74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
#47469 Teljesítettem a kéréseket...az egyiket nem jó szívvel... -
#47468 Micsoda csoda logó! Tök jó! -
peet69 #47467 hi
látom sok minden történt !
mimacs kérnék részletes magyarázatot mert az h kinnt vannak az oldaladon is nem megfelelő :) -
#47466 sziamiáu!
semmi... nem neked írtam... :) -
#47465 ugy irtam be origo hair pro és nem tudom mert éjszakás vok meloba de +probálok lenni -
#47464 ezt mire írtad? hi amúgy, meg pá is egyben :) -
#47463 Kéne nekem ez a progi! Leszel este? 19 után?
mert én most elmek, de este leszek. -
#47462 amugy jo edzést, ja mien edzésre jársz??? -
#47461 de gyorsan nézd + me törlöm !!! Csak a kedvedé tettem fel -
#47460 de de a te döntésed értem, nem akarom hogy macskakarmokkal karmolj belém itt a progis kép 2 közti külömbség csak most letöltöttem eggyett a kedvedé talán nem leszel karmolós tőle -
#47459 Nincs benne semmi magánügy, tehát mégsem érted.
na mind1, hagyjuk már! Én mingyárt megyek edzésre!!!! :D -
#47458 lol és pfff...
Látom, azért kiüt néha a nyomiság meg a balfaxság... :DD -
#47457 a te képeid szal döntsd el te ne hagyd magad befolyásolni, a lényeg hogy ne tünj el :) -
#47456 semmi furcsa azé is irtam a te magán ügyed, leveszed vagy nem csak rád tartozik, kár értük mert jók voltak -
#47455 Jaaj ezért nem akartam ide leírni. semmi de semmi keserűség nincs benne, egyszerűen levetetem a képeimet és kész. Nem tudom mi ebben a furcsa!
-
#47454 valami keserű van ebbe az irásodba, csak nem mondod el, de ez a magánügyed minek feszegetni -
#47453 Tényleg nincsen semmi különleges oka, már nagyon régóta gondolkozom rajta, hogy levetetem. A már elmondott okok miatt. Az sem titok, hogy a legvégső lökést ez az okos szépségverseny ötlet adta. Hykaoval értek 100% egyet!! Nem értem miért lenne szükség ilyenre!
Ráadásul azt gondolom, hogy egy baráti körben(így vagy úgy ez is az)
nem szokás megversenyeztetni a lányokat, sőt senki mást semmiben. Legalábbis az enyémben nem. Számomra ez szegényes és méltatlan!
De nem haragszom senkire és tobább is fogok írogatni ide!!!! -
#47452 még nagyitani + kissebbiteni se tudok mással, csak eggyetlen progival photozoom, a többi latin, látod még azt is nehezen oldottam + hogy kattintással a nevemre előjöjjön az oldal :DDDD de van segitő wordpadom, mindent jegyzetelek rá és onnan koppintottam -
#47451 Én a barnákat részesítem előnyben legyen ennyi elég.
Személy szerint befagyott Tiszát akartam fotózni, de szerintem már lekéstem róla a múlt hetem meg eléggé zavaros volt.
Viszont épp havazás elött sikerült Szegeden fotóznom a belvárosban és azét elég jó lett pár kép.
Ki is teszem a webshotsra hátha megtetszik valakinek. :D -
#47450 kérj moderátor jogot és akkor nem kell képet rakni :) -
G_ArchAngel #47449 Francba, rohamosan olvad a hó...
én még akarok téli tájat fotózni, sétálni hóban, s leginkább síelni...
Remélem korizni még lehet majd a hétvégén a Balcsin...
Amúgy Hyk-nek igaza van (nem gyakran írok ilyet!), de hülyeség volt kapnom a Miss SG-s ötletre...
Kata amúgy is nagy előnyben lenne, mivel Ő beállított fotókon pózol egy divatfotós kamerája előtt...
Szóval mindenki magában döntse el, neki ki a "gyerebe" lány az SG-ről, tartsa magába, és menjen adjon puszit a kedvesének!
Amúgy Mindenkinek Valentin! -
#47448 nem azt mondtam, hogy rossz, csak nem természetes valahogy. furi, azért hittem, hogy ilyen fodrászprogis. -
#47447 ja má nekem az is sport nem eszek azota se csokit + édességet, a kávém is édesitővel iszom de olvasom a topicodat -
#47446 azé plussz haj tincsek mindbe vannak, amugy alig lenne hajam, de azt majd később teszem fel mien most "rémes" -
#47445 Jaj nemá! Nem azé mondtam. Csak gondoltam hátha meginogsz, de nagyon elszánt vagy. Azért ha majd lehet minket is érdekelne az ok amiért leveszed. -
#47444 tudom ne mond a az első az türhető -
#47443 Csak olyan fura, mintha nem a te hajad lenne!
Sportolás megy már?? :) -
#47442 Akkor tényleg nem fogok ide írni... :( -
#47441 Émmá havat nemakarok mostan!
rügyeket meg tavasznyárt!!!!! -
#47440 nem az eggyik volt ilyen hajfelvaros a másik nem, de a szinét állandoan változtatom, ezé lassan kihullik má -
#47439 Bocsánat, de úgy tudtam aki ide írogat annak a képét meg kell osztania az erre a célra létrehozott galériában. :D Szóval legalább egy képet tessék bent hagyni ha többet nem is. Persze nem az uccsóra gondoltam. :)
Bár nekem nyolc mert nem szoktam nézegetni a képeket elég azt egyszer megsasolni. -
#47438 az is ari mimacsként azé majd sielősből tehetné fel ha ujra + gondolnád magad -
#47437 ezijen fodrászprogi? -
#47436 nem mondtam, hogy nem fogok írni ide!!!!!!!
Persze, hogy fogok...bár mostanában ez itt már inkább a "taliztunk Rózsival" topic és egyre ritkábban tudok hozzászólni a dolgokhoz, de azért fogok ide írni, csak a képeim nem lesznek fent, ennyi :) -
#47435 hihi, most nézem csak, az utsót fent hagyhatjátok! :DDD
Amúgy köszönöm, de már úgyis látott mindenki aki akart, aki meg nem az ne nézegessen mostantól.
Ha pedig valakit nagyon érdeklek, az oldalamon fent van kb 8 utazós gigaalbum. ezért aztán innen dilit! -
#47434 meg kérem az illetékest vegye le a galériámból ami fenn van és ezeket tegye be helyette köszönöm TITA -
#47433 Kár, hogy nem fogsz ide írni a topicba egy normális emberrel kevesebb. -
#47432 hali all ! mimacs pedig olyan jok a képeid, pláne a fenntről a 3. és 5. kár, hogy igy döntöttél, de ne értsél félre !!! -
Vegas #47431 Újbólkéne csinálni..de rendesen,hogy..őő,nemtoom :D -
#47430 Hykaok vagytok? :)