74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
peet69 #48194 nekem vót :Q -
[Walaki]D`Lair #48193 LOÁL de ezen a héten nem volt német se...:/ -
#48192 megyek haza... végre! -
#48191 takarító céget kell fogadni :) -
#48190 Téged úgysem engednek el hétköznap, ha jól tudom... :) -
#48189 Reggelt! Itt zuhog a hó! :(
Remélem jövő héten nem esik semmi mert én leszek a takarítós a házban. -
[Walaki]D`Lair #48188 Utólag könnyű hemzsegni...:DDDDD -
[Walaki]D`Lair #48187 De ilyenkor szóljál teeeeee!!! :DDDDDD -
[Walaki]D`Lair #48186 Spybot... -
#48185 Tudtok valami jó féregirtó programot (Ad-Aware kivételével)?
Valami rosseb megszállta a gépem, és minden .uw.hu-s oldal elindításakor egy rakás reklámablakkal lát el. -
#48184 Szóni köll!!! :) -
#48183 én meg holnaptól nem leszek jövő hét keddig, mert kűfődön melózok :)
Ma hajnalig ráértem volna, semmi dolgom. -
#48182 Pedig most szerdáig edzésszünetet tartok... :) -
#48181 ühüm :) -
[Walaki]D`Lair #48180 Hú de a seggedre csapok...szólni luxus???? -
#48179 Mé' mi vagy te? Bütyköstengely? :))))))))) -
[Walaki]D`Lair #48178 Bazmeg nekem magyarázod, hogy vezérműtengely = bütyköstengely??? :DDDD -
#48177 Nem mondtad, hogy szeretnél... :) Pedig szerettem volna ma kimozdulni...de nem volt semmi dolgom... :) -
#48176 ehelyett a zagyvaság helyett el is mehettünk volna vhova :)
(németül a tengely nem Achse?) [nem tud németül, csak kérdezi] -
#48175 bütyköstengely = vezérműtengely...nem ezzel van a gáz...de a szó szerinti fordítás - mint sok esetben - itt is rendkívül hülyén - és dilletánsosan :DDD - hangzik... :)) -
[Walaki]D`Lair #48174 Az hát, de szószerinti fordításban a Nockenwelle a bütyköstengely...:DD -
#48173 Mármint változó szelepvezérlés??? :)))))))))))))))))))))
Mert a "változtatható vezérműtengely vezérlés" elég szarul hangzik...bár kétségtelen, hogy változtatható a vezérlés és a vezérműtengely is...egy nagyobb beavatkozás során... :))))))) -
[Walaki]D`Lair #48172 Nyelvgyakorlás Katababa nyelvgyakorlás...:DDDDDDD
Variable Nockenwelle Steuerung = Változtatható bütyköstengely vezérlés
Überlenkung = Túlkormányzás...:)) -
#48171 A #48165-ben arra céloztam, hogy kész van-e már a munka, amit várok tőle...a többi meg csak a válasz előli kitérés-terelés... :))))) -
#48170 ti most amúgy miről cseverésztek ily kedélyesen? Vagy ez más számára is teljesen világos, és érthető, csak én vagyok sötét? -
#48169 Überlenkung!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44444 -
[Walaki]D`Lair #48168 Maradjál te Variable...:PPPPPP
Variable Nockenwelle Steuerung Lenkung Unterhaltung....:PPPPPPPP -
#48167 Fire at will!!! :PPP -
[Walaki]D`Lair #48166 Megbosszullak sanyika!:DDDDDDDD -
#48165 Empty Crown it's over yet??? Hmm, but i think it's not over yet...unfortunately... :))) -
[Walaki]D`Lair #48164 Szipál Márton aka. Martin Szipal....:DDD -
#48163 Ezt, hogy is híják? Ez az a magyar madár, right? :) -
[Walaki]D`Lair #48162 -
peet69 #48161 hmm...nos
személyigazolványt, jogosítványt, vizeletmintát..!!!
:-DDDDDDD -
akos #48160 Hát öhm... :)) -
#48159 Bort nem szeretem, nem iszom meg. A pogi jöhet, de az meg túlzott mértékben hízlal. :)) (Mondjuk sütit sem ettem... :D ) -
akos #48158 Pezsgő, süti :))
Én a múltkor egy építész emlékkiállításának a megnyitóján voltam. Ott forraltbort meg krumplis pogit toltak. De annyira yo volt látni, hogy egy szerény, visszafogott közösség, nem egy ilyen majomkodó sznob banda a kagylósalátájával meg ilyen gezemücékkel. Magyar embernek pogácsa meg bor. Király ;-) -
#48157 De persze a díszbemutatón kint volt ez egész rötölö klub, az anyátok közt szereplőitől kezdve a producerekig mindenki, "aki számít"...
De legalább volt a végén ingyen pezsgő meg süti. :DD -
akos #48156 Ajjaj... Már a Csudafilmtől is fázom egy kissé, bár még azt sem láttam. -
#48155 Vígjáték akar lenni, Gálvölgyivel, Bajorral, Hernádival, Ganxtával, stb. de nem fogod szénné röhögni magad rajta... :/