Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
mondjuk ez jogos, bármelyik autópályáról is mész a város ocsmány oldala fogad 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Random_
Én voltam már Pesten nem kevésszer. Biztos van szép környék, de van nem szép is. Én nem tudtam elkerülni a rossz oldalát és csak a jóval szembesülni.
Na meg én alapból a nyugalmat szeretem van aki pörgõsebb életet szereti.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Sir Quno Jedi
Akkor legyél te el mariacchi és élvezd ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Pénzkérdés. Kinézek az ablakon, itt fent a Sashegy/Jánoshegyen kedvedre válogathatsz a hegyi luxusvillák közül, ha csak közepesen gazdag vagy ! Nyomatsz hozzá egy inas/õrparkot, meg autómúzeumot és helikopter-leszállópályát és máris nem érzed magad frusztrálva !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

igen ám, DE!

az okés, hogy elismerem, hogy van világos és sötét oldala a Fõfalunak, de az emberek viselkedése az tényleg szánalmas...

amikor elõreengedtem a buszra futó kislányt (már berregett az ajtózáró), akkor úgy néztek rám mint egy földönkívülíre...
vagy pl. akkor sem engedem el az ajtót egy irodaházban, ha még messze van a kolléga/ügyfél - megvárom és elõreengedem...
szórakozóhelyen simán felállok a bárszékrõl és odaengedem a mellettem álló hölgyet...
és ez eddig abban a környezetben, ahol felnõttem MEGSZOKOTT DOLOG volt - itt pedig még meg is rémülnek az apró figyelmességtõl...

mondjuk a fentieknek van egy érdekes vonzata - sokkal könnyebb csajozni ilyen apró gesztusokkal, mint vidéken, ahol ezek megszokott cselekedetek...😊

http://gaborszantai.co.uk/

Punkerwork
az online rendelés pedig még mindig nem müxik 100%-osan sajna, pl a posta megszivatott, mire a cég akitõl rendeltem közölte hogy nem adja fel újra a csomagot mert 1x már bukta a postaköltséget.

Punkerwork
én nem a pénzre gondoltam, hanem arra hogy hiába van valamire pénzem képtelenség megvenni azt amit akarok, mert nem kapható stb...

Sir Quno Jedi
Nohát, csóringernek lenni meg mindenütt hót szar, a világ bármelyik mertropolisáról, vagy vidéki koszfészkérõl is legyen szó ! Világos, mint a vakablak. Ha meg zsíros vagy, mindenütt hávájdídzsé az élted, még a Harlemben is !

MIMACSKA

Na most már megyek kicsit elinnen! 😄

www.extragyongy.hu

Punkerwork
mocskosnak mocskos, de ez az egész országra igaz 😞

Punkerwork
na ja ez az 1 ami hiányzik.

MIMACSKA
Errõl van szó!!!!!!
Ez így sokkal szimpatikusabb. Én csak azt nem szeretem amikor globálisan durván mond valaki véleményt. Biztos az õ otthonára is lehetne mondani rosszat. Annak meg ugye semmi értelme, hogy vidék kontra Bp vita legyen. Ezért csak finoman szerintem a: lámák, hülyék, szarkoszos, mocskos stb. jelzõvel!

www.extragyongy.hu

Punkerwork
ááá a tv jobbnak mutatja az állapotot mint a valóság.

Sir Quno Jedi
Budapesten minden van, csak ki kell érte nyújtanod a kezedet ! Mindig van szórakozási lehetõség, mindig mindent meg lehet vásárolni, akár hajnali 2-kor is, mindent házhoz hoznak, ha BP belterület, és annyi féle kerülte van itt, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelõt, csak gyõzze pénztácával !

MIMACSKA
Én azt is megfigyeltem már vidéken, ráadásul Pécs környékén, hogy azok fikázták Budapestet, akik soha, de soha még csak a közelébe sem jártak, csakhát ugyebár a tévé annyi mindent elárul....
ehh

www.extragyongy.hu

Random_
Ok ne kapd már föl a vizet nem akartalak földegesíteni! Nem tudtam, hogy erre ennyire érzékeny vagy. Éltem városban másfél évet az elég is volt. Bár az nem nagyváros volt csak Kecskemét. Budapestnek tényleg van sok elõnyek van meló jól keresnek, de én a természetet jobban kedvelem. Ez csak személyes ízlés kérdése.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Sir Quno Jedi
Te városvédõ-e vagy ???

MIMACSKA
Ne ejnyézz le te!!! 😄

Így azért már minjá másképp hangzik. Csak, hogy lásd:
ezekre a szar utakra pont a BKV való és nem autó, csak a sok láma ezt nem veszi észre (vagy sok pénze van)...
A másik meg ami az átlagos fõvárosiból hiányzik: a tolerancia, udvariasság és türelem - a marhái beállnak a legnagyobb dugóba, simán begurulnak a keresztezõdés közepéig, aztán nyomják a dudát...
1,5 hónapja lakom itt fent, de ennyi unszimpatikus arcot még Romániában sem láttam, mindenki mintha külön világban élne és le sem szarja, hogy más is él a környezetében

konra

van pár(?) olyan rész, amitõl a hideg kiráz még fényes nappal is.
Én is viszonylag jó, nyugis környéken lakom, ráadásul tiszta is (naná mivel ott a Novotel és a külföldi bácsik/nénik a szépet lássák), de itt szembesültem azzal, hogy más az egész, mint egy álmos vidéki kisváros (tudom, hogy Tapolcát sem lehet összehasonlítani egy elszegényedett BAZ-megyei településsel...)

Sok vélemény én is osztok, de azért ezek az általánosító üres frázisok kiakasztanak.

www.extragyongy.hu

Sir Quno Jedi
Én meg vidéken jártam olyan helyeken csõstûl, ahol nem mertünk kiszállni az autóból, sõt még a motort sem mertük leállítani, mert ki tudja hány másodpercig maradtunk volna életben ! Van az úgy ! Egyszer nézz el Szín felé...

Ejnye...
nem azt mondtam, hogy az egész egy kaki, hanem hogy van pár(?) olyan rész, amitõl a hideg kiráz még fényes nappal is.
Én is viszonylag jó, nyugis környéken lakom, ráadásul tiszta is (naná mivel ott a Novotel és a külföldi bácsik/nénik a szépet lássák), de itt szembesültem azzal, hogy más az egész, mint egy álmos vidéki kisváros (tudom, hogy Tapolcát sem lehet összehasonlítani egy elszegényedett BAZ-megyei településsel...)

Punkerwork
jogos

MIMACSKA
A hátrányokat meg így is látom, igaz az elõnyöket is.
Pl. keresek annyit, hogy 5-6szor el tudok utazni és engem ez tesz a legboldogabbá!!!!!

www.extragyongy.hu

Punkerwork
#41952 a válasz erre is.

MIMACSKA
Mindenhol van szar is meg jó is!

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Sok okos van itt látom.

www.extragyongy.hu

Punkerwork
én nem szidtam a fõvárost, bármikor szivesen megyek oda de az elsõ benyomásom mindig az hogy sz@r lehet folyamatosan ott élni, persze vidéken se jobb lásd pl: majdnem 1 hónap volt beszereznem az SG-s pólót + a posta tetûsége miatt a futár költség több volt mint a póló ára.

MIMACSKA
Nem tudom de itt a vidékieknek mindig akkora mellénye van!! Én nem verem magam