74918

SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/

Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!

Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
  • Adi
    Egy tökéletes válasz!! :) :)
    Ez szinte mindenre jó!! :) :)
  • DecenS
    Aha...
  • Adi
    Hát volt vmi Smart meg törve az autós topikba.. hogy az övé vagy sem azt nem tom, mert kérdésemre asszem választ nem kaptam v. csak tovább ugrott a szemem.. színre sztem ugyan az ami a logoján van!
  • Adi
    Hát igen.....
    Ha egy kocsira ennyi pénzt kiad akkor mennyit kiad azzér, hogy nyugodtan feküdhessen le!:D
  • DecenS
    Walaki megtörte a Smartot?
  • FtranX
    hogy magyarországon, akinek ilyen kocsira telik, attól van miért félni :)
  • Adi
    Áháh....
    Már teljesen össze állt a kép..
    Walaki-t éppen valaki elégítette ki és úgy törte meg a smart-ot.... :D
    Na jóóóó.. ez már surult egy bizonyos határt... csak vicceltem...
  • DecenS
  • Adi
    És kikellet elégíteni Walaki-t?!:D:D
  • Adi
    "ha nem egy 150kg tömény izom pali mászik ki belőle, akkor semmi."
    Mondjuk azzér a mai életbe már nem így vannak a dolgok.. Általában ezekből mindig "kisemberek" szállnak ki, akiből azt nézzed, hogy a lánya barátja agyon veri.. Csak hát amikor ráhúzzod a kormányt és kiszállsz és mész vele szembe akkor vmi furcsa dolgot érzel a gyomrodba..

Most nem akarom itt átlagolni az embereket de azok a kigyúrt állatok nem jutnak el erre a szintre, mert megállnak azzon, az úton, hogy behajtás....
    Most fére ne értsen senki most nem azt mondom, hogy a kigyúrt állatok buta emberek vagy akármi.. Csak lássuk be, ha vkinek félelmetes a teste akkor az is a "testéből" keresi a kenyerét. Ki him ringyónak megy el ki testőrnek, őrnek, portázonak.
    Persze ez teljesen egyéni meglátás.
    Most nézzünk Bill Gates-ra vagy akár a játék világból a nagy emberekre.. Sony, GC környékén a kisjapánok.. stb...
    DE KIVÉTELEK MINDIG VANNAK!!!!!!

• DecenS
    Látom, szófosás volt megint :)
    Én most értem haza a Jazz fesztiválról - igaz jazzt nem hallottam, de legalább vacsiztam egy yot :))
  • G_ArchAngel #38893
    BULI ONE!!!
  • G_ArchAngel #38892
    SÉTÁLÓ JÁNOS A KIRÁLY!!!

ti is igyatok velünk:)))
  • FtranX
    hát kb :)

de akkor is, ha az olajmaffia vezére. :)
  • cSuwwi
    ha nem egy 150kg tömény izom pali mászik ki belőle, akkor semmi.

ha igen, akkor neked game over... :P

• Adi
    nem nem csücsültem....
  • [Walaki]D`Lair
    Ehh a harcias anyatigris...:DDDDDDD (ehhh)
  • FtranX
    az nem kétséges
  • Kit--Kat
    és te, ülni ültem, de az nem ment
  • Kit--Kat
    a 80as évek és a 70es évekke 1ik legkirályabb autója
  • Adi
    Na ezek a fajták jönnek be nekem nayon!
  • Adi
    Ültél vagy vezetél már ferrari-t?!
  • FtranX
    az nekem túl brutálisan néz ki.
  • Kit--Kat
    ez annyira nem jön be akkor már Countach
  • Kit--Kat
    áhhh a 250es GTO:)))
    ebből se készült több 200nál, a világ egyik legjobb versenyautója, átalakítás nélkül indulhatott túra és egyéb versenyeken, annakidején verhetetlne volt a V12es motorjával nyamm:)
  • Adi
    Megnézzném mikor kalapálnád!.... :):)
  • FtranX
    meg is fordult a fejemben, hogy mi lenne, ha rárántanám a Skoda kormányát! :)
  • FtranX
    A Murcielago is nagyon szép. Pár hete jött velem szembe egy ilyen a lakhelyemen.

• FtranX
    esse rossz!
  • FtranX

• hykao #38874
    Túróst! Ha már Ferrari, akkor csakis ez: 1962-es 250 GTO
  • Kit--Kat
    nahh végre!!!!!!!
  • FtranX
    ezzel a Ferrari mániával én is így vagyok. Lehet egy Merci vagy akármilyen más autó megbízahatóbb, kényelmesebb, jobb, de kinézetben egy F50-est semmi sem érhet utól.
  • Kit--Kat
    nem tom, ez velemszületett betegség vagy mi, egyszerűen, ha van valami verseny, vagy üldözés 1 filmben, akkor csak a Ferrari tudja igazán megdobogtatni a szívem.
    Ezt nem nevelte belém senki:))
    Kb ott kezdődött, hogy 2-3 évesen 1 baseball sapkás árusnál, 1 mercis és 1 Ferraris sapi közt vaciláltam nagyon:DDDD
    Persze van még jó néhány kocsi ami veszettül bejön, de az etalon a Ferrari:)
    Na azóta van ez így:)
  • hykao #38870
    azért ismerem az újakat is, szoktam nézegetni, de valahogy akkor sem mozgatnak meg na...tökkényelmes...mihez képest?

...de ha ez megnyugtat: 17 évesen még én is ferrarikról ábrándoztam :PPP
  • Kit--Kat
    azért, mert volt 1 elírás , hogy megjárad, azt hittem nem tudod majd kiolvasni
  • Kit--Kat
    nem akarok tényleg vitatkozni, de te nem ismered,sok új ferrari tökkényelmes, nem ismerd a Ferrari palettáját a másik, meg, hogy ha kéred rádformázzák a üléskete:)
  • hykao #38867
    most szórakozol vagy mi?
  • hykao #38866
    Na most ezt minek törölted ki?
  • Kit--Kat
    :DDDD
    Nálam erősebbekkel nem szeretek vitatkozni úgyhogy felőlem ok legyen ahogy tegondolod:)
    Az igaz, hogy a Ferrit nem családi kirándulásokra veszik, hogy átutazzák vele az országot:))
    Azért ha tényleg milliárdos lennél ismerd el, hogy el fogadnál1et a garázsba, hogy néha megjárasd:DD