Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adi
Nem egy nagy kaland a game..már jó pár hónapja végig nyomtam ps2-õn.. GTA klón akarna lenni... elégé megkell szokni a kocsik irányítását!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

MIMACSKA
Paintel?
Photoimpactal gyerekjáték 😊

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Örököltem egy kis pesti lakást... kölcsönt vettem fel rá és törlesztem. Én erre is büszke vagyok. 3 év múlva lesz egy saját 70nm lakásom a Duna mellett.

www.extragyongy.hu

hykao
gondolom a képek aljából talán nem baj, ha eltûnik egy kevés...
mindenképpen ragaszkodik ehhez a két képhez...
hykao
ok. mondom. (a többiektõl elnézést kérek, amint végeztünk MACS-csal törlöm az üggyel kapcsolatos hozzászólásokat)

szal moni (innen az SG-rõl) kért meg, hogy készítsek neki egy 1003x200-as méretû fejlécszerûséget, ebbõl a két képbõl...
mivel én csak paint-tel szoktam dolgozni, mindent "kézzel" csinálva, így ez kemény dió számomra...

arra gondoltam, hogy mivel az egyik kép erõsen "kéz csonkolt", talán valahogy azt kéne valahogy ilyen halvány háttérnek használni, vagy valami ilyesmi...
hykao
no látod, én igazából magammal kapcsolatban csak arra vagyok "büszke", hogy amim van, azt saját erõbõl (nem öröklés, nem szülõi segítség) harácsoltam össze, úgy, hogy igazából lusta vagyok mindenhez...
dolgozni is csak hetente egy alkalommal járok (ennek megfelelõ fizetésért...) és 10 helyett 13 körül esek be...aztán kis nyûglõdés után 1 órás ebédszünet, kínai kajáldában...aztán meg úgy el vagyok telve, hogy lassan már mennék haza...
MIMACSKA
tessékcsk

www.extragyongy.hu

hykao
akkor mondhatom a kérést? 😊
MIMACSKA
Saját magamnak csak az utazásokra sikerül eleget összeharácsolnom 😊

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Photoimpact én

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Ma már az is milliomos akinek van egy egyéves suzukija 😊)

Örököltem eladtam kölcsönt vettem fel vettem egy újat egy szép lakóparkban. 😊
Kiadom és a bérleti díjból fizetem a kölcsönt 😊)

www.extragyongy.hu

hykao
Van itt valaki, aki photoshop bubus???
hykao
örökölted, vagy saját harácsolás?
hykao
MI(LLIOMOS)MACSKA... 😊
MIMACSKA
Tudom

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Nekem pesten is van helyem 😄D
Csak nem lakom ott....kiadom 😊

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Aztán kinyögtek egy házépítést amit utána majdnem a duplájáért megvettek. Így kezdõdött el az anyagi fellendülésük 😊))

www.extragyongy.hu

hykao
az akkor nagyon nagy bûn volt!!! 😊)
hykao
erre dettó elõzõ hozzászólás...
MIMACSKA
Azért ilyen kijelentést légyszíves ne tegyél. Mindenhol laknak köcsög emberek, pesten ugyanúgy vannak 100milliós villák. Én gyerekkoromban nem is láttam apuékat annyit dolgoztak... Az összes bûnük az volt, hogy kimentették a takarékpénzüket a nyugatra.

www.extragyongy.hu

hykao
Na nem úgy van az!!! Én Pesten lakom, egy olyan kertvárosi részben, ahol 3 óránként megy el egy autó a ház elõtt, és akkora nyugalom van, hogy ki sincs kedvem mozdulni a házból, mert rögtön halálra unom magam! Azért oda-vissza autókázni is szar. Vágyom vissza a lakótelepre, ahol csak lecsoszogtam a lépcsõházba, és máris lehetett lötyögni a haverokkal. 😊
hykao
nem jó hasonlat! Izraelben 50 fok van, valahol 98%, valahol pedig 2%-os páratartalom mellett...ott a légkondi szinte létszükséglet!!!
Ja 😊 értem. Mi újság van erre felé?

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

ne izgulj, nem kell Budára menni, nálunk is 300e/m2 a lakásár a lakóparkokban...😞

http://gaborszantai.co.uk/

[Walaki]D`Lair
kb fele ekkorára össze lehez hozni...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

😄DD

Hi!
"kódot optimalizálni"
???

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

[Walaki]D`Lair
nehogy azt hidd...😉

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Z
ÕT IS: "smiley: bilincs"

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
azt csak poén hejett írtam, viszont átlagos lakásár magasabb, mint itt a Duna bal partján, nem?

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

[Walaki]D`Lair
AMS-tól kaptam, õ a terjesztõ!!!

Z
gondoltam...

vigyázz, mert jön a !

[Walaki]D`Lair
óbuda?...

Z
"akiknek" -LOL

akiktõl...

Z
biztos jó lehet Budán lakni, de ott olyanok laknak, akiknek ne kérdezd, honnan szerezte az elsõ(tíz) milliót.

