Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
N0 TXT TLK PLZ!4!
Haver megy le reggel a parkolóba (Pesti út. a McDöglesz felé).
Nézi sehol a kis Suzuki!
Felhívja a zsarukat, azok mondják:
-Igen! Itt van nálunk!!
Ellopták a rendõrök "Személyi vagyon megóvása" címén.
Ugyanis valaki kihívta õket, h 1 alak matat a kocsi körül.
Kiszerelte a jobb oldali zárat, elment és csinált kulcsot, amivel már könnyedén elviszi a járgányt. DE mire visszaért volna a kulccsal, a zsaruk elvontatták a kocsit (csak azért, mert a srác adatai szerint Fóton lakik).
Na mikor Lkísértem ott mondta a rendõrbácsi, h ezért lopnak rohadt sok Suzukit.
N0 TXT TLK PLZ!4!
Elég sokat járok arrafelé még mostanában is, de én nemigen látok különbséget Káp és a Havanna közt, mint ahogy egyéb pesti külvárosi lakótelepek között sem nagyon.
Igazából a Havanna sem olyan már, mint ahogy a hírneve sejtetné.
Van saját rendõrõrse, az egész lakótelepet térfigyelõ kamerákkal aggatták tele.
Pár perces közelében van McDonalds, Honvédpálya, TESCO, Auchan, a Fõvárosi Autópiac, az Ecseri piac, egy hatalmas (talán még a Kápiénál is nagyobb) erdõ, rengeteg pihenõvel, turistaútvonallal, játszótérrel, akadálypályával stb., ezen kívül magán a lakótelepen is rengeteg játszótér van, hatalmas fákkal, füves részekkel, füvesített kisdombokkal, teniszpályával, kosárpályával, több régi templom is található még a lakótelepen.
És közvetlen szomszédságban van a kertváros.
Szal a híre rosszabb sztem, mint a valóság.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Nem elképzelhetetlen. De ha itthon van gyár, akkor talán alkatrészbõl is gyártanak annyit, hogy elég óccsón adhassák ahhoz, hogy ne érje meg a lopottat megszerezni, "úrjaeladni", nem?
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
(na jóvan, becsszóra nem szívom többet a budaiak vérét)Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
mert olyan rohadt sok lett és köll az alkatrész!!!
N0 TXT TLK PLZ!4!
Mit pakoltatok, hogy 3 bömbi volt ott? Hernyót? 😄DDD
Egyébként ugyanitt forgatták a Hevesi féle klipet is annó.
Nehogy neekm itt össze kapjatok mert lesz ne mulass !!!
bocs h beleszólok de nemkéne !
szép lett volna, ha a 3 bömbi mellöl a rönyót viszik el😊
http://gaborszantai.co.uk/
annál is inkább, mert nem elõször puffogtattad el.
elsõre nem vettem fel, bár már akkor is idegesítõ volt, pont tõled, akit soha nem bántottam!
<én IS BEFEJEZTEM>én IS BEFEJEZTEM>

Fogaggyunk, hgoy Degecen születtél! 😄DD
És kifejezetten bosszantó ahogy kiforgatod a szavaimat.
<ÉN befejeztem>ÉN befejeztem>
www.extragyongy.hu
Tudom Renault, de mégis...😊
Valszeg pont azért kerül többe, mert az ügynökök szerint jobb.
Havannán statisztika szerint nagyobb a bûnözés és a levegõszennyezettség, valamint sokkal régebben épült az a lakótelep, Kápon meg most van az xedik menet😊
Akit ez mind nem érdekel, jobban mondva kevésbé, mint az ár, az az olcsóbbat fogja választani.
N0 TXT TLK PLZ!4!
Persze, hogy része az életnek az ellentétes gondolatok érvekkel, vagy mással való ütköztetése, de minnyá megfagy itt a levegõ...

Én nem írtam sehol olyat, hogy bajom lenne Kápmegyerrel (1 vagy 2? hmmm?), hogy hámoztad ezt ki? 😊)
Az egyetlen bajom vele (azon kívül, hogy hozzám képest a város másik végén van 😄D), hogy 3 millával többe kerül ott egy ugyanolyannak mondható ltp-i lakás, mint a havannán.
Ja egyébként én nem lakótelepen lakom, már idestova 12 éve, hanem családi, kertesházban, olyan zöldövezetben, hogy az utcánkban kb. 3 óránként megy el egy autó csúcsidõben...
9 kilós szörny... állítólag High end készülék. Kiderül 😊
N0 TXT TLK PLZ!4!
Tegnap vettem cd lejátszót, azt tesztelem most a csengõ-bongó magasakkal.
Komolyan:
Emberek teljesen szubjektíven döntenek, h hol lakjanak.
Jobb levegõ, jobb közlekedés, centrumhoz közel, zöldövezet, bûnözés, ár.
Mindenkinek más a fontos és természetesen nem lehet meg az összes pozitív tényezõ.
Káposztásmegyeren lakom:
- Csendes környék (kedvesem belvárosból költözött hozzánk és hetekeig nem tudott aludni, mert zavarta a csend)
- Jó közlekedés (14es villamos közel áll meg, pillanat alatt bent van Újpest központban)
- Közeli beásárlóközpont (Auchanhoz 10 perc alatt kint van közvetlen busz)
- Több száz hektáros erdõ és zöldterület rögtön a lakótelep szélén.
- Bûnözés alacsony, fõleg most, h bevezették itt (és még 2 kerületben) az újfajta rendõri járõrözést.
Most nem akarok mindenki idecsábítani, csak leírtam, h mi miért választottuk.
Le lehet még írni a panel és családiház pozitívumait, negatívumait, de akkor is az egyén, család dönt, h ezek közül melyikek fontosak és melyek nem annyira, ill. melyek elviselhetõk.
Ezt a Buda<->Pest baromságot is be lehetne már fejezni. Budán is ismerek cigánytelepet és Pesten, sõt Újpesten is vannak 100millás házak. És nehogy azt higyétek, h az arány beli különbség más. Amennyi van az egyikbõl az egyik oldalon ugyan annyi van a másikon is, csak meg kell találni.
Na aki most belém köt az egy kötekedõ genyó és be fogom árulni! 😛
N0 TXT TLK PLZ!4!
Mégegyszer akkor a lényegre fókuszálva: Mivel én úgy érzem, hogy nem sértegettelek téged soha, így tõled is elvárom ugyanezt!!! (mégha sokmindenrõl más is a véleményed, mint nekem, akkor is)
Én egy kérdést tettem fel, amire - ha te nem akarsz belefolyni - akkor ne válaszolj!
Nem neked címeztem, ezért nem értem, hogy mi alapján kaptam a sértegetõ megszólítást tõled!
Ha valami problémád van, akkor közöld, de ne sértegess megfoghatatlan, sefüle-sefarka frázisokkal, mert úgy érzem nem adtam rá okot neked!