Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez olyan dedos...
most az nyer aki nevetsegesebb jelzot mond a masik zenere?
inkabb nem megyek bele.. a hip hop nem a mufajom.. voltam mar olyan bulin ahol az egyik teremben hip hop ment. hat a lany miatt kicsit tancoltunk ott aztan atrangattam a masik terembe...
a hip hop pont ugyanolyan pc zene csak mas utem es meg zavaroan ala is dumalnak..
amikor a srác már nem lát az izzadságtól és még a kezét sem látod, közben a lába úgy mozog, hogy Travolta és Flatley elmehet a búsba, na, az D.J.😊
http://gaborszantai.co.uk/

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
shane 54 zeneit is lattam mar kurvasok kulfoldi mixben. de a sajat mixet egyszer nem hallgattam meg meg... pedig tud keverni azzal nincs baj.. nem folytatjuk ezt inkabb ott ahol kell?😊
1., ezt a mûfajt Õk találták ki
2., Õk csinálják igazán eredetien és legjobban
3., Az mûvészet amit õk csinálnak a koronggal, nem pedig "mosógépre bekapcsolom a kávéfõzõt és a porszívót, aztán had szóljon"...
Nekem soha nem adod be, hogy a tuc-tuc alapokra épített szolicica vernyákolás az zene😊
(Winter Music Conference)
amugy meg aszondom hogy a szineszkedes melle meg jo ha valaki tud show-t csinalni. nem eleg az hogy osszemixel ket zenet.. kell ismerni az effect padot.. meg jo ha tud kiralyus recsegni (scratch)
pl zabiela eleg kemenyen meg szokta tekerni a tomeget a recsegeseivel😊
atb-t sose csiptem annyira.. foleg a kopkodos infporefon vajbf szama miatt😊 mar azzal minuszba rakta magat nalam😊
de azert emlexem meg az elejen azert jo csavo volt a sterbi... de azota mar csak a suxolasa van...
Ne legyünk már maradiak!!!
[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!
az egy mas dolog hogy bar megadta a telefonszamat, msn jet... es nem igazan valaszol.. legalabbis a haverom zaklatta egy ideig de aztan lemondott rola...
nem tudok olyan embert tisztelni, aki más zenéjének összekutyulásából él...
(persze vannak kivételek, mint Andreas Tannenberg (vagy mi ATB teljes neve - de még az ilyet sem hallgatom meg...)
Mhh Csocsonál lehet az amnéziás csaj van?😊😊
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
peet: lehet te többet beszéltél vele!😊 😊

Minden féle kutyát levert. Pitbullt!😊 Angol buldogot meghasonlókat... 😊😊

Most a bruckman kicsoda??
Palika? Vagy a hosszú hajú srác?? Sose tudom.
Club rotation-ba szerintem palika van.
Amúgy meg ez a Sterby banda teljesen normális.
Nincsenek elszállva maguktól. Legalábbis Sterby!😊😊

shit happens
nekunk eddig szerencsere sosem volt ilyen baj a macskainkkal.. jo egy ketto volt aki felt de pl a haverokat par tali alkalmattaval mar szerette.. ez a ket bengali cica pedig kurva ari. igaz zek is hulyek mert nem szeretnek olbe lenni de ha tv zel stb akkor melled bujnak.. es volt hogy egy full idegen pali atjott hozzank es a macskak meg koretelepedtek...
szal azert mert neked ilyen macskad van az nem azt jelenti hogy a macskak csak a gazdijukat szeretik.. es azert mert van egy hulye kutya aki megharap vkit az nem azt jelenti hogy mindegyik kutya hulye tamado allat.. nekunk pitbullunk volt.. igen a hires hirhedt pitbull.. az ocsem belevagott kiskoraban az olloval a kutya fulebe. .a kutya csak vakkantott egyet es nem ette meg a kisocsemet.. pedig aztan nem lett volna neki nehez.. amugy sosem volt baj a kutyaval.. az viszont igaz hogy mas kutyak kozelebe nem szabadott engedni