Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy az az Essential mix, amit hallgatsz épp Deep Dish-e, nem tudom. De nem valószínû.
Erre lemegyek azt az alvás határon voltam. A többieknek se tetszet AKIK IMÁDJÁK DD-t!!
Itthon tetszik a DD, ott len amit nyomot az nem tetszet. El is jöttük.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Ha partisabbat szeretnél, menj el egy Seb Fontaine, Oakenfold vagy Van Dyk bulira. Aztán akkor jogosan hõböröghetsz, ha mégsem azt kapod. De így...
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Mondjuk nem szipkáztam szóval nem tudtam ráállni rendesen😊.
Most tettem be egyet Deep Dish 2003-02-08 Live @ Angels of Love, Italy - ez bejön most.
Amúgy azt megkell hagyni, hogy voltak jóó csajok a palace-be csak v. széjel voltak csúszva, vagy emberükkel jöttek!😊
VAn nekem egy Essential Mix-em..(nincs oda írva, hogy DD)
Essential Mix - Planet Funk EM 2003-07-20 Ez most akkor DD? Mert ha igen ezt imádom..
De sztem ez nem az.. vagy nem tom😊
Sander Kleinenberg - Essential Mix (june 08 2003)
Ha esetleg Mimacs jófej lesz és ad neked accountot, akkor majd te is letöltheted.
Mellesleg DC? Miért nem használ itten olyantot senkise??

De azis lehet, hogy egy más ország más megjelenés.
Nem ez a lényeg hanem, hogy jó
www.extragyongy.hu
www.extragyongy.hu
Egyébként legjobb tudomásom szerint Renaissance-ból csak egy van (Ibiza), és A Global Underground sorozat két darabját jegyzi a DD (Moscow, Toronto).
És és még szeretem azt a Renesance dupla albumukat is
Asszem van kettõ is. Remélem az övék!! 😊)
www.extragyongy.hu
Mellesleg ismered Krush munkásságát, vagy szereted a hip-hop-ot? Mert ez az. Gyorsan hozzátenném, hogy nem a fuxosnigger-mûgengszter vonalból. Egy pöttyet finomabb zene. 😊
Persze, hogy nem a legigényesebb zene, amit a Deep Dish nyom. De azért az sem vitatható, hogy van egy-két alkotásuk (pl. GU, BBC Radio1 Essential Mix), amik még 3-4 év távlatából sem sokat vesztettek a frissességükbõl és a hallgathatóságukból. Ezt azért kevés dj formáció mondhatja el magáról. Mert ugye egy trendi darabokból összeállított set elég hamar elveszti az aktualitását.
Milyen keze van? Van egy jobb és egy bal, mindegyiken 5 ujjal, nemde?

shit happens
www.extragyongy.hu
nem tudnád felFTPzni a szerveremre ha adnék hozzáférést?
www.extragyongy.hu
Hát rögtön összefosom magam olyan keze van ennek az ürgének. Félelmetes, mit mûvel. Peet, te ráadásul értõ ember, figyelj a technikájára. Beszarás!!
Olyan zenéket játszanak délutánonként....
Deep D...Buddha bar....cafe del mar....supper club.....
És csûrik keverik mint az állat. Néha egy kis keresztapa effect bele, néha pedig volt eccer egy vadnyugat, néha latin és néha rock.
Annyira már bocsánat de g.ci jó zenét játszanak már néha, hogy az már tényleg fáj.
-Most télleg csak minket szivat???

www.extragyongy.hu
EZTÉLLEG IGYVAN???
Mykonoson a kedvenc beachemen rengeteget játszák a bárok délután. Eszményi muzsika a relaxáláshoz és pihenéshez.
Persze arra is jó, hogy kicsit ébresztgeti az érzékeket....
Hová is megyünk este??? 😊))))))))))
www.extragyongy.hu
Na ezeknél nemis igen lehetne frissebb!
Mindjárt töltöm
www.extragyongy.hu
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ami a csürdöngölés illeti még van 1 pár Dj Sterbinszky Karcsin kívül
Pl f@asz és Sz0p0 = Náksi és bráner ...stb
Bódog születés napot Hykao !!!
Isten éltessen sokáig, erõt egészséget Hyk! 😊