74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
#38264 Kívülről nem látni.
A jobb kezemen az alkaron a hüvelykujj vonalában a csuklótól a könyök irányába olyan 10 centi hosszúságban olyan, mintha gyöngysor lenne bent... :)) -
[Walaki]D`Lair #38263 fotót!!!44 -
#38262 Nem...de érdekes az is, majd legközelebb megmutatom... :) -
[Walaki]D`Lair #38261 nem...kiakadt a sok rejszolástól? :DDD -
#38260 Tényleg a csuklómat mutattam már? :) -
[Walaki]D`Lair #38259 ehe ehe ehe eehehhe -
#38258 lusta...és vén geci... :DDD -
[Walaki]D`Lair #38257 lusta geci...:DDD -
#38256 könnnnnnyyyyyűűűűűűűű:D -
#38255 ...igaz, nem is járok BKV-vel... :DDD -
#38254 ja, úgy örülnek, ha büntethetnek, és sokszor tök szemetek.
1x volt, hogy a papa friss nyugdíjas volt, azt valami hiányzott az igazolványáról, vagy még 2-3 nap választotta el, azt volt nyugdíjas bérlete.
Ahelyett, hogy hagyták volna békén, rászállt a 4 hiéna azt a többit hagyta közben tuti lett volna még kb 6 jegy nélküli. -
#38253 Ha 20 percet késik egy nyomoronc járhány, akkor nyugodt szivvel szállok fel jegy nélkül. Ha jön az ellenőr, majd megmondom nekik hogy "ezért fizessek"? :P -
#38252 1. részét étrem a 2.at nem. -
#38251 Akkor már ketten vagyunk. :) -
#38250 Amikor vettem, akkor is tök drága volt. És akkor is mások helyett is fizettem. Most már nem fizetek és nem leszek tök ideg, ha lerobban, késik... -
#38249 én vagyok a gonosz, azt miattatok megy tünkre a békávé?:D -
#38248 Nekem sincs sosem! :) -
#38247 Én nem genyázom velük, bár sosincs bérletem, sem jegyem... -
#38246 Egy osztársról vettem az ötlete, ő is ezt csinálta:D
Idegesít, hogy mindig engem találnak be. -
#38245 Jajj, de gonosz vagy! -
#38244 ÉS ez?
-Ellenőr mondja a Jegyeket bérletek...
- nincs...
-Ellenőr nagy boldogan: most helyben, vagy csekk????
-csekk....
-Elkezdi írni a csekket, ott a kis mocskos BKV-s vigyor az arca sarkában, aztán mondja, hogy írjam alá!
-Nem!!!
-Miért???
-Mert van bérletem:DDDDD
Megmutattam azt elhúztam a picsába onnan:DDD
Még arra se volt ideje, hogy beszóljon:) -
[Walaki]D`Lair #38243 Helyszín ifjúság útja...OMEGA koncert van mi meg jövünk haza anyámmal...akkor még csak az előkészületek mentek...azt jövök be, út lezárva (persze kitáblázva sehol) látom rendőr megállít letekerem az ablakot mondom -Csókolom ott lakunk az utcával szemben- (nő volt) azt elkezd hőbölögni hogy hát de kerülni kell meg mittomén...lekezdek tolatni azt mondom hogy kik kéne táblázni bazmeg...azt jön a rendőr faszi azt mutogat hogy álljak meg...mondom le vagytok ti szarva azt elhajtottam...:DDDDD anyám meg ott üvölt mellettem hogy én nem vagyok normális...:DDDD persze most már ő is csak röhög rajta...:DDDDDDD -
#38242 és még ittvagy? :D mesélj! részleteket! -
[Walaki]D`Lair #38241 Hát ma megtettem...:DDDD -
DecenS #38240 Tudom én, csak geciskedtem egy kicsit :)
Belénk is sulykolják állandóan a környezetbarát technológiákat, energiatudatos tervezést, etc etc etc. -
#38239 még nem :P -
[Walaki]D`Lair #38238 Amúgy küldtetek már el a picsába rendőrt? :DDDDDDD -
[Walaki]D`Lair #38237 Aha persze az egész EU-ban környezetmérnököket keresnek (nem mintha külföldre akarnék menni dolgozni, és nem mintha ebből akarnék élni) ráadásul igen tetemes kezdő fizetéssel, ugyanis most lesz egyre nagyobb akármi a környezetvédelem... -
#38236 nah mire megint a gép elé ülök te már mész is ... -
#38235 -
#38234 Most indulok haza!
Szíjú tumóró!!! -
#38233 -
#38232 Nekem is jó a memóriám...elnem felejteném, hogy nemsoká megyek haza! :DD -
#38231 ááá, csak jó a memóriám...néha... :) -
#38230 te mindég okos!! -
#38229 nekem már csak 3-4 nap asszem megyek és regisztrálok :DDD -
#38228 jó volt az előző is, csak lejárt a vip státusza. -
#38227 és miért nem votl jo az elöző? tök cuki volt a mosolygós macska :) -
#38226 tényleg mikor lesz meg az uj rucid? :P -
#38225 ok