Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Kukkoljatok be a chat ablakba! Még ott vannak a beírásai!
Kit--Kat
Áhh geci, nekem is írt privátot😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

[Walaki]D`Lair
Jaj, jön a Konkurencia! :-K

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Z
He? Ez még viccnek is rossz!!!!!

Szögre akasztom a hálókártyámat...

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
Majd meglátjuk!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
Ühümm... sry!

Z
Hi all!

VinylToy
Akkor szerintem nagyon sokat fog csökkeni a látogatottság 😞(

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

hykao
a képtárban osváthról sem lesz, arról biztosíthatlak! 😊))
VinylToy
Rólad nincs is olyan fotó mint amilyet róla láthatunk! 😄DD

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

muhahahaha 😄DD

hykao
Bizony! És a chat ablakban elõrebocsátotta, hogy a képtárból egy pár hölggyel szívesen szerepelne filmben!!!
Kata
jájj-jájj, jöna konkurencia!! 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

[/cserf][/fülünyúl]

háé... kétlem 😄DD

hykao
Hmmm, lehet, hogy AMS az? 😊
láttam 😄DDDD

hykao
Ünnepélyesen szertném bejelenteni, hogy jön az Osváth a fórumra, és a képtárba is...nemsokára! 😊))))))))))))
MIMACSKA

www.extragyongy.hu

mondom ne akkódj 😛

vagyunk páran a te oldaladon 😄DD

MIMACSKA
Azé jobb vigyázni....

www.extragyongy.hu

:-DDDDDDDDD

Punkerwork
azért légy óvatos 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

hykao
Naaa, ilyenrõl szó sincs! Számonkérõ hangvételû privát volt...
Punkerwork
lol látom autós topicban írtad hogy megtetszettél a madárnak 😊

Adi
Hát ja az a rulez...

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Ilyen idióták nyernek vazzeg...

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Kit--Kat
Na buzi Reál, megkapta a szokásos bunda 11-ét, mert nem ment neji a játék, a következõ csoportkörben, már nem fognak segíteni rajta a kamu11esek
sõt még a járókeretes Zidane se, úgy fognak szopni, mint 2003-ban Torinoban😄DDD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

te biztonságban vagy 😄

izééé hudekabbe 😄DD

jó reggelt !

hykao
Öööö...már nem alszom! Jó reggelt mindenkinek! 😛
MIMACSKA

www.extragyongy.hu

én minnyá hülyét kapot itt rostokolok és a torkommeg minnyá kiszakad a helyérõl...

Hyki meg alszk !!!

Punkerwork
az 😊

látom tartalmas napunk van...

bye 😛

hi

Punker
ébresztõ!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

hykao
Kíváncsi lennék ez az ötöslottó nyertes mennyit költhetett ezekre az idióta reklámokra...és az idióta baromságokra...hmmm...vursli... LOL...
Valahogy az egész arra emlékeztet, amikor a '70-es évek végén megszólaltattak a TV-ben egy szintén lottó nyertest, hogy mire költi a pénzt...az meg ilyeneket nyögött, hogy: Komár Mopedet vesz...stb... 😊
[Walaki]D`Lair
Naja...😄DD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

hykao
Hmmmm, van benne valami... 😊
hykao
Én voltam banyek!!! 😊
ok 😛

[Walaki]D`Lair
neménvoltam!

[Walaki]D`Lair
Ahogy Blasta mondta volt:

"Faszverés barátnõ mellett rulzz"

jocc ez nem a tenapod 😄DD

Z
bocs, akárki is volt áz!

[Walaki]D`Lair
persze a kettõ vegyítve is mehet...😄DDD

Z
Kamion? És jól néznek ki a lányok?

:CDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Z
Na macskazabálók kikaptak, egy 4 egységes csomaggal mehettek haza! 😄DDD