74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
[Walaki]D`Lair #37941 Na mi a helyzet? :DD -
#37940 áááá , most marha jót röhögtem :D elképzeltem magam a ringben :DDDD ... baz :D -
#37939 már "sánta" vagyok így is, a fejem meg jól bírja a yűrődést :) -
#37938 jah ... csak a fejét hogy meg ne sántuljon -
#37937 ha a térdeimet békén hagyják 100 milláért simán lerúgatom magam :) -
#37936 ha 1 picit belegondolok az én fizikumommal és az eszméletlen sok edzéssel ... az az 1 rugás is minimum halálos :DD -
#37935 azé' 2 milliárdért nem hiszem, hogy nem vállalnád be...ettől nem fogsz tolószékbe kerülni. -
#37934 ... nem elég az? -
#37933 pépesre? első fejrugásnál kidőlsz és kész :) -
#37932 szia :) -
#37931 nemtom most hirtelen nem tudok annyi pénzt elképzelni amennyiért én pépesre veretném magam :DDDD ... bár ki tudja ... hmm de tolószékből már nem olyan jó az a sok pénz ... -
#37930 szia! -
#37929 na többek között ezért sem valószínű, hogy indulok a K1-ben. :)
(amúgy is a Pride meg az UFC nekem jobban bejön) -
[Walaki]D`Lair #37928 hát úgy viszont elég instabil lenne a tartásod...:))) -
#37927 semmilyen "kiegészítő eszköz" használata nem megengedett... :)) -
[Walaki]D`Lair #37926 de miért ne? felcsatolod a tinánpengékkel tarkított cuccot azt pörgőből levágod a fejét a madárnak...:DDDD -
#37925 LOL!
Biztos lenne pénz, amiért kiállnék... -
[Walaki]D`Lair #37924 Áljj ki K1-ben...lerúgod a fejét bárkinek...;)) -
#37923 Hát szerintem Tommy Morrison története nem épp a kizsákmányolásról szól, ill. nem ezért tanulságos.
Illetve az én véleményem szerint aki a testével akar pénzt keresni, az számítson rá, hogy a "nyakán fognak lógni" olyanok, akik viszont az eszükkel keresik a pénzt...
Ilyen a világ, ennyi!
Ezen kívül a remegős parkinzon kóros Ali nyilvánvalóan csak báb ebben a "boxolók jogaiért" dologban...
És ne feledjük, hogy micsoda pénzeket kap némelyik boxoló egy meccsért (pl. 10 000 000 dollárt!!! - azaz 2 milliárd forintot - ennyiért én is beállnék a ringbe, aztán elfeküdnék az első pár ütés után...és kit érdekelne a nézők paradicsomzápora... :D), miközben például egy UFC meccsen vannak olyan mókusok akik 400 ezer forintnak megfelelő dollárért bunyóznak, látványosabbat, mint egy boxmeccs, és ugyanakkora (akár 40 ezer néző előtt!!!) nézőközönségnek!
Szal én azért nem féltem a profi boxolókat... -
[Walaki]D`Lair #37922 nekem nem jön be...:( -
#37921 nagyon komoly,ésnagyon megrázzo ami ezzel a csávoval történt!!!De ezzel a dologal nincs 1edül,nagyon sok boxolot zsákmányoltak ki!!Aki Don King-el kezd az jol nem jár hosszutávon,csak eszköz marad a pénzszerzéshez!!éppen ezért propagálja Muhamed Ali(Cassius Clay)a boxolok kizsákmányolása elleni törvények megszigoritását!!mert a jelenlegi jogszabályok idejétmult,és nem védik maximálisan a boxolok érdekeit!thx hogy belinkelted nagyon tanulságos téma!!! -
#37920 mivel napjában olyan 20-30 sms érkezik, így csak olyan óránként-kétóránként olvasgatom őket. -
[Walaki]D`Lair #37919 najó de ha fél 12-kor küldöm akkor fél 1-kor hívsz vissza? :DDDD -
#37918 aki sms-t küld éjszaka, az számítson egy esetleges válasz sms-re, vagy telefonhívásra...
namost 10 után 10 forint percenként a hálózaton belüli hívás, az sms meg 30 vagy mennyi...szal a jó fene fog pötyörészni a "koedukált telefonbillentyűzeten"... :))) -
#37917 ahoj mindenkinek ! :P -
#37916 baz énis igy vagyok ezzel ... lépes avgyok órákat szenvedni vmivel ... pedig a használati utasitással lehet csak percek lennének ... jaj ez a hülye büszkeség :P -
#37915 szeva -
[Walaki]D`Lair #37914 Amúgy meg szeva mindenki...:DDD -
[Walaki]D`Lair #37913 Mondod ezt te hogy valaki felhív pont akkor? :DDDD -
#37912 én anyázni szoktam ha elsőre nem jövök rá, de a papírhoz azért se nyúlok :) -
#37911 Ühüm. :) De mentségemre szolgáljon, hogy én lány vagyok. Mi inkább sipítozunk, hogy nem tudjuk a videót beállítani, ahelyett, hogy elolvasnánk a részletes útmutatóját. Mert ugye sipítozni könnyebb. :)
Amúgy mentségemre szolgáljon, hogy értek a videóhoz, meg a mobilomhoz is, de az ilyen ügyfélszolgálatos dolgok hidegen hagynak, egyszerűen nem érdekelnek. -
#37910 szal te is olyan vagy mint én, elvből nem nézed meg a tech cuccok leírását és a szolgáltató papírját :) -
#37909 Ja? Akkor nemtom... de nem kapok, ez a lényeg. :) -
#37908 Az enyém is titkosított! Ez nem attól függ. Az átirányításnál lehet beállítani. -
#37907 Nekem nem küldözgetnek sms-t. Titkosított a számom. :) -
#37906 Én ahogy lefekszem, előtte matáv kihúz, rádio kikapcs...különben tuti, hogy ahogy épp félálomba kerülnék valaki felhív valami baromsággal...
De amúgy te is ugyanannál a szolgáltatónál vagy, mint én, és ezek - nekem legalábbis - küldenek sms-t, hogy amíg nem voltam bekapcsolva, ilyen és ilyen számról próbáltak hívni.
Persze rejtett számnál nem... -
#37905 hát én mikor lefekszek kikapcsolom (álltalában akkor töltöm) és mikor kelek bekapcsolom arra a 4-5 órára hagyjanak engem békén a telefonnal :) -
#37904 Nem tudom... nincs beidegződve. De általában ha kikapcsolom, akkor tuti keres valaki valamilyen fontos ügyben. :/ -
#37903 Neménvótam!
Miért nem kapcsolod ki éjszaka? -
#37902 Hát... Reggel 8-kor kicsörgettek az ágyból...