Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
na de én inkább nem szólok bele mert az elején nem voltam itt 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Pont ilyenekkel kell még roszabbá tenni ????
Peace gyerekek beszéljünk másról ne errõl
Én ritkán írok ide azt hiszem ennek is megvan az oka de olvasni még mindig szeretlek titeked de ilyenkor már azt sem
Ez a topic sem biztos hogy errõl szól
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
a narcisztikus picsa viszont poén volt! hányszor írjam még le, hogy elhidd?
[/cserf][/fülünyúl]
Tudom, hogy jelen állás szerint bármi, amit jószéndékkal írnék, csak rontana a jelenlegi helyzeten, de akkor sem fogok olyanokat írni, aminek esetleg most örülnél...mert valójában hamis jószándékúság lenne...
csak pár gondolat, és ha hiszed, ha nem, minden rosszindulat, bántási szándék nélkül (mert én továbbra is kedvellek...)
a makacsság az önmagunkkal való nem megelégedés következtében "emelt fal", minél nagyobb ez a "fal", annál kevésbé vagyunk megelégedve magunkkal valójában...mégha a tudatalattiba is próbáljuk fojtani ezt...
elsõsorban magaddal kéne megbékélned, hogy jobban érezd magad...és a ez elõbb említett falat, megpróbálni minél jobban elvékonyítani...valamint a saját magad által kreált személyes kis szellemvasútadból kiszállni...
sazlé nem értem hogy mér csinálod amit csinálsz evvel nem uszítalak magamra se senkire !!!
Tulajdonképpen meg is ígértem, hogy nem írok ide többet, tartom magam ehhez a továbbiakban is. Csak nem bírtam már szó nélkül elmenni a témázók mellett (pláne olyankor nem, amikor az akar mondani véleményt, aki magánál sincs tisztában mi áll neki jól/rosszul).
Igen, most nagyon megsértõdtem, mert ilyen kis hülye mimóza - no meg narcisztikus - picsa vagyok, akinek az a problémája, hogy hej de le lett szólva hajzatának jelenlegi színe. Nem nevetek, mert az most fájna.
No, további minden jót, és bocsánat, hogy ilyen hülyeségen besértõdtem, mint #40953.
[/cserf][/fülünyúl]

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
-nem szólta le senki a hajszínedet! (csak arról volt szó, hogy egy korábbi hajszíned - AMI SZINTÉN A TE HAJSZÍNED!!! - pár ember szerint jobban állt neked)
-senki nem mondta, hogy alpárian szoktál beszélni, hanem én montam azt, hogy sztem ez nem alpári
-senki nem keres rajtad fogást! (miért is keresne???)
és legfõképpen senki nem akar téged bántani!!! minden rosszindulat nélkül írtam/írom ezeket!
Az bánt, ahogy csoportossá vált a dolog, az bánt, ahogy a kérésem letojtátok, és visszavetítve én lettem a probléma, a problémázó. Az bánt, hogy azóta mindenki rajtam keresi a fogást, rám akarja festeni a hibákat: rosszul reagálok, nem értem a viccet, alpárian szoktam beszélni, "izélek", "tsinálom ezt", stb. Bánt ez a hozzáállás. Ennyi, s nem több.
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Nem izélek, elhúztam télleg. Csá.
[/cserf][/fülünyúl]
Nincs ebben semmi rossz, ne izélj már Kata!!

www.extragyongy.hu
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Hiszen azt írtam, hogy: "nem érzem annyira alpárinak"...
[/cserf][/fülünyúl]
De ha már nyilvános vitatéma lett a dologból, és mindenki megismerte nagyjából a részleteket, akkor kérem az esküdszéket, hogy hozza meg a döntését... 😄
Azaz nyilvánítsatok véleményt!
Ha alpári voltam, meghajlok a döntés elõtt, és bocsánatot kérek, vagy alávetem magam az ítéletnek, amit hoztok 😄
...és nem konzekvenciaként...
...de azt továbbra sem értem, hogy miért kellett ebbõl "Katalin bírónõs" nyilvános vitát csinálni...bár nem mintha zavarna...
[/cserf][/fülünyúl]
hozzá is szólnék kata így is szõkén atom 😄DD
[/cserf][/fülünyúl]
az egész fórumozás úgyis csak szórakozás,
vicc az egész..
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
De igen, szeretem a viccet, csak ha nem látok összefüggést, kicsit sértésnek veszem. Elég sok vicc itt rólam szól/szólt, néha túl sok is, mégis mosolyogtam a "kitüntetett" figyelemnek. Ezt a mostanit mondjuk én speciel nem soroltam a lájtos élcelõdés kategóriába, de valószínûleg az én készülékemben van a hiba...
[/cserf][/fülünyúl]
A többi privi váltásainkat nem akarod bemásolni véletlenül?
Szomorúan kell konstatálnom, hogy te is csak addig érted (és szereted) a viccet, ameddig nem rólad szól...pedig megannyi mosollyal, (ön)iróniával, türelemmel, nyugalommal, stb. kéne viselni az élet dolgait...(a komoly és nehéz dolgokat is, nem csak az ilyen lájtos élcelõdéseket...)