Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

talán, mert sokáig ott volt a felhasználói infódban???

megoldottuk a táncoslány kérdést, mert nem kapkodtál érte...😊))

http://gaborszantai.co.uk/

ricsi1
Mondjuk azt,h megláttam valahol.

ricsi1
te is itt laksz?mindjárt nyiok egy SG:Tapolca connection szábt:-)

Kata
most már csak azt nem tudom, hogy a francba tudja a weblapom címét...

[/cserf][/fülünyúl]

Nem, tapolcai Kata, mint én...

Kata
Tapolcai vagyok én is.

[/cserf][/fülünyúl]

ricsi1
KATA,olvastam a fórumodat,és akad ott egy téma,"Haláp-city"névvel,amiben említed,h"nemtudod mikor mész haza"eszerint te halápi vagy?(csak azért kérdeem,mert én tapocán,szalaz elég közel van)

hykao
Minden megkezdett év egy-egy csillagot jelent, amióta regisztráltan fórumozik az illetõ az SG-n. (csak VIP-eseknél jeleníthetõ meg)
ricsi1
mit jelenta csillag 1-2 embernél?

hykao
meghalt
Adi
Dr. Moreau Szigete-be mi történt a macskacsajal?!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

sajnos, nem, pedig szívesen megismekednék vele...😛PP

5 után értünk ZP-be, már rohadt világos volt...😊

Z
ehhh, remélem a zipiben nem Téged láttunk a vízben egy enyhén illuminált állapotban lévõ "tanga bugyi+ melltartó" ruhájú cegánlánnal ugrabugrálni... 😄DDD

Ennyi pijától én már rég kifeküdtem volna. Mostanában számomra már csak egy Borsodi, utána sloszgold a téma.

Egész jó a zipiben a kisebb rész: már nem az a durva drámenbéjsz zene megy. Azt ugyanis nem nagyon tudom elviselni. Valami korrekt black vagy hipháp zene ment.

Gallusz Niki nem tartozik véletlenül az ismerõsi körödbe? Jó lenne egy fotó autógrammal... 😄DD

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

MIMACSKA
nem

www.extragyongy.hu

VinylToy
Most hogy mondod, tényleg...phheeeejjj

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

10 csaj bekoktélozva? áh, szerintem nem lett volna az jó neked...😛PP

VinylToy
Én a leánybúcsút meglátogattam volna, ha már helyben volt

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

hát pénteken itt ittunk, de az csak lightos volt, majd felvonatoztunk 2 tálca Gösser társaságában 5-en...
a többiek és a ruhák, autóval mentek, de a hardcore mag inkább inni akart, és felvállaltuk a 4 órás vonatozást...😊
utána kaja vmi Golden Bridge étteremben a Budaörsi úton - finom volt a barna sörük...😊
Aztán felmentünk az egyik srác új lakására - féltette is ám😄DD - aztán kezdõdött a masszív piálás: mindenki Jäger, én Bacardi - kicsit hihetetlen, de 1,5 üveggel nyomtam le - annyira meleg volt, hogy szerintem egybõl ki is ízzadtuk a piát, majd félmeztelenül ugráltunk a szakadó esõben...😊
aztán megjött az ajándék két szõke formájában, ezt hagyjuk inkább, de "nagy szopás" volt az estének ez része...😄DD
Aztán egy órán keresztül buliztak velünk, meg egymást nyalogatták, de én már merev részeg voltam és a penicilin felfededezésének fontosságát magyaráztam Balázs haveromnak (õ egyébként Zsédenyi Adrienn öccse, de Zsadri asszem a leánybúcsún volt Keszthelyen (a kedvesem még nem tért magához, így nem tudom, hogy az milyen volt😄))...
Miután elfogyott a pia (naná, hogy a két szöszi itta meg a maradék Bacardim...) átmentünk a Rió-ba, itt arra emléxem, hogy két holland leányzónak taglaltam újabb Bacardik kiséretében a labdarúgásuk szépségeit...😊
Aztán emléxem a Zöld Pardonra is, de ott már csak söröztem, aztán 6 körül hazaindultunk...😊
Természetesen videófelvétel készült, de a võlegényre való tekintettel egyelõre a netre nem kerül fel...😊))

Adi
Csocso-t a vászonon láttni is szörnyû!😄😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Ott találkozunk!😄😄

VinylToy
Csókolom...tessék velem kibékülni!

MIMACSKA
ném ez a dákk bícs 😊

www.extragyongy.hu

Z
hová méty? dokk beach? ász nem dokk áréná bécsülétés névén???

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
höhhöh. mórgen

milyen egy legénybúcsú? ütõs? Én csak a filmet láttam, de az alapján nem lehet túl sz*r. 😄

Üdv az újaknak: balra k*rvák, jobbra kábítószerek... LOL

Z
ááá! az már túl brutális! betiltanák a mozikban... 😄DD

MIMACSKA
ÉN S JÓSZAN VATYOK
METYEK A DOKK BEACHRE 😊)))

www.extragyongy.hu

'reggelt...
visszaértem, a kétnapos legénybúcsúról...
még mindig kevés vér van az alkoholomban...😊

MIMACSKA
szja 😊)))

www.extragyongy.hu

Szia Mimacs

MIMACSKA
hi

www.extragyongy.hu

CSOCSO
😊
Kata
mérnem? És kitörölsz minden regisztrációt a katarzis tetején. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

CSOCSO
az nemjo😞
😊 no mindegy
Kata
Nem, elfoglalod az sg szerverszobáját, és onnantól te leszel a fõadmin.

[/cserf][/fülünyúl]

VinylToy
De legyen benne, egy gépírás tanfolyam is naaaa....

Adi
nem!

CSOCSO
a film lenyege az lenne hogy orult vagyok es ki akarok mindenkit nyirni a forumrol..sikerul is.. es az utcso kep az hogy regelem magam az indexre....😊 LOAL... vagy legyen forditva? mindenkit nyirjak ki az indexen es utcso kep hogy regelem magam az sg re??? no mindegy...
CSOCSO
😊
Kata
Köszi

[/cserf][/fülünyúl]

Z
a lenti (Hykao linkelte) kép alapján igencsak erõs dícséret illeti a virgácsaidat!

Hyk: thx! hehe (#31098)

Z
lassan lehetne indítani egy új képregényt: Csocsoman címmel! az új szuperhõs! 😄D

Z
köszi!

Z
há esztet, hogy jaú a gödüllõiek monták? 😄D

valóban jó a Trafó

hykao
Gratulálok!
Z
szasztok mind!

mán megin mennyi üzenet! hmmm na nekilátok olvasni...

lehetek büszke? bronzérmet szereztem egy futóversenyen, amit festõi szépségû környezetben futottunk le! 😊) tök yo!

hykao
tudtam
Nincs mit, sikerült?

Adi
köszönöm!!😊😊

Nero - Preferences - Expert features:
- itt pipáld ki azt, hogy Enable overburn disc....
- alatta pedig állítsd át mondjuk 82-84 percre a Maximum cd length -et

Nya várjá, minnyá megnézem neked... fejbõl én sem vágom.