Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked meg Boldog Nevnapot utolag!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
amúgy nem rossz, nem rossz... 😊
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
es tugyival minden jatszott. nem titok.
#71498: Nem is hinned milyen konnyu egy sotet erdoben ismerkedni<#idiota>#idiota>
#71502: Telhetetlen vagy :|
erdõbe jár túrista kislányokat ilyesztgetni 😛
u dont have to listen anybody else but me

de a kép max méret px / kbyte ? :$😊
u dont have to listen anybody else but me
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
2. hagyjuk...<#ticking>#ticking>
3. nem ismerem
vrsdm: húzd a fejedre<#gonosz1>#gonosz1><#whatever>#whatever>
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
De geciség ide vagy oda, be kell ismerned hogy bizony szoktak oda ilyen képek felkerülni 😄
videó meg nincs kép meg csak verseny közbeni amin mint mondtam nem nyomott annyit :/ szal azt nem mutatom
de most már ne offoljunk <#vigyor3>#vigyor3> írj pmbe
felveszitek videóra és én leszek az elsõ aki gratulál youtube-on. tudom milyen emberek nyomnak 160kg-al, látom a teremben, az már a nem kicsi kategória. és 10 éve edzek, nem vagyok az a nagyon noob😊 de persze ez csak egy vélemény, lehet engem ignorálni, nem nagy dolog, csak úgy mondtam.
MJ rulz Pink Team The Only One
itt nem tom hány kg 85-90 között van de amikor saját súlya 2xesét nyomta akkor 75-80 volt ha jol emlékszem szal pattintás nincs hozzáérintette a melléhez híd nélkül és segge lent volt szal szabályos de versenyen nem bírja megcsinálni mert ott úgy kellett h leengeded meg kell állni aztán kinyomod megint megállni és csak utána lehet lerakni na meg stb szal ott nem ment neki 😄 de 1. lett a kategóriájában a kis ge.ie
MJ rulz Pink Team The Only One
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
PSP user n\' soon ps3 user too :)
.: mobilize.hu :.
de van akinek még koksz mellett sincs.. szal ember függõ is
na majd számolj be hogy mi az eredmény!😄
nekem is van a hón-mell-váll között de most kaptam rá kenõcsöt "Avon Solutions body maximum makeover" ez van ráírva állítólag hat v is 1ik spanomnak hatott én 2 napja kezdtem el használni napi 2x kell kenni