Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
szerintemmeg meg elkaptak 1 szerencsétlen embert az irosába akinek épp semmidolga nem volt, és a kezébenyomtak 1 fordítógépet, hogy ezt fordítsa át vele és ennyi.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

hykao
Mitõl kéne megmenteni? Miért baj az, ha nincs napi többszáz hozzászólás?

Inkább téged kéne megmenteni az unalom szülte haláltusától...munkaidõben is... 😛PP
Sir Quno Jedi
Tök érdektelen téma, de ez még nem menti meg a tápigot fijjúg !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Z
Szerintem meg engedtek a sötét oldal hatalmának <#idiota>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

hykao
sztem meg egy olyan valaki aki iszonyúan töri a magyart + szótár...voltak az elkövetõk...
Random_
Szerintem a frodítóprogramokat meg lehet úgy csinálni, hogy a ragozást is valamilyen szinten felismerje vagy a többes számot.
Szerintem ez program lehet. Vagy olyan aki semmit se tudott magyarul bár én hiszek a programos verzióbam. 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punkerwork
Yamada játékos már nem lesz az itthoni forgalmazó már mást nyom, szal max a raktáron lévõket lehet tesztelni 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Sir Quno Jedi
Diszízõdedtápigõ !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Free
Beléd is 😊

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Z
Amúgy jóreggelt!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
A magyar mindenképp. Nem is tartom jónak, hogy ilyen bonyolult nyelv a miénk, mert sokan már a megfogalmazásnál elbuknak (izéõõõ magyarokról van szó), de ha még korrektül össze is rakták fejben a mondandójukat, akkor a szavakba öntésnél megvan a lehetõség az elcsúszásra, amit elõszeretettel ki is használnak népünk fiai... 😄DDDDDDDDD

Z
Na majd elolvasom végig, ebbõl gondoltam: "Ha esik le a DVD-játékos (When fall down the DVD-player)" <#vigyor3>

"ne dugulja el a szellõzõ lyukot" - OK, ebbõl egyértelmû, hogy vagy nem magyar, vagy retardált volt az illetõ... bár eldugul...honnan tudja, hogy az igekötõ, és ha az ige elõtt van, akkor elválik tõle. Meg a dugul-dugulja féle felszólító mód. Felettébb érdekes. <#idiota>

Régen volt egy másik hasonló is. Elektromos csellentyûcske. Na azt honnan a fenébõl szopták? Talán még dumák voltak benne.

Egy másik probléma a fordításoknál, hogy - lévén az angol a hivatalos nyelv -, már az angolra fordítást sem tudják megoldani. Akkor ezt a sokszor idegesítõen nagy blödséget még át kell ültetni magyarra...

Sir Quno Jedi
A Tiéd ! 😄DD

Free
Akkor sorjában...
LOL nagyon
Hyk Igazad van
Mindneki másnak is
Jó a kép . És megint csak LOL
És szép reggelt mindenkinek

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Sir Quno Jedi
Relletz !

CSOCSO
viszont a magyar es ajapan is az egyik legnehezebb nyelv
Kit--Kat
nemmost nem😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

hykao
No, mi az? Új piros szín domináns képek érkeznek? 😊))
Kit--Kat
bú-bá😄

hykao
Ja, de most látom csak, hogy kell még pontosan 141 hozzászólás a képtárba kerüléshez...
hykao
Rakjuk fel a képtárba?
Azért legalább egy mondatot hozzáfûzhettél volna, hogy "Bú" vagy "Bá" 😊
hykao
nem az a lényeg, hogy hol fordítanak valamit, hanem az, hogy aki(k) fordítja(k), mennyire ismeri(k) azt a nyelvet, amire fordít(anak)!
hykao
de biztos, hogy nem magyar fordította! egyértelmû, hogy bárki is fordította, az nem tudott (rendesen) magyarul.
figy. ha valaki nem tud jól angolul, de magyar, akkor lehet, hogy félrefordít, vagy béna lesz a szöveg, de akkor sem hoz össze ilyeneket, hogy "ne dugulja el a szellõzõ lyukot"...
másrészt egy ilyen sablon szöveg lefordításához nem kell nyelvtudás! legalábbis nem profi szintû...magyarul viszont jól kell tudni...
és ugye egyértelmû, hogy idegen nyelvrõl fordítani sajátra sokkal könnyebb, mint sajátról idegentre (ez utóbbi silány megvalósítása szvsz az ilyen "játékosok" fordításai...)
Kit--Kat
sztem 1xrûen ami jött a fordítógépbõl az alapverzió szavaira

