Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eztnemértem:D
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
#70853 : anus mouthus hiányzik csak, minden más klisé stimmel (talán a kilógó csöcsök még nem <#idiota>#idiota>)
Ám kösz
má megint beverted a fejed Ádi!?
de neked ha egy tengeri csillagról az jut eszedbe akkor ottvannak a problémák:)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
ezt a 2-t kérném
igen emo de ha máshogy fényképezem akkoris az,szal tökmind1
fürdõszobába volt egyedül nagy tükor
azsem emoo
u dont have to listen anybody else but me
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
én ebben inkább némi (nem kevés) iróniát érzek<#hehe>#hehe>
Ez jó poén volt, tetszett.<#eljen>#eljen>
Szeretek tékelni. :)
Szivkiraly feat. Szepfius bulikep mar van... milliokat er :Ð
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
én meg szivkirályhomokirályevoulúsön lettem. és érdekelt?! nagyonnem.
csak irigykednek ;)
u dont have to listen anybody else but me
csak egy kibekúrt mikulásos képet akartam a galériámba... gondolta a tajték hogy ezlesz belõle!<#idiota>#idiota>
ha önbizalmat növelés lenne a cél, akkor sexy képeket raknék, és a love.hu-ra nem az sg-re :D
na mindegy
szóval szent a béka, de tényleg sokat raksz, na, csak azért volt az a jel. de ha önbizalmadat így tudod növelni, akkor csak nyugodtan. :)
kicsit rosszul esett! de én ilyen vagyok! remélem nincs harag akkor!
egyszer fennt, egyszer lennt mint a jojó...
(ha kompromisszumként megfelel, akkor majd elõre bejelentem hogy mikor fogok képet felrakni. így majd lesz idõd papírzacskót húzni a monitorodra<#idiota>#idiota>)
Némely emberre pozítivan hat az alkohol némely emberre negatívan....
Ki írta, hogy utállak? Dehogyis! Mert amúgy jó topikokat nyitsz.
Csak azt unom, hogy ennyi képet raksz fel magadról....
a többi meg le van tojva :P
de ez kicsit rosszul esett hogy nem is ismer és lerí a hsz-ébõl hogy utál...csak nemtudom miért/mire fel... pár fórumos megnyilvánulásomból..?
meg miért ítélkeznek felettem amikor nem is ismernek? honnan tudják hogy én mennyit érek? meg milyen vagyok valójában? nekem soha senki irányába nem szokott elõítéletem lenni (nah jó ez hülyeség - de próbálok az emberekhez pozitívan hozzáállni)
de ilyenkor...
mindegy is, 5évig megvoltam a fénykép megosztás nélkül, ezek után is menni fog..
majd megmagyarázza nekem vagy vetít majd valamit... szeretem én az észérveket... (azokat "nem unom még")
amugy nem kell ez a hacacáré, de énis tudok geci lenni...
uff
amúgy: tesóm ment ma mikulás buliba (ált. iskolás...), és mondta hogy csináljak róla képeket. aztán rámrakta és õis csinált rólam (pont súlyzóztam -
de nem vagyok pucér a képen)
gondoltam feltöltöm, hamár "hálidéj bullsit".
és so-so, most tartunk ott hogy ettõl már egy egoista önelégült fasz vagyok aki mindig fotózza magát myvip gyanús pózokban, ugye?
<#wow3>#wow3>