Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Hát ez az, valami ilyesmirõl lehet szó... 😊
repro
Jaja, de pont a híre miatt olcsóbb, vagyis a kápit tudják drágábban ajánlani.

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
jaja. Rendõrbácsi mondta. A történet:

Haver megy le reggel a parkolóba (Pesti út. a McDöglesz felé).
Nézi sehol a kis Suzuki!
Felhívja a zsarukat, azok mondják:
-Igen! Itt van nálunk!!
Ellopták a rendõrök "Személyi vagyon megóvása" címén.
Ugyanis valaki kihívta õket, h 1 alak matat a kocsi körül.
Kiszerelte a jobb oldali zárat, elment és csinált kulcsot, amivel már könnyedén elviszi a járgányt. DE mire visszaért volna a kulccsal, a zsaruk elvontatták a kocsit (csak azért, mert a srác adatai szerint Fóton lakik).
Na mikor Lkísértem ott mondta a rendõrbácsi, h ezért lopnak rohadt sok Suzukit.

N0 TXT TLK PLZ!4!

hykao
Hát nem tudom.
Elég sokat járok arrafelé még mostanában is, de én nemigen látok különbséget Káp és a Havanna közt, mint ahogy egyéb pesti külvárosi lakótelepek között sem nagyon.
Igazából a Havanna sem olyan már, mint ahogy a hírneve sejtetné.
Van saját rendõrõrse, az egész lakótelepet térfigyelõ kamerákkal aggatták tele.
Pár perces közelében van McDonalds, Honvédpálya, TESCO, Auchan, a Fõvárosi Autópiac, az Ecseri piac, egy hatalmas (talán még a Kápiénál is nagyobb) erdõ, rengeteg pihenõvel, turistaútvonallal, játszótérrel, akadálypályával stb., ezen kívül magán a lakótelepen is rengeteg játszótér van, hatalmas fákkal, füves részekkel, füvesített kisdombokkal, teniszpályával, kosárpályával, több régi templom is található még a lakótelepen.
És közvetlen szomszédságban van a kertváros.
Szal a híre rosszabb sztem, mint a valóság.
MIMACSKA
Vekerle a környék aminek hívják azt, ahol az a csacskaság játzódik.....

www.extragyongy.hu

Z
azért ott csak nem ismer mindenki mindenkit...

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
ezt most kamion mondod?

Nem elképzelhetetlen. De ha itthon van gyár, akkor talán alkatrészbõl is gyártanak annyit, hogy elég óccsón adhassák ahhoz, hogy ne érje meg a lopottat megszerezni, "úrjaeladni", nem?

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

repro
Na a haverom is arra lakik... ugyan az a haverunk?!

N0 TXT TLK PLZ!4!

Z
Jah, már ezért sem laknék Budán, mert oda járnak autót lopni a nagyobb zsuga reményében... (na jóvan, becsszóra nem szívom többet a budaiak vérét)

repro
nana! Suzukit lopnak a legtöbbet!
mert olyan rohadt sok lett és köll az alkatrész!!!

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
Nem akartam írni, de valszeg ezért alacsony a bûnözés kápon

N0 TXT TLK PLZ!4!

Z
A rönóról valóban nem hinném, hogy olyan elõkelõ helyen áll a khm, az ellopandó autók márkájának listáján, mint a bömös. De vannak, akiknek csak azért kell a kocsi, hogy kicsit menjenek vele, aztán ott is hagyják az út szélén. Ebben az esetben viszont már lehet, hogy a könnyebb prédára hajtanak.

Mit pakoltatok, hogy 3 bömbi volt ott? Hernyót? 😄DDD

Vihar a biliben?

hykao
Azt hiszem az pont a Kós Károly téren van, amit a reklámkor dobnak be, vagy mikor.
Egyébként ugyanitt forgatták a Hevesi féle klipet is annó.
Macs Hyk mind2 en leálltatok akkor jó és most kérek egykézfogást amit 1 puszi követ !!!

Nehogy neekm itt össze kapjatok mert lesz ne mulass !!!

bocs h beleszólok de nemkéne !

hykao
Annál is inkább, mert a tolvajok általában nem a helyi lakosok...legalábbis a helyi tolvajok biztos nem a szomszéd elõl fognak "autózni"...inkább átmennek Budára portyázni, ahol nagyobb zsákmány kecsegtet... 😊)
nem csak örültem havernak, meg pakoltunk, aztán úgy maradt...😊
szép lett volna, ha a 3 bömbi mellöl a rönyót viszik el😊

http://gaborszantai.co.uk/

Wekerle-telep - a 3-as metró Határ úti megállójától kezdõdõ városrész. Arrafelé forgatják a Barátok közt epizódjait. Elég békés, rendes környék. Kb. 80-100 éves családiházas övezet.