I.C.ram
A Magyar winfost se Mon fordították. Finnországban fordították.
[Walaki]D`Lair
htx!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

CSOCSO
ezt talan a japcsik forditottak le nem szakemberrel.. hidd el egy magyar ember egy szotarral ugyanilyen vicces mondatokat alkotna japanul

How much can you take,before you snap?

Z
Ez úgy van, hogy felhív az importõr, vagy valaki más illetékes egy pár fordítóirodát, és amikor kierül, hogy 2,60 Ft+ÁFA/karakterért fordítanak, akkor szépen kiszámolják, mennyi is összesen. Ekkor a megrendelõ elképed, és azt hiszi, ki akarják rabolni. Amúgy tényleg. De ma a nem-tudást is meg kell fizetni...hát még a tudást.

Szóval a tájékozódás után nekilátnak maguk lefordítani a kamu (épp-hogy-átcsúsztam 20 éve az angol középfokú C-n) nyelvvizsgájukkal lefordítani a szöveget. Néha mûszaki szöveget is megpróbálnak. Ha lehet, az még sokkal lolabb.

hen-tes
nincs hajam D:
kértek képt?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Random_
Talán If fall down? Nem vagyok angolos azt nem tudom.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Itt az eredeti scanelt verzió:
pontosan itt 😄

Pl.:
Ha esik le a DVD-játékos (When fall down the DVD-player)

hykao
kizárt, hogy ezeket a fordításokat itthon, magyar anyanyelvûek - és nem viccbõl - követnék el!
hykao
Sztem pont, hogy a szavak sorrendje magyaros általában! Azt is el tudom képzelni, hogy valaki(k) szórakoznak!
Sir Quno Jedi
Az nem.

Punkerwork
nem komolyan gondolják, csak 1 nagyker nem fog 10 fordítót tartani ezért vannak ilyenek. multkor nekme is kellett volna leírást csinálnom, de inkább loptam 1-et neten 😊

Random_
Hidd el, hogy progi! Szerintem próbáld ki angolra fordítva a szavak sorrendjét megtartva talán érthetõbb is lesz. 😄

hykao
ááá, ahhoz azért vannak viszonylag összeszedettebb mondatok.
sztem inkább olyan madarak, akik egy pár évet eltöltöttek itt...arab diákok, miegymás... 😛PP
Random_
Ja nagyon jól látszik, hogy angolról lett magyarra fordítva szerintem csak ugye angolban más a szavak sorrendje a mondatban és bizonyos szavaknak van olyan jelentése ami két különbözõ dolog is lehet magyarul.

Poén szinten nagyon jó tényleg csak az a szomorú, hogy ezt egyesek komolyan gondolják.

Punkerwork
senki nem fordítja, belökik szótár progiba és amit az kidob azt nyomatják

hykao
Hát sajnos ilyenekkel egyre sûrûbben találkozni...bár legalább röhög egyet az ember... 😊
Nekem az LCD monitorom használati utasítása volt hasonló fogalmazású.

Csak arra lennék kiváncsi, kik fordítják magyarra ezeket...

Amúgy a Schwarzenegger-kampány magyarokhoz intézett internetes oldala még lolabb volt...a múltkor kerestem, de nem találtam meg, sajnos...
Random_

MIMACSKA

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Enyém is? :o

www.extragyongy.hu

Sir Quno Jedi
mint a többi

Punkerwork
döglõdik ez a topic

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

na hát ez azért durva!!!!!<#wow1><#wow1>
súlyos gondjai vannak a fiatalságnak...<#szomoru1>
Sir Quno Jedi
Gratula !

hi