74918

SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/

Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!

Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
  • hykao #47469
    Teljesítettem a kéréseket...az egyiket nem jó szívvel...
  • Random work
    Micsoda csoda logó! Tök jó!
  • peet69
    hi

látom sok minden történt !

mimacs kérnék részletes magyarázatot mert az h kinnt vannak az oldaladon is nem megfelelő :)
  • Kata
    sziamiáu!

semmi... nem neked írtam... :)
  • TITA 2004
    ugy irtam be origo hair pro és nem tudom mert éjszakás vok meloba de +probálok lenni
  • MIMACSKA
    ezt mire írtad? hi amúgy, meg pá is egyben :)
  • MIMACSKA
    Kéne nekem ez a progi! Leszel este? 19 után?
    mert én most elmek, de este leszek.
  • TITA 2004
    amugy jo edzést, ja mien edzésre jársz???
  • TITA 2004
    de gyorsan nézd + me törlöm !!! Csak a kedvedé tettem fel
  • TITA 2004
    de de a te döntésed értem, nem akarom hogy macskakarmokkal karmolj belém itt a progis kép 2 közti külömbség csak most letöltöttem eggyett a kedvedé talán nem leszel karmolós tőle
  • MIMACSKA
    Nincs benne semmi magánügy, tehát mégsem érted.

na mind1, hagyjuk már! Én mingyárt megyek edzésre!!!! :D
  • Kata
    lol és pfff...
    Látom, azért kiüt néha a nyomiság meg a balfaxság... :DD
  • Punkerwork
    a te képeid szal döntsd el te ne hagyd magad befolyásolni, a lényeg hogy ne tünj el :)
  • TITA 2004
    semmi furcsa azé is irtam a te magán ügyed, leveszed vagy nem csak rád tartozik, kár értük mert jók voltak
  • MIMACSKA
    Jaaj ezért nem akartam ide leírni. semmi de semmi keserűség nincs benne, egyszerűen levetetem a képeimet és kész. Nem tudom mi ebben a furcsa!

• TITA 2004
    valami keserű van ebbe az irásodba, csak nem mondod el, de ez a magánügyed minek feszegetni
  • MIMACSKA
    Tényleg nincsen semmi különleges oka, már nagyon régóta gondolkozom rajta, hogy levetetem. A már elmondott okok miatt. Az sem titok, hogy a legvégső lökést ez az okos szépségverseny ötlet adta. Hykaoval értek 100% egyet!! Nem értem miért lenne szükség ilyenre!
    Ráadásul azt gondolom, hogy egy baráti körben(így vagy úgy ez is az)
    nem szokás megversenyeztetni a lányokat, sőt senki mást semmiben. Legalábbis az enyémben nem. Számomra ez szegényes és méltatlan!

De nem haragszom senkire és tobább is fogok írogatni ide!!!!
  • TITA 2004
    még nagyitani + kissebbiteni se tudok mással, csak eggyetlen progival photozoom, a többi latin, látod még azt is nehezen oldottam + hogy kattintással a nevemre előjöjjön az oldal :DDDD de van segitő wordpadom, mindent jegyzetelek rá és onnan koppintottam
  • Random work
    Én a barnákat részesítem előnyben legyen ennyi elég.

Személy szerint befagyott Tiszát akartam fotózni, de szerintem már lekéstem róla a múlt hetem meg eléggé zavaros volt.
    Viszont épp havazás elött sikerült Szegeden fotóznom a belvárosban és azét elég jó lett pár kép.
    Ki is teszem a webshotsra hátha megtetszik valakinek. :D
  • Punkerwork
    kérj moderátor jogot és akkor nem kell képet rakni :)
  • G_ArchAngel #47449
    Francba, rohamosan olvad a hó...
    én még akarok téli tájat fotózni, sétálni hóban, s leginkább síelni...
    Remélem korizni még lehet majd a hétvégén a Balcsin...

Amúgy Hyk-nek igaza van (nem gyakran írok ilyet!), de hülyeség volt kapnom a Miss SG-s ötletre...

Kata amúgy is nagy előnyben lenne, mivel Ő beállított fotókon pózol egy divatfotós kamerája előtt...
    Szóval mindenki magában döntse el, neki ki a "gyerebe" lány az SG-ről, tartsa magába, és menjen adjon puszit a kedvesének!

Amúgy Mindenkinek Valentin!
  • MIMACSKA
    nem azt mondtam, hogy rossz, csak nem természetes valahogy. furi, azért hittem, hogy ilyen fodrászprogis.
  • TITA 2004
    ja má nekem az is sport nem eszek azota se csokit + édességet, a kávém is édesitővel iszom de olvasom a topicodat
  • TITA 2004
    azé plussz haj tincsek mindbe vannak, amugy alig lenne hajam, de azt majd később teszem fel mien most "rémes"
  • Random work
    Jaj nemá! Nem azé mondtam. Csak gondoltam hátha meginogsz, de nagyon elszánt vagy. Azért ha majd lehet minket is érdekelne az ok amiért leveszed.
  • TITA 2004
    tudom ne mond a az első az türhető
  • MIMACSKA
    Csak olyan fura, mintha nem a te hajad lenne!
    Sportolás megy már?? :)
  • MIMACSKA
    Akkor tényleg nem fogok ide írni... :(
  • MIMACSKA
    Émmá havat nemakarok mostan!
    rügyeket meg tavasznyárt!!!!!
  • TITA 2004
    nem az eggyik volt ilyen hajfelvaros a másik nem, de a szinét állandoan változtatom, ezé lassan kihullik má
  • Random work
    Bocsánat, de úgy tudtam aki ide írogat annak a képét meg kell osztania az erre a célra létrehozott galériában. :D Szóval legalább egy képet tessék bent hagyni ha többet nem is. Persze nem az uccsóra gondoltam. :)

Bár nekem nyolc mert nem szoktam nézegetni a képeket elég azt egyszer megsasolni.
  • TITA 2004
    az is ari mimacsként azé majd sielősből tehetné fel ha ujra + gondolnád magad
  • MIMACSKA
    ezijen fodrászprogi?
  • MIMACSKA
    nem mondtam, hogy nem fogok írni ide!!!!!!!
    Persze, hogy fogok...bár mostanában ez itt már inkább a "taliztunk Rózsival" topic és egyre ritkábban tudok hozzászólni a dolgokhoz, de azért fogok ide írni, csak a képeim nem lesznek fent, ennyi :)
  • MIMACSKA
    hihi, most nézem csak, az utsót fent hagyhatjátok! :DDD

Amúgy köszönöm, de már úgyis látott mindenki aki akart, aki meg nem az ne nézegessen mostantól.
    Ha pedig valakit nagyon érdeklek, az oldalamon fent van kb 8 utazós gigaalbum. ezért aztán innen dilit!
  • TITA 2004
    meg kérem az illetékest vegye le a galériámból ami fenn van és ezeket tegye be helyette köszönöm TITA
  • Random work
    Kár, hogy nem fogsz ide írni a topicba egy normális emberrel kevesebb.
  • TITA 2004
    hali all ! mimacs pedig olyan jok a képeid, pláne a fenntről a 3. és 5. kár, hogy igy döntöttél, de ne értsél félre !!!
  • Vegas
    Újbólkéne csinálni..de rendesen,hogy..őő,nemtoom :D
  • MIMACSKA
    Hykaok vagytok? :)