74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
[Walaki]D`Lair #47105 Fú most már nagyon irigykedek...
[kissé jobban erőlködve,irigykedik, a nyakán és a halántékán duzzadnak az erek a koncentrálástól] -
#47104 tök jóóól csinálod! -
[Walaki]D`Lair #47103 akkor most irigykedek....:)
[irigykedik] -
#47102 jaja! Műmájer csókos nyalintós és galád módon nyertem fél év vipet. :) Úgyhogy most lehet irigykedni. :D -
[Walaki]D`Lair #47101 Jééé vip lettél...:)))))) -
#47100 aranyos sztori :)
és jó éjt!
[de jó ez a szerkesztés] ;) -
[Walaki]D`Lair #47099 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
ROFL....:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#47098 Hmmm, de jó lenne!!! -
#47097 Egyszer megesett velem, azért jutott eszembe...lol...
Még fiatal, duhaj, barátnő nélküli éveim derekán, amikor az egyik spanommal elmentünk "éjszakai pillangózni" :) A csaj meg a nagy dajdaj közben egyszer odaseggelt a csirke kormányára (aminek a közepe nagy dudoros felületű - egész felület duda), a haverom meg azt hitte, hogy neki dudálok, mert akarok valamit...erre odajött...banyek benéz a szokásos - gyerekkorban kilóméteróra nézegetés óta megszokott - kézzel fényeltakarásos módszerrel...aztán amikor láta, hogy mi az ábra...csak ennyit szólt, hogy: "jaaa" és röhögve arrébbsétált... :)))
Na tényleg jó éjt mindenkinek! -
#47096 Egész fasza belűlről.
[közben balra el, aludni]
Jó8 evribodi! -
[Walaki]D`Lair #47095 Én jelentkezek fotósnak stipistop!!!!
-
[Walaki]D`Lair #47094 Na ilyen, csak a mienk 2 küllős, nincs alul az a 3...és az a világos színű rész a duda...
-
[Walaki]D`Lair #47093 Inkább megmutatom...pill... -
Minden férfitársam nevében annyit tudok mondani: HAJRÁ! -
#47091 jóvan, csináltatok egy bimbiset csak a ti kedvetekért... hüJék... :D -
#47090 Akkor hol van, ha nem a kormány közepén??
Mellesleg az enyémen nem is működik, ha nincs rajta gyújtás. -
#47089 De bimbós nincsen! :)) -
#47088 Jó, majd csinálok olyan képet is. :DDD -
[Walaki]D`Lair #47087 Bazz...nem azért mentem oda...csak úgy alakult végül.... -
[Walaki]D`Lair #47086 Akármikor...:))))) -
[Walaki]D`Lair #47085 1. Nem himbálódzna, mert kurva kemény a felfüggesztés
2. a kormány közepe nem a duda, szal nem működne a dolog...:)))) -
#47084 Egyébként kéne melltartót vennem, mert már szorít, és kényelmetlen mindegyik, kibuggyogok belőlük... :/
Már pár hete nem is hordok, ha nem olyan ruha van rajtam, ami alá kell.
Nekem ilyen kell -
#47083 Akkó meg mit ólálkodsz hanalban, hogy hazavidd...ehh...egyre rosszabb...úgyhogy megyek is aludni, mielőtt még rosszakat álmodnék smartokkal "volt csajokkal" barátokkal hajnalig szobrozásokkal... :(
Különben is éjfél körül el akarok szakadni a géptől...mer' már úgy érzem, hogy én csatlakozok a "központi agy"-ra...s nem én csatlakoztatok... :)))
Eyentúl szóljatok rám, ha éjfél után még ittragadnék!!! -
#47082 van a képtárban, meg a weboldalamon is... -
#47081 Ez esetben nem hinném, és nem is kívánom. :) -
#47080 Seggel dudáltatás :DDDDDDDDDDDDDDD
Most elképzeltem egy himbálódzó Smartot, ami szakaszosan dudál, mert úgy verődik hozzá a csaj.
GIGALOL :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#47079 A szűk hely előny ebben az esetben lol! Egy nagyobb kartámaszos verdában sokkal nehezebb variálni...bár a seggel dudáltatás ott is kvitelezhető... :))) -
[Walaki]D`Lair #47078 Ezt azért én megcáfolnám, ha szabad...:PPPPP -
[Walaki]D`Lair #47077 bazz van barátja... -
#47076 Mit tudtatok volna csinálni egy Smartban? Még a kezét sem tudod megfogni, olyan szűk a hely :DDDD -
#47075 Ehh...ráadásul még nem is volt semmi...minduntalan csalódom benned fiam... :)) -
#47074 Nem érdekel a szöveg.. KÉPET!!! -
#47073 Hát, pedig sose lehet tudni! Lehet, hogy egy személyes beszélgetésnek nagy egymás nyakába borulás lenne a vége! :))) -
[Walaki]D`Lair #47072 hát annyit emlegeted bazz, az emberben akaratlanul megragad...:DDD
Mellesleg semmi nem volt, nem kell megijedni, csak elvittem hazáig... -
#47071 jut mindkettőtöknek egy, ezen ne vesszetek össze :DD -
#47070 tartanád őket kicsit? :D
Egyébként kéne melltartót vennem, mert már szorít, és kényelmetlen mindegyik, kibuggyogok belőlük... :/
Már pár hete nem is hordok, ha nem olyan ruha van rajtam, ami alá kell. -
#47069 te csak ne akarjál vigyázni rájuk. Jobb helyen lesznek azok nálam. Majd én vigyázok rájuk. Óvó kezeimell védelmezem majd őket -
#47068 Ki akarná megütni aztat??? Azokat a tenyérbesimulósakat??? :))) -
#47067 azt meghiszem...
"Pedig tudtommal csak egyikőtök dudás..." de ezen még mindig sírok :DDDD -
#47066 Ja!!! Dupla nyalibundáska! Kussol-fekszik! :))
[jól eltanultad tőlem ezt a "volt csajom" dumát... :PPP]