74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
#48072 Na, rossz gombot nyomtam :DDDDDDDDD
-
#48071 Elméletileg sikerült...
Borzadjatok!!! (Még az ősszel készült...) -
#48070 BSZN -
#48069 BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT ANNAK A ROHADT HAMBURGER ZABÁLÓNAK!:D:D:D:D -
peet69 #48068 hi -
#48067 új barátunk :) -
#48066 CSOCSO boldog szülinapot beléd -
#48065 Szerintem is! Az a lényege, hogy érezd azaz büntessen! Így nincs az, hogy nem számít kilőnek-e vagy sem.
A legnagyobb feeling az volt mikor szemem közé lőttek minden elsötétült a festéktől alig bírtam kimosni a szemüvegből a festéket. Vagy a sáros gödörbe csúszós rászek. Egyik alkalommal rohantam egy árokba és mikor beleléptem jól kicsúszott a lábam alólam és hátra estem nyakig sáros lettem. :D -
[Walaki]D`Lair #48064 Ez 100x jobb, mert fáj, ha eltalálnak, ergo valósághűbb sokkal... -
#48063 Az már nem menő azt hallottam.
Keress rá a softball-ra vagy airsoft-ra álítólag az jobb mert valós fegyverutánzatokkal kell lőni és nem kell vastagon öltözni.
Bár szerintem nincs annál nagyobb feeling mikor fejbelövök valakit egy kis piros festékkel. :D A kocsiban ott figyel mindig a maszk és a terepruha hátha kéne. :D -
[Walaki]D`Lair #48062 Én meg...megyek paintballozni nemsokára...:DDDDD -
#48061 csak óvatosan, én egyszer elbambultam mert kb 10 gép irtotta egymást, és arra ébredtem hogy 1 csigazabáló hátulról lepuffantot. -
#48060 Igen azért írtam, hogy ez verziótól függ mert pont fordulózni nem lehet jelenleg a német gépekkel. Ahogy az okosok ezt mondták. :)
Én csak a mezőn rohangálok és néha izgalmasan követem ahogy néhány szövi gép üldöz egy németet vagy fordítva. :) -
lachun #48059 Kata aki bf-109 el fordulozik a spit ellen nagy mázlija van mert a spit pilota nagyon kezdö:DDDDDDDD(persze wwii onban értem) -
#48058 Természetes, hogy egy általános háború szimulátor ahol van gyalogság, tankok, repülők és hajók nem lehet olyan pontos mint egy csakis repülőre kiélezett program. -
#48057 Hát nem ismerem a légi részét a játéknak, de mindig változik a fegyverek beállítása és ami fél éve tény volt az ma már máshogy működhet.
Nem akarlak meggyyőzni mert akit érdekel úgyis kipróbálja nem is kívánok vitába menni mert nem szükséges. -
#48056 Ezt hallottam róla a profi repszimesektől. Attól függetlenül biztosan klassz és összetett játék - főleg, hogy ott aztán földön-vizen-levegőben megy a neszeneked - csak a repülőzés nem lett benne túl sikeres.
Mellesleg láttam pár légiharcos videót belőle, s meg kell mondjam, még én is ügyesebben repülök, mint ott sokan, pedig én iszonyú béna vagyok. :) De láttam olyan hibákat, amik az elemi szint alatt vannak: pl. 109-es messer leáll fordulóharcolni. Más dolog, hogy az őt üldöző spitfire-nél még így is fordulékonyabbnak bizonyult, és lefordulózta simán, lol. :) -
peet69 #48055 hi -
#48054 Reggelt!
Back to work! -
#48053 Aha te tudod. -
#48052 Ühüm, persze, valószínűleg... Mellesleg IL2-ben is van olyan, hogy légvédelem...
Mellesleg nem érdekel a WWII, mert eléggé low-poly program, és úgy hallottam a repülőszimulációs része csapnivalóan siralmas - minden gép tök egyforma, csak külsőre különböznek - már amennyi különbséget a kevés poligonból ki lehet hozni. -
#48051 Most újra van free időszak ha érdekel.
Bár ebben a játékban nem lehet csak úgy röpködni mert nem csak a levegőből lőnek rád. Talán nem is bírnád a iramot. -
#48050 Már ajánlották figyelmembe, sőt fel is volt telepítve anno kipróbálásra. Aztán elindítás után fél óráig töltött, mire bejött a főmenü, ott meg csigalassúsággal szagatott már az egész, szóval iszonyú volt. Repültem rá a delete gombra... -
Ajánlom figyelmedbe a WWIIO-t ott is elég jó a szimuláció bár erről a Pumások tudnának mesélni. :D -
#48048 eként -
[Walaki]D`Lair #48047 Moving to fire at the main stream of bombers
Let up a sharp burst and then turn away
roll over spin round to come in behind them
move to their blind sides and fireing again... -
#48046 SZIE, illetve szerdánként BME -
#48045 igen arra gondoltam köszönöm szépen :c) -
#48044 iaro.srv.hu -
#48043 iaro-ra gondolsz? -
#48042 köszönöm kedves hízelgő szavaidat melyeket rámszántál ama drága idődből :c)
Hova is jársz most suliba?
MÁS: nem tudja valaki annak az oldalnak a címét ahol lehet képet feltőlteni ???
csak beálítottad és kiadta a ubb meg html kódot meg mindent vagy mi. -
#48041 ohh igen nagy lelkű vagy, pedig milyen rég nem beszéltünk(ez is a Te hibád, Te disznó ;) )... és hát a koránkelésben, az egyetemben... pahh -
Chaos Mad #48040 olyan idézetet vagy képaláirást hogy lehet kérni? :) -
Chaos Mad #48039 köszi -
#48038 szegényke... feltöltselek valahogyan ???? :c))))
mibe merültél ki ?
-
#48037 haló Fiatalok! kimerültem... -
#48036 DEEEHHH , de te arra miként járkálsz??? -
Darkboy #48035 jeeeeee :)
észre se vettem :DDD -
[Walaki]D`Lair #48034 SO? -
#48033 Akkor ezért most bannolni kell ugye? :)))))