem szeretem.. Lui.it szeretem ott is a corfu nevu pizzat :D