Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
u dont have to listen anybody else but me
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
http://thenamelessphoto.com/
engem a motortol ovnak fanatikusan...az egesz csalad. meg jo, hogy nem nyitottak pezsgot amikor eladtam :S
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
tök sima volt ránézésre, szóval nem volt nagy vállalás az egész.
valószínûleg az elõzõ esti buli miatt nem volt képbe az agyam teljesen, szóval félig még kivoltam :D lehet ez tett be... elbasztam azt csá.
édesanyám most nagyon akarja hogy ne bicózzak többet, de hát nem érti hogy nem úgy megy az : )
Bruce Willises kep :)
viszont van kép a koponyámról kettõ, kettõ a nyaki gerincrõl, egy a vállról, egy a mellkasi jobb felsõ bordákról, meg egy a gerinc középtájáról...
pofámról meg minnyá, csak töltök elemet. ma reggelre jól bevérzett a szemem is szóval még szebb lettem mint tegnap :D
VRSDM jöhet a kép, ha van akkor röntgen is:D
I will use google before asking stupid questions.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
-tegnap elestem bmxel <#whatever>#whatever>
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Most egy kicsit offolok de nézzétek el:
Itt van leírva,hogy mik is lettünk:
Az átalakulással az egy intézménnyé váló iskolák (mellettünk a Krúdy Gyula Kereskedelmi, Vendéglátóipari Szakközépiskola és Szakiskola és a Vasvári Pál Közgazdasági Szakközépiskola) összeadják mindazokat az értékeket, amit eddig önállóan képviseltek. Mi hárman továbbra is a gazdaság-szolgáltatási szakterület meghatározó (iskolái) iskolája leszünk, a régió gazdasági szakemberei nálunk kapják meg szakmai alapozó ismereteiket.
A Kõrösy eddig is méltán volt büszke diákjai eredményeire, az iskola hagyományaira, szakképzési gyakorlatára, a pedagógusok gyerekszeretõ, következetes nevelõ munkájára. Ezt a szervezeti, pedagógiai, szakképzési tapasztalatot visszük tovább, közösen tanulóinkkal, szüleikkel, gazdasági partnereinkkel.
Az új iskola székhelye és fõigazgatósága jelenlegi épületünkben, a Stefánián kap helyet.
Rókusi Általános Iskola/Szegedi Kereskedelmi, Közgazdasági és Vendéglátóipari Szakképzõ Iskola Kõrösy József Tagintézmény
.: mobilize.hu :.
.: mobilize.hu :.
Magamba egy kicsit kínozlak de azért szeretlek amiatt az irritáló stílusod miatt!
2.Nekem jaktot is van ám:D
de mi a fasznak vitázunk? kata az enyém mert van repülõnk. egyéb kérdés? :D