Z
bug

Z
olyan környék mint a mesében, kicsi színes házak, kicsi színes kertekkel, és kicsi színes fakerítésekkel...érdekes hely.

az a négyszintes fehér ház - haggyá vazzeg nem nézem azt ratyi szart...😊))

hykao
"ugyis neked van igazad" - ez számomra sértõ.
annál is inkább, mert nem elõször puffogtattad el.
elsõre nem vettem fel, bár már akkor is idegesítõ volt, pont tõled, akit soha nem bántottam!
<én IS BEFEJEZTEM>
nem csak reálisan 😄DD

Z
muhahahahaha

Fogaggyunk, hgoy Degecen születtél! 😄DD

MIMACSKA
Vekerle!!

www.extragyongy.hu

szerintem ugy felejtette mer jól beba**ott :-DDDDDDDDDD

Z
húúúú banyek! azé bátor vagy...én sehol nem merném így hagyni...még Budán sem! muáháháháháháháá (bocsi)

repro
Az 3 különbözõ helyszín😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

MIMACSKA
Senki sem sértegetett!
És kifejezetten bosszantó ahogy kiforgatod a szavaimat.
<ÉN befejeztem>

www.extragyongy.hu

aza robi fia 😄

Nekem is lakik egy haverom Pesten ilyen helyen - vhol arra, ahol az Anyátok Közt-et forgatják: egész éjjel nyítva hagytam a verdát, lehúzott ablakkal, de senki nem nyúlt hozzá...
Tudom Renault, de mégis...😊

MIMACSKA
amibe a gyerekek pitsognak!! 😄DD

www.extragyongy.hu

repro
😊 ld: #36925. Csak Káp említése miatt😊

Valszeg pont azért kerül többe, mert az ügynökök szerint jobb.
Havannán statisztika szerint nagyobb a bûnözés és a levegõszennyezettség, valamint sokkal régebben épült az a lakótelep, Kápon meg most van az xedik menet😊
Akit ez mind nem érdekel, jobban mondva kevésbé, mint az ár, az az olcsóbbat fogja választani.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Z
Na ne civakodjunk mán itt!

Persze, hogy része az életnek az ellentétes gondolatok érvekkel, vagy mással való ütköztetése, de minnyá megfagy itt a levegõ...

hykao
Hehe, ezt miért nekem címezted?

Én nem írtam sehol olyat, hogy bajom lenne Kápmegyerrel (1 vagy 2? hmmm?), hogy hámoztad ezt ki? 😊)
Az egyetlen bajom vele (azon kívül, hogy hozzám képest a város másik végén van 😄D), hogy 3 millával többe kerül ott egy ugyanolyannak mondható ltp-i lakás, mint a havannán.

Ja egyébként én nem lakótelepen lakom, már idestova 12 éve, hanem családi, kertesházban, olyan zöldövezetben, hogy az utcánkban kb. 3 óránként megy el egy autó csúcsidõben...
Yamaha CDX-900; Pcm56 Burr-Brown DAC chipekkel...
9 kilós szörny... állítólag High end készülék. Kiderül 😊

milyet ?

repro
jah ez nem egyedül hykaonak szólt, csak a Kápmegyerre válaszoltam, meg remélem egy kicsit a kérdésére is 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

Én meg egy õsrégi Trance nationt.
Tegnap vettem cd lejátszót, azt tesztelem most a csengõ-bongó magasakkal.

má megin a 23 AM at hallgatom 😛PP

Pacsi Peet 😊

repro
Most mi baj van Kápmegyerrel?? 😄

Komolyan:
Emberek teljesen szubjektíven döntenek, h hol lakjanak.
Jobb levegõ, jobb közlekedés, centrumhoz közel, zöldövezet, bûnözés, ár.
Mindenkinek más a fontos és természetesen nem lehet meg az összes pozitív tényezõ.
Káposztásmegyeren lakom:
- Csendes környék (kedvesem belvárosból költözött hozzánk és hetekeig nem tudott aludni, mert zavarta a csend)
- Jó közlekedés (14es villamos közel áll meg, pillanat alatt bent van Újpest központban)
- Közeli beásárlóközpont (Auchanhoz 10 perc alatt kint van közvetlen busz)
- Több száz hektáros erdõ és zöldterület rögtön a lakótelep szélén.
- Bûnözés alacsony, fõleg most, h bevezették itt (és még 2 kerületben) az újfajta rendõri járõrözést.

Most nem akarok mindenki idecsábítani, csak leírtam, h mi miért választottuk.

Le lehet még írni a panel és családiház pozitívumait, negatívumait, de akkor is az egyén, család dönt, h ezek közül melyikek fontosak és melyek nem annyira, ill. melyek elviselhetõk.

Ezt a Buda<->Pest baromságot is be lehetne már fejezni. Budán is ismerek cigánytelepet és Pesten, sõt Újpesten is vannak 100millás házak. És nehogy azt higyétek, h az arány beli különbség más. Amennyi van az egyikbõl az egyik oldalon ugyan annyi van a másikon is, csak meg kell találni.

Na aki most belém köt az egy kötekedõ genyó és be fogom árulni! 😛

N0 TXT TLK PLZ!4!

hykao
Látom sikerült a lényeget kiemelned a hozzászólásomból...

Mégegyszer akkor a lényegre fókuszálva: Mivel én úgy érzem, hogy nem sértegettelek téged soha, így tõled is elvárom ugyanezt!!! (mégha sokmindenrõl más is a véleményed, mint nekem, akkor is)

Én egy kérdést tettem fel, amire - ha te nem akarsz belefolyni - akkor ne válaszolj!
Nem neked címeztem, ezért nem értem, hogy mi alapján kaptam a sértegetõ megszólítást tõled!
Ha valami problémád van, akkor közöld, de ne sértegess megfoghatatlan, sefüle-sefarka frázisokkal, mert úgy érzem nem adtam rá okot neked!
😄 pacsee 😄DD

Z
😊 úgy van

fõleg az everyday life a freedom és a flyin away 😄 és persze a textures 😄DD

én mondtam 😊

MIMACSKA
Nagyon fasza!!!!

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Tudod mit?

Nekem elég annyi amit akkor látok ha kinézek a terasz ajtón. És senki mást nem akarok meggyõzni!!
Én Budát szeretem és ennyi!!!

www.extragyongy.hu