74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
#46230 én meg ma is kaptam rajongói levelet, megismered a stílusát? :)
"A jó kurva anyád megbaszod te mocsadék punk geci, rohadna ki az tetves náci agyad
mondj egy címet és akkor legyen nagy a pofád amikor elpicsáztalak" -
#46229 Ezt a képet Mimacsnak, ma kaptam mailben, award winning photo.
-
#46228 Megint olvastam néhány topikba. Jókat vigyorogtam, egyesek mennyire megeszik az ál-nikkeket, még ha nagyon átlátszóak is. :) -
#46227 Mázlista. Utóljára kb annyi évesen síeltem én is. annyi volt, hogy meglógva anyáméktól felmentem a tetejére a pályának, nyílegyenesen lezúgtam,/elszáguldva ledöbbent anyámék mellett/ közben kiabáltam, hogy mindenki vigyázzon, és a pálya alján elhagyva a pályát a parkolóban a kocsik között landoltam. Sohatöbbet nem síeltem!Viszont kb 15 éve tettem egy érdekes kísérletet. Leszereltem a gördeszkáról a felfüggesztést, és a gördeszkalappal próbáltam meg lemenni. Hatalmas volt, rengeteget zakóztam, volt hogy fejjel a hóba fúródva szakadtam a röhögéstől! Az nagyon jó volt!:) -
peet69 #46226 ja bazmeg...
én kérek elnézést....
mind1 -
[Walaki]D`Lair #46225 Nem idegbeteg, hanem fasz vagy... -
peet69 #46224 -
akos #46223 Uff!
Na mi a helyzet errefelé? -
[Walaki]D`Lair #46222 -
peet69 #46221 nem depi...
ideg beteg vagyok...-_- -
#46220 Hát, majd belejössz!
Nekem könnyű, de bevallom én négy éves korom óta nyomom! :D -
G_ArchAngel #46219 vidámnak vidám, de hogy könnyú???
alig érzem a lábaimat és egyfolytában előre akarok dölni:) -
#46218 mér? Depi kell?
Van egy kicsi átadom szívesen!
:D -
peet69 #46217 vidámság az most nemkell -
[Walaki]D`Lair #46216 Én nagyon szeretek...csak idén nem megyek sehova... -
#46215 pedig könnyű! :) és vidám is -
peet69 #46214 LOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
énnemis tudok síelni :) -
peet69 #46213 te csak tudod ;) -
#46212 most miért? én azért iszok mert finom és nem azért hogy összetörjem magam :) -
[Walaki]D`Lair #46211 Én amikor először mentem piros pályán akkor olyan köd volt, hogy a lécem végét nem láttam...szóval nem volt mitől beszarni...:DDD
Viszont estem egy akkorát, hogy csak na, csak arra emléxem, hogy fejjel lefele pördülök át és bevillan az agyamba, hogy "az isten bassza meg" és már landoltam is... -
#46210 okos :)) -
G_ArchAngel #46209 ennyi???
mikor először leértem a piros-jelű pályán, akkor szárazra ittam a haverom laposüvegét, úgy be voltam sz@rva...:D
volt egy arc, aki lecsavarta a síbot markolatát, ivott belőle, majd visszatette - jövőre én is átalakítom:) -
G_ArchAngel #46208 holnap este dupla-szülinapra megyek, így még lesz alkalmam, hogy kiábrándítsalak...:) -
#46207 megint okos! :o -
#46206 na lassan megérted a léyneget? :)
legtöbb ember 16-17 évesen megtanulja ezt :) -
#46205 Ennyi viszont kell a síeléshez!! :D -
#46204 Látjátok.....?? A síelés ugyebár..... :DD -
G_ArchAngel #46203 ...én ésszel csak, mert nincs hely a homlokomon több sebhelynek:)
este jäger, nappal forralt bor, reggel mézes-chillis pálinka...:) -
#46202 semmi pia? beteg vagy? :) -
G_ArchAngel #46201 Aloha,
meg vagyok, egészben...
bár csak most síeltem először 12 éves korom óta, egy komolyabb és egy tucat bukással megúsztam ezt az 5 napot...:)
A legfeelingesebb, ami még a Hungarokart-os köreimnek is odavágott, az a motoros-szán: 50 LE, Porsche-motoros ArtiCAT...70km/h felett suhanni a fák között, s mindez 10e forintért 2 órán keresztül...:)
Jah, amúgy Roglában voltunk (Szlovénia), 1800 méteren, félelmetesen szép tájakon - majd lesznek fotók, de elő kell hivatnom őket (leszoktam a digitális gépről, mert azzal csak kattingattam agyatlanul, analóggal pedig fotózom...).
A szállás pedig istenien jó volt: 2 percre termálfürdő, szauna, meg minden, a bejárati ajtó előtt vadaspark mufflonokkal, szarvasokkal, miközben reggeliztünk addig nézegettem a mókusokat az ablakból, lent a völgyben (a ház mögött) egy szép tó, vízesésekkel, madarakkal, és egy kóbor németjuhásszal, aki minden nap elkisért a fotós-kirándulásaimra...
A lényeg, hogy bulgáriai kalandomig visszanézve ez volt a legjobb utazásom az elmúlt 4 évben...:)
És az egész mégjobban megerősített abban, hogy számomra a hegyvidéknél szebb tájegység nem létezik! -
#46200 -
#46199 ok -
#46198 köszi:)
még annyi hogy a kommenteket oda tudnád írni a képek alá? ( a link neve akart lenni a komment, ezt egy korábbi hsz.-ben irtam is, utobbinál már lemaradt.) -
#46197 fentvannak
az alsó képen tényleg hihetetlen, hogy mindegyik te vagy! :)) -
#46196 igy jo? ha igen mehet mind!
miért kérded hogy mind mehet -e? -
#46195 Ez lenni én!
Az álompár, főleg a bal alsó sarokban!:)
A másik szerelmemet nem kímélem annyira!:)
Nem vagyok gonosz!!
Aki miatt már egybeforrott a nevem a 46-al! Viva Vale!!!
Full of WeeD! :)
Tudom hogy hihetetlen, de itt mind1ik én vagyok:DD
-
#46194 Az első és uccsó előtti link: 404 – NOT FOUND.
Amúgy menjen mindegyik fel a képtárba? -
[Walaki]D`Lair #46193 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
peet69 #46192 beválaltam :D -
#46191 Pff... vhogy felkell dolgozni azt, hogy Peet... szóval.. tudjátok.. na.... hogy mondjam.. me-bu-me-le.. mindegy!:) Csak rá kell nézzni!:D