74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
Aspyrin #41115 arra sem -
#41114 azt tom! DE egy webcamtól mit vársz??? -
#41113 hát már nem azért, de a második sem sokkal jobb (már minőségre) -
#41112 Emberkék! Szedjétek már le az 1. képemet a galeriből most veszem észre hogy ritka rosszul sikerült!!! Váá hogy rakhattam fel -
#41111 Így van.Konkrétan tudom, hogy a Bravo-levelek kamuk voltak meg a mittudomén melyik újságban volt a Hogyan vesztettem el c. rovat, amiben olvasói levelek voltak(elvileg) persze erről is kiderült, hogy ugyanaz a faszi írta mindett, aki ott az újságnál dolgozott.A napi horoszkópokról nem is beszélve, amiket szintén pár perc alatt találnak ki, tehát semmilyen tudományos alapjuk nincsen.És még lehetne sorolni... -
#41110 orulok hogy ezen meg nevetni tudsz.. en is nevettem jopar evvel ezelott, ma mar felidegesit a sok baromsag -
#41109 Ezek szerintem jórészt kamuk. Unatkozó madarak beírásai.
Annó az Ifjúsági Magazinban, meg a Baravo-ban voltak ilyen kamuk... -
[Walaki]D`Lair #41108 AZZZTAKURVA HÁT ÉN FEKSZEK A RÖHÖGÉSTŐL...:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:DD:D:DD:D -
#41107 Te is tudod, hogy ez kamuak! :) -
#41106 Sikerült a jegy a régi áron!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nemhijába dolgozom itt ezen az átkozott reptéren!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lálálá lálálálá lálá -
#41105 KOPASZMACSKA? -
#41104 Nem kell, a fajtátok gyenge, ez eddig is világosabb volt a napnál is ! :DDD -
#41103 én igen :)
így könnyebb jó lenni azokhoz akik megérdemlik :) -
#41102 Ja mi ezt nagyon tudjuk. Egy ember mindenképpen van! -
#41101 Nem is vagyok. De nem utálok eleve elrendelésből valakit. -
#41100 Nem szabad mindenkihez jónak lenni! -
#41099 Egyszer megrúgtam egy lányt. Nem volt más bűne, csak, hogy a másikakhoz tartozott. Elbőgte magát, aztán meg én is. Úgy elszégyeltem magam, hogy nagyon. Szar volt rossz embernek lenni. Nem akarok többet!
Neked magyarázom robot?? :D -
#41098 A börtönökben talán.
Fejezzük be jó? Addig úgysem látok megoldást amíg mindenki csak a másikban keresi a hibát! -
#41097 Noésa bandával vertetek, gyaláztatok, gyújtogattatok, vérengztetek... MESÉLJ ?!! [TŰKÖN ÜLVE VÁRAKOZIK] -
#41096 Ez nemigaz, mert igenis vannak helyek ahol nincsenek rendes emberek (sem) ! :DDD -
#41095 Nade mennyivel élvezetesebb ezeket nevesíteni ! Úgymint:
"hülye arab, gonosz amcsi, pöts ..." és így tovább ! Hát nem szívderítőbb és otthonosabb ?!! :DDD Ez így már nem olyan személytelen ! -
#41094 Azóta ilyen vagyok amióta kikerültem tinikorom .......ellenes bandájából. Ja és mert sok barátom van a világ minden tájékáról és ez végképp kinyitotta a szememet. Mindenhol vannak rendes és szemét emberek is. Itthon is, a szomszédban is. -
#41093 Nem is rád gondoltam!! Van akit én sem szeretek, de ezt nem azért mert arab, amerikai, ......, ......., ....... inkább le sem írom mer csak kitör a háború, hanem azért mert hülye, gonosz, pöts....stb -
#41092 Miva ?!! Rádborút az Ombucman ?!! :DDD
Az embereknek kell ellenségkép, különben elkanászodnakő ! -
#41091 Jajj cicus ne má'! Hát nem látod azt a sok-sok szmájlit!
Nem utálok én senkit sem! És az UFC-t sem azért szeretem, mert amerikaiak püfölik egymást!
Egész egyszerűen nem szeretek utazgatni, ill. az ezzel járó hercehurcát...túl lusta és kényelmeskedő vagyok én az ilyesmihez... -
#41090 Pedig nagyon szép ország és most elhúzok innen a fenébe mert érzem ahogy nyílik a bicsek a zsebemben. Előítélet, általánosítás, gyűlölet.......
Ezért szép a mai világ....
Lényeg, hogy mindenkinek legyen kit utálni!!!!! -
[Walaki]D`Lair #41089 eehehehhehehh....:DDD -
#41088 én se világot látni akarnék menni! hanem UFC-re, ahol egymást püfölik, a főleg amerikaiak... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#41087 pfff... azé' köszi! -
[Walaki]D`Lair #41086 Plusz én még aktív amerika utálatban is szenvedek...:)) -
#41085 Olyan nincs innen, de nagyobb légitársaságokkal kb tuti, hogy 200000 felett + illeték, de az is lehet, hogy 300000!! -
#41084 nm -
#41083 köszönöm! -
#41082 kösz! egy japán repjegy árat tudnál még mondani? -
#41081 itt van a lazarus feltöltőoldala -
#41080 Hi!
Mi annak az oldalnak a címe ahova ingyen tudok egy halom képet feltölteni?!
srv.hu- az is csak pontosana címét nem tom!
-
#41079 Igen -
#41078 és ez hová szól? nújorkba? -
#41077 Ez nem így van. Ezzel csak riogatja magát az eccerű ember. Meg egymást.
Ja és általában azok akik még sosem voltak.
Per ma 130000.- a legolcsóbb jegy. Múlt héten még 100000.- volt -
#41076 ezeket én is tudom...de megoldom majd! megyek féllábal akkor... :)))))))))))))))