74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
#41237 az utcso ket kepemet szeretnem feltenni.. de nem megy.. ird meg hogy mit nem cisnaltam jol mert jo lenne tudni! koszke -
#41236 jo.. en nem ertem... nezz mar ram pls hogy mi a picsa a baj... nem akar eltunni az a ket kep.. de hiaba teszek be oda masikat ugyan ez van:( -
#41235 most mijafaxomert nem mukodik az egesz?:( -
#41234 meg csak 1... es el kell mennem megetetni a wc-t -
#41233 mennyé aludni inkább, már hajnali 2 lesz mindjárt. -
#41232 bocs.. azt olvastam hogy keptars:)))))) -
#41231 koszike! -
#41230 ??? -
#41229 egy haver.. 6 eve ismerjuk egymast, meg anno a gimibe ismerkedtunk meg.
azota haverok vagyunk.... -
#41228 a képtáras?
nem megy, mert kódolva van eltárolva, max. újat tudok generálni.
legközelebb meg próbáld megjegyezni (lehet pl. az SG-s accod is)
-
#41227 priviben pls dobjatok ram hogy mi a jelszom, koszke! -
#41226 -
#41225 :) -
#41224 LOOOOL :DDD -
#41223 -
halowwen...
hatalmas buli!!!!
kar hogy nincs ilyen magyarorszagon..oke... ilyenkor hideg van de kene ilyet csinalni nyarra.. vaci uton, meg egy ket faszabb helyen!! mert ultrabrutal hangulat!!!
mindenki vigyorog, mindenki nevet.. mindenki dicseri a masikat hogy jol nez ki. pl nekem hatalmas sikerem volt ezzel a felfujhato balerina cuccal. plusz ami nem latszik hogy akkora muszempillaim voltak hogy jujj. meg ruzs meg kis korona meg minden:) HATALMAS volt.. fotoztak korbe, meg mindenki fogdosott meg rohogtek, dicsertek:) szal mindenkinek tetszett a jelmez:) -
#41221 te talán tudod? -
#41220 ezen én is röhögtem percekig... :D -
peet69 #41219 MEHETEK ? -
peet69 #41218 "12 és fél éves vagyok. Azt nem értem, a fiúk hímvesszője honnan tudja, hogy a lányoknak melyik alsó nyílásába kell beledugódni? "
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
peet69 #41217 "Ráadásul a múltkor felsértettem és azóta gennyezik. Szerintem elkaptam valamilyen fertőzést." LOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL :-DDDDDDDDDDDDD -
#41216 Ja! :D És az átriumos belsőkertet is későbbre tervezzük... -
#41215 azért kiváncsi lennék rá. :D
Novemberben valamikor összehozunk egy talcsit, bár igazán értelme akkor lesz ha meglesz a telek. -
G_ArchAngel #41214 akkor most kivegyem a medencét a nappaliból és csak a teraszon maradjon?:))) -
#41213 Nekünk azért az fontos, mivel nem lehet nagyobb a méret és sok minden kell, hogy elférjen benne, hogy jól kihasználható és praktikus legyen.
És persze az anyagi kereteink is hát ....nem végtelenek. sajnos -
G_ArchAngel #41212 nem, mert tényleg nem tetszett, sok íves falat raktam bele és egy kicsit "mézeskalácsházikó" feelingje lett... -
G_ArchAngel #41211 volt úgy, hogy a friss havat nem kellett a lépcsőről letakarítani, mert lenyalogatta reggelre...:) -
#41210 ez ismerős, hógolyót szoktam még dobálni neki és megeszi :) -
#41209 Nem szép? :C
Szerintem igen. :) -
G_ArchAngel #41208 én azzal szoktam szórakozni, hogy rádobálom a kutyára - ezt ő nagyon élvezi, csakhát átázik a szőre, s mikor bejön a lakásba, és tök büdös, akkor már nem jó móka:) -
#41207 ööö...Baltimore??? ...ja, nem, az a Tarzan-boy-os együttes neve... :PPPPPPPPPPPPPPPPPP -
#41206 namár!! :D -
#41205 leszámítva akkor ha annyira esik hogy mire körbelapátolom a házat kezdhetem újra -
G_ArchAngel #41204 bár kertes házban lakunk, mégsincs garázs, így télre bérelni szoktunk (vannak a környéken autó nélküli nyugdíjasok, akik csak lomtárnak használják...), így az autós probléma kilőve, a hólapátolás pedig jó móka:) -
G_ArchAngel #41202 Találos kérdés:
Melyik az az amerikai város, amelyről Charlie és Frank Sinatra is énekel? -
G_ArchAngel #41201 most már nincsenek hirtelen feltűnő jéghegyek:)
jól néznél ki a hajó orrában széttárt karokkal, mögötted a pároddal vagy DiCaprioval:)))
nem szép, eltúloztam, jövő héten kevesebb melóm lesz jobban belevetem magam - csak a fránya BL meccsek ne lennének...:) -
#41200 na az első kettő, ha nem lenne, talán még én is szeretném... :) -
Puntigamer #41199 hát nem vagytok valami közlékenyek, vagy csak simán leszarjátok a fejemet ;( -
#41198 Ja...és nem is ismerünk semmi katasztrófát a múltban. Jó ötlet.
Szép a ház?? :D -
G_ArchAngel #41197 nem kell fosni: óceánjáró luxushajó:)
hosszabb ideig utazol és sokkal drágább - hát nem jó ötlet? :DDD