És olyanok, akik oda születtek!

[Walaki]D`Lair
hát persze...

Z
A Budai Hencegnõ...

MIMACSKA
Igaz igaz...bár ez más nagyobb városban is így van 😞

www.extragyongy.hu

[Walaki]D`Lair
az a baj, hogy a BKV rosszul áll hozzá a veszteségéhez...nem vesznek elegen jegyet, sok a bliccelõ...erre drágítja a jegyeket...mi a következménye? megint kevesebb jegy fogy...

Z
fizettél érte, hogy így szapulsz?

Z
Továbbmegyek: A metró megér egy misét... 😄

Adi: én inkább BKV-val utazok /ez is helyes a magyar nyelvtanban, mielõtt valami mûveletlen belekötne... 😄/, mivel túl türelmetlen vagyok az autózáshoz. Ott Ha mennék is sokszor nem tudok a sok láma sofõr miatt. Nem vagyok száguldozós, de a pesti forgalomnál szerintem még olaszországban is jobb a helyzet. Túl sok a kocsi Pesten, és már csak ezért is, ha tehetem inkáb gyalog járok. Nem sokkal lassabb gyalogosan napközben a belvárosban, valamint nem kell parkolóhelyet keresnem.

Én inkább örülök, hogy van egy tömegközlekedési cég, mégha gyakran kritizálható/kritizálandó is a mûködésük. Európában egyedül a párizsi "BKV" - sajnos a nevét nem tudom a vállalatnak - nyereséges. És nagyon drága. A mi BKV-nk még elfogadható árfekvésû. Más kérdés, hogy tényleg büdös, de szerintem ez azoknak a hibája, akik nem fürdenek (félreértés ne essék, nem azokat akarom baszogatni, akiknek nincs lehetõségük a mindennapi fürdésre), de megtehetnék. Én is sokat jártam reggel 5-7 óra között a 3-as metróval majdnem egész hosszában, és elég sok olyan munkás jár úgy melózni (ergo kapnak pénzt, csak nem szappanra/tisztálkodószerre költik), hogy nem fürdött az elõzõ esti sörözés óta... 😞

Igen, a buszok, és villamosok is tömöttek, és büdösek de azok sem azért, mert a BKV úgy csinálta, vagy vette meg, hogy büdösek legyenek, hanem mwer nincs a pesti emberek egy bizonyos hányadának önkritikája, vagy csak nem érdekli õket, hogy büdösek. huhh, most látom, hogy milyen jó kis angolfelsõfokúCnyelvvizsga szöveget írtam: 1 mondat 5 sorban. LOL

Én tõs-gyökeres pösti vok, és nem esik jól, amikor a vidékiek fikáznak bennünket, de sajnálatos módon sokszor igazat kell adnom nekik néhány dologban.

[Walaki]D`Lair
Most teszem fel a True Crimes of LA nemû játékot...3.1 giga feltelepítve...hát mi a fasz van abbba??? hülye buzik hogy nem tudnak kódot optimalizálni...

[Walaki]D`Lair
reggelt!

MIMACSKA
Nem baj, hogy nem akar mindenki Budán lakni....nem férnénk el 😊))))))))))))

www.extragyongy.hu

én fordítva csinálom

MIMACSKA
Mé lehetnél...hogyishívjákazta 8keres reppert. Azta valovilágost! 😊

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Igen igen...átmenni látogatóba. 😊)
De aztán szépen haza a nyugis budára 😊

www.extragyongy.hu

Adi
"Háát nekem tök mindegy lenne, hogy hol lakok Bp-n ha van kocsim..."
Mondjuk azzér az ilyen 8ker meg a 9ker azt kihagynám.. ... ....

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Háát nekem tök mindegy lenne, hogy hol lakok Bp-n ha van kocsim...
Én a bkv-n pl.: megörülök néha.. legrosszabb, hogy mindig teli van. Télen azzér van büdös, mert becsukják az ablakokat. Nyáron nyitva van az ablak de az emberek olyan büdösek néha, hogy hihetetlen. Izzadság szag vaz.. már csak a zöld felhõ hiányzik némelyikrõl.. fhuujujj.. faszopó bkv. Máshol van a buszon fûtés, és van klíma. Csöves ez a bkv.
Pl.: Israel-be Légkondis buszok vannak.(be is kapcsolják) Amint felszállsz azzonal fizetni kell. Normálisan nézznek ki a buszok, és plüssbõl vannak az ülések. Csak ott meg attól paráznak, hogy felrobbantják õket. Van olyan, hogy az a nagyon hívõ zsidó elõ veszi a kis ima könyvét és végig imátkozza a buszozást!
Viszont kibaszott sok szemét van az utcákon.. És vezetni úgy vezetnek az emberek mint az örültek.
Dudálnak, ugatnak.. minden...
Sehol se jóóóóóó..... .......

hykao
ja, ja, PEST!!! (csak nem akartam SG Budapest Connection-t csinálni a topikból...)
"PEST, MEGÉR EGY ESTET..." 😊))