Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
hááát nem tudom.
ahhoz az kéne, hogy jelen állapotomban is ábrándozgassak róla, vagy eljátszak a gondolattal...DE NEM...nem vágyom kényelmetlen, komforttalan autókra...akkor már inkább egy BRABUS MAYBACH...de komolyan.
hykao
lehet itt szülõi házból hozott gyermeki okosságokat puffogtatni...de azért nem csak errõl van szó.
aki már ferrari vásárlásra adja a fejét, az nem azért teszi, mert jó autóra vágyik...
a többi olaszról meg annyit, hogy akinek van pénze mercit venni, az nem valószínû, hogy bármely olasz mellett fog dönteni...hacsak nem szerelembõl...de mint tudjuk: a szerelem vak... 😊

mellesleg azt hiszem eldöntöttem, soha többé nem fogok új autót venni, csak ha milliárdos leszek, és rákényszerülök, mert amit akarok majd, az nem lesz használtban... 😊
Topic OFF
Valaki tudna adni egy linket egy "ijesztegetõs" flash animációhoz? Múlthéten láttam valamelyik topicban kettõt is, de nem találom, itt pedig sok jó ember van
Topic ON

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Kit--Kat
szerencsére a világ sok hülye emberrel van tele és jól megélnek a gyárak, még a vásárló erõd nélkül is😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

hykao
röhögni fogsz: mindháromban ültem! sõt diabloban is. kényes szar mindegyik! ezernyi konstrukciós nyavajával, szervízigénnyel stb...

meggyõzni meg nem fogsz tudni, még ha akarnál akkor sem!
én nem újság, meg képnézegetõ tini vagyok, ha nem haragszol, ebbõl már kinõttem...
én saját seggel teszteltem jó pár verda ülését, amire kialakult a sorrend...ahol az olaszok a legvégén kullognak...
korábban jópár olasz autóm is volt, annyira hiányoznak, mint púp a hátamra...
Kit--Kat
múltkor is meghalt 1 hokis mert nekiszállt egy sziklának simán.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
17

Kata
nézdmá a kis 16 éves taknyot... 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Már miért lenne olyan, te idióta?!...
A növésben meg te fogsz megállni, ha jól pofánváglak! 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
pá

[/cserf][/fülünyúl]

Kit--Kat
nem... azért 1 Ferrarié szééjelnyomná eléggé, elhiheted ebben nem a legjobb a kis vörös masina.
Ezért mondtam, hogy nem Volvo, ettõl ha rosszul találná el olyan lenne mint 1 tízgyerekes anyáé estiszoptatás után, megaztán megállnál a növésben is😊

Z
Jó éjt pípz!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
Ha nyerek a lottón, akkor elviszlek oda. Sõt még szívgyógysz@r sem kell. 😊

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Kata
Nem értem az összefüggést a légzsák és a mellplasztika között... Lehet, mert erõltetett volt?

[/cserf][/fülünyúl]

Kit--Kat
jó mind1 ez nálad elvan döntve, és istenments, hogy meggyõzzelek vagy ilyesmi😊)
Deeeee ültél már Maseratiba vagy Ferrariba, és Lanciaba?😊

Kit--Kat
na azért, ez nem Volvo, szóval 200 milla ez autó, de ha beleveztede 1-bõl a másikba, háát, a légzsák eléggé baszkurálná a dekoltázsod, azt milyen lenne ha utána mehetnél plasztikáztatni?😊

hykao
álmodozik a jó franc, mirõl beszélsz te? csupán az álmaidra kaptál válasz merciket...

a lényeg: olasz autó = szar ...legyen az alfa, lancia, maserati vagy éppen ferrari...
Z
LÓL! Nem is ismerlek, még csak nem is találkoztunk... hihihi

Kata
Egyikkel a másiknak megyek, aztán átülök, és csere... Addig, amíg mennek. A végén meg a maradékot felaprózni pöröllyel. 😄DD

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Le van xarva! 😄DDD

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Veszek neked egy szatyor szívgyógyszert, csak menjünk el oda szilveszterezni!!!!! Könyörgök, plíííz!

[/cserf][/fülünyúl]

Kit--Kat
De Letti, ha úgyérzed ennyivel tartozol nekem, akkor 400milliód a 1,2 milliárdból bánnifogja😊

Kit--Kat
hallod, amikor elkezdtem olvasni "Ha nyerek a lottón, veszek két enzo ferrarit" már tudtam, hogy az lesz a véga, hogy darabokra töröd😄

Z
Látom, hogy milyen nehéz lenne megszokni a klímaváltozást...innen a -20 °C-ból oda az esti 30°C-ba megérkezni... ejjj, és utána a tábortûz mellett mambózni a homokban, Long Island Ice Tea-t inni, ráadásul Veled? ÁÁÁÁ, ilyen stressznek nem teszem ki a gyenge szívem! 😄DDD

Kata
Ha nyerek a lottón, veszek két enzo ferrarit, és a szemed elõtt fogom pozdorjává kalapálni. Csak azért, hogy neked rossz legyen. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kit--Kat
én is összetudok szedni 7ért egy sérült vöröfejet😊
de amikrõl ti álmodoztok azokra sem elég a dugi pénz😄D

Adi
Adnak az amcsik kest, hogy kitegyék a japok!😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Kit--Kat
szerintem is csak utóköhögés, irgylik amcsitól

hykao
nem csak 40 millás Brabus meg AMG mercik vannak.
olyannyira nem, hogy nekem volt is egy AMG-m már, a haverom most árulja 2 gurigáért...
hykao
hát a fene tudja, azért azt nem hiszem!
hisz európa és kína is valószínûleg nemsokára holdraszáll...és akkor nagy bukta lenne, ha nem is lenne ott amerikai zászló, meg holdkompmaradék stb...
ezen kívül az Uránusz csillagvizsgálóban azt mondta az egyik öreg madár, hogy amikor volt az egyik Holdraszállás, látták a csillagvizsgáló teleszkópjával, ahogy az ûrhajó közeledik a HOLD felé.
Kata
Királyság! Menjünk! 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kit--Kat
valszeg😄

Kit--Kat
jó van most akkor nem elérehetõ a Ferrai meg szar😊))
De a 40millás BMW-k meg brabusAMG meg tökömtudja Tunigolt merdzsók, azok itt sorakoznak az utcában végig😄DD
Osváth fannak és crybébinek😊)

Z

Kata
Ha csak a kocsi felé nyúlnál is levernék a kezed! 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Már azt is kitalálták, hogy a holdraszállás is kamu volt.

[/cserf][/fülünyúl]

Kit--Kat
ez télleg gáz😊)
én is unom, hogy mindig nekem kell beállítanom Schumi ferrariját

hykao
Ne álmodozz már annyit banyek! Próbálj olyan autók felé orientálódni, amik használhatóak a hétköznapokban is, forgalomban...na meg a magyar utakon is...
Ennyi erõvel beszélhetnénk vadászrepülõkrõl, meg ûrsiklókról is (amik 28 000 km/h-ra gyorsulnak), vagy a HOLDraszállásnál használt ûrhajókról, amik meg 40 000 km/h-ra gyorsultak (minimum ennyivel kell mennie bárminek is, ami el akar szakadni a Földtõl...)
Kata
ÁZ. 😊 Helyes pici szarvakat növesztettem. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Nem vagyok oda az F1-ért. Pláne, hogy a Ringen mindig dolgoznom kell olyankor...

[/cserf][/fülünyúl]

Z
Kata ma este kisördög!

Kit--Kat
GT bajnokság, most õszintén nem tudom hanyadik, de páréve alázza ezt is
És az F1 az autó spotok királya, ez a legfontosabb

Kata
Túlságosan bele vagy buzulva a Ferrariba, úgyhogy nem tárgyalok veled autós témáról, mert elvakult vagy. Pedig talicska xar a Ferrari... 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Attól ti még találkozhattok bármikor... 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
mondj egy sportot az F1-en kívül, amiben a Ferrari jeleskedik... 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Z
HE? Nya azt már nyem! 😄DD

Kit--Kat
gondolod?😊
Akkor mond mi az a sportmárka ami jobb nála valamiben és híresebb😊

Kata
Na, az is jó autó! 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Azért annyira nem übermájer. A kategóriájában több kocsi veri. Szvsz a Ferrari manapság nagyon leadta a lécet, szinte csak a márkaneve körüli kultuszból él.

[/cserf][/fülünyúl]

Kit--Kat
Én meg ezt: Ferrari 550Mranello GT