74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
deva evil #40795 neked kösz csak csak mindig mas valaszra ütök -
deva evil #40794 akko köszi rendi vagy -
deva evil #40793 na akko most a szep slogened is sertő kisse -
DecenS #40792 Ékezetes file-neveket a legtöbb böngésző nem tud kezelni. Így a képeid meg sem jelennek a fórumban, csak egy-egy csinos piros iksz a helyükön.
Adok neked ajándékba néhány írásjelet: ..........;;;;;;;;;;,,,,,,,,,,?????????!!!!!!!!!!!!!----::::::: Használd őket egészséggel - aztán majd szólj, ha elfogytak. Kaphatsz tőlem egy újabb adagot. -
deva evil #40791 mé neked a más fikázása a hobbidd de leellenőrizté -
[Walaki]D`Lair #40790 így van... -
deva evil #40789 mi az hogy ékezetes talán csak a meg e a szabály á + é helyett? -
[Walaki]D`Lair #40788 "Foglalkozás, hobby: számitogép, dc++ "
khm... -
deva evil #40787 nem igazán megy ez nekem tök totál vok hozzá mármint idiota -
[Walaki]D`Lair #40786 Ejnye de ékezetes az a link!!! -
deva evil #40785 amúgy itt rémes szőkén de az előzővel eggyütt kérném hagy rontsa a képtáram -
DecenS #40784 Varázsszavak: kérem, légy szíves, köszönöm... -
deva evil #40783 -
deva evil #40782 -
#40781 Jóreggelt!
Hykao: Maxthon-t próbáltad már? Kicsit továbbfejlesztett IE, régebben MYIE volt a neve.
Maxthon böngésző honlapja -
#40780 firefoxban az volt meg jo hogy ha elbasztal valamit a hozzaszolasban akkor siman vissza tudtal lepni es ott volt az iromanyod.. az IE ben meg nem..:( no mindegy -
#40779 Ja, és nem elhagyagolandó tény, hogy az IE-n kívúl szinte az összes böngésző kezeli az ékezetes betűket.
Bár hykaonak még pluginnel sem... -
#40778 bhangragirl képtára csupa ikonokból áll, most mit tegyek, tiltsam ki?
ha még nem lenne lány, talán, de így, amikor alig van női tagunk? :D -
#40777 a lenyeg hogy az ilyen kepekbol vagy nagyot vagy semmilyet:) -
#40776 nekem tul sok minden hianyzik... -
#40775 Nekem elég az, amit a Firefox ad.
Pl. egyáltalán nem hiányzik a cset a fórum főoldaláról.
Ha nem Sun-os javat használna, hanem MS javat, akkor pont olyan lenne, mint az IE, mert lényegében csak ebben különböznek.
Nem szeretem az IE-t, de én is használom, de csak ott, ahol feltétlenül fontos.
Egyre jobban terjed a Mozilla böngészője, ezért szoktam át. Most már Firefox alá fejlesztek, mert ami Firefox alatt jól néz ki, az IE alatt is, de fordítva nem igaz, sajnos... :/ -
#40774 na egy mégegyszer, de érthetően. -
#40773 nahde bhangamama?:))))))))))))))))0 ez a fekete hajas kep meg ezek a szemek most megcsinaltak rendesen:)))))
ilyenkepekbol vagy 4 mp-set vagy egyaltalan ne:) jo??:) koszke:))))) -
#40772 errol a fajerfokszrol tudnek mit mondani.. en visszatertem az IE re.. az IE le lehet szarozni meg minden.. fajerfokszban van egy ket jo dolog amugy feleannyit nemtud.. egyszoval szar:((( Sajna nekem nem jott be.. egy ket oldal miatt hasznalni fogom.. pl serials.ws meg cracks.am mert oda az sp2 es IE nemjo...
fajerfokszban ilyen kis plusszok vannak hogy copy image link meg ilyenek.. de csomo dolog nem jelenik meg benne ami szamomra fontos..
es a cookiekkal allandoan szarakodott!:( no mindegy hasznaljatok a fajerfoxot... en maradok az IE nel.. osztan 1-2 oldalhoz johet a firefox (elotte necckepet hasznaltam de helyette fullosan joa firefox.. legalabbis remelem)
pl: regebben nem ment a repcsi jegyrendeles az IE alol... ilyenkor jott a necckep..viszont nem probaltam meg jegyet rendelni firefoxxal.. lehet hogy be se jonne rendesen az oldal vele ..
ui: nem szoktam minden nap jegyet venni.. az utcso honapokban vettem 3 szor kb.. ez egyiketse magamnak, es nem az en penzembol:) -
#40771 e..eee--e--e---szki????
-
#40770 Fájörfoksz-ot. Sokkal hamarabb megszerettem, mint az IE-t. De szerintem már mondtam egy párszor. IE Suxx ./
Így látjátok?
-
peet69 #40769 nekem sem jelenik meg :() -
#40768 Milyen böngészőt használsz?
Én már felraktam ezt az i-Nav plugint is az explorerre, de mégse jelennek meg az ékezetes hivatkozások, pedig pont ez lenne a feladata... :( -
#40767 jó kifogás :)
lassan be lehetne vezetni egy minimális képméretet is... :) -
#40766 Berakod? Nekem nem jelenik meg, mert ékezetes. -
#40765 Ismét egy extra méretű kép ^_^ -
#40764 -
#40763 -
peet69 #40762 Érdekes -
[Walaki]D`Lair #40761 !!! -
peet69 #40760 ??? -
[Walaki]D`Lair #40759 -
[Walaki]D`Lair #40758 :D:D:D:D:D:D:D::D -
#40757 Nem gond, pont így lett vicces! :DDD -
#40756 Közben rájöttem, hogy valószínűleg nem vacuum cleanerekre gondolt...