74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
G_ArchAngel #40145 minek is?
talán a profit szerzés miatt...
egyébként az élményfürdő frankó lesz, mert igazihoz nagyon közel álló rafting pálya is lesz benne:) -
DecenS #40144 800*600 @ 130kB
Htx :) -
#40143 hm
hm -
#40142 kábé -
DecenS #40141 Parasztvakításnak... -
#40140 Mondjuk azt nem igazán értem, hogy minek a balcsira egy görög falu!!!!!!!???
Van belőle elég Görögországban. -
#40139 Én négykor feküdtem. Hatkor keltem. -
G_ArchAngel #40138 lassan 1 hónapja vagyok Bp-en, de eddig csak a Rolling Rockban voltam BL-meccset nézni és két egyetemista csapat házibuliján...
igazából nem is hiányzik a tömeg, itt többen vannak reggel a buszon, mint nálunk egy sportrendezvényen:) -
#40137 Hát a Dokk cafe-ba akartunk menni, de a srác már megbeszélte lányokkal a Alkatraz-t, mire át akart menni ő is már lehetetlen volt bejutni.
Lett cuba libre terasz!!!! De jó volt azért. -
G_ArchAngel #40135 milyen helyekre jársz Te???
-
#40134 Nem bírsz lekőrözni!! :D -
#40133 meg sok magyar tuskó is sztem.
[NINCS TÚL JÓ VÉLEMÉNNYEL A MAGYAR SZÓRAKOZÓS SZOKÁSOKTÓL]
Itt van egy olasz srác akit Mykonosról ismerek, hát vele voltunk tegnap. A szórakozóhelyen néhány asztalnál mintha halotti toron lettek volna olyan savanyúak voltak.
Aztán meg volt verekedés is ám!!!!
-
peet69 #40132 reggelt -
G_ArchAngel #40131 szerintem még nincs oldal róla: végül is kisebb-nagyobb fehér-kék házak tömege, kupolákkal: lesz sok kocsma, üzlet, szálláshely, disco...
nem egy nagy eresztés, de jobb, mint abadacsonyi borozósor:) -
#40130 Kicsit még mákos vagyok... :DDDD -
#40129 grrrrrrrrrrr
hol ez az oldal????
Nem létezik Mykonos light!! :D -
G_ArchAngel #40128 Szia, ez egy kelet-európai Mykonos-light:D -
G_ArchAngel #40127 Csak megemlítem, hogy kész van: a működési engedély tavaszra jön ki, mertt holtszezonban senki nem akar fizetni a bezárt üzletei után, amúgy nagyon kevés pénz volt a befejezésre és sajnos - rajtunk kívülálló dolgok miatt - a minőség is hagy kívánnivalót, de a hamarosan elkészülő élményfürdővel érdekes színfoltja lesz az északi-partnak...
Ha az eredeti terveket tartják, és megfeleleő összeget fordítanak a kivitelezésre, akkor még büszke is lehetne rá az ország - így csak egy új szórakoztató központ. -
#40126 mér?? Miez a görögfalu?? -
#40125 én a monitort.
megint megint sumi nyert gondolom... -
#40124 na mi ez a nagy csend? mindenki F1-et néz? :) -
#40123 :))) -
[Walaki]D`Lair #40122 Da 2 PIMPs...
Where ma bitchez???? -
:)))) -
[Walaki]D`Lair #40120 Évek óta ott áll és csak pusztul le... -
#40119 k:D -
DecenS #40118 Füredi Görög-falu. Na én azt nem reklámoznám. Szégyen. Gyalázat. Sűrített elmebaj. Kivégezném, aki tervezte, aki engedélyezte és aki megrendelte azt is.... -
G_ArchAngel #40117 ráadásul olyannak kell lennie, ami egyszerű, hogy gyorsan letöltődjön és szép, hogy megfogja az embert...
a grafikától nem félek, mert én is megtudnám csinálni, de nincs kedvem tökölni vele, és amúgy is csak a Macromedia-csomaghoz értek, az meg lehet, hogy kevés:) -
#40116 Ez pontosan így van.
A legnagyobb égés ilyenkor, ha valamilyen free szerveren van a cuccos :)
Itt tényleg a designon van a hangsúly. Szerintem meg kéne nézni pár hasonló témájú oldalt (más cég referencia anyagát), és az alkalmazott ötleteket felhasználni. (én is ezt szoktam csinálni) :) -
G_ArchAngel #40115 olyan ami külföldi ügyfelek előtt is megállják a helyüket - a megbízóink nagyobb része német, kisebb része angol és magyar...
a munkáink között víztornyok, hídak, élményfürdők és pl. a füredi Görög-falu van, szóval egy ekkora cég nem engedheti meg magának, hogy vmi ratyi oldallal villogjon... -
#40114 mi számít szinvonalasnak?
egy jó oldalhoz kell egy grafikus
ill. ha nem sima statikus oldal, akkor egy programozó is
többlépcsős. a Fly-os oldal tényleg szép, bár egy grafikustól el is várható... -
G_ArchAngel #40113 én egyszer örömködtem a Samara-mal vizes bazalton: szétment a fogaskoszorú, mert vmi felpattant, azóta soha többet...:) -
[Walaki]D`Lair #40112 mé szted a smartal nem lehet örömködni a hóban? :PPPP -
G_ArchAngel #40111 a bömössel vagy a dodgemmel?:))) -
[Walaki]D`Lair #40110 Majd télen csapatunk úgy készülj...:D -
#40109 háy -
peet69 #40108 háj
metyek készülni asztán dógozni -
[Walaki]D`Lair #40107 :PPPPP -
#40106 Na vki.. a picsahátú szívlapátos az autós topicba.. -
#40105 ITT Ő A GASZDA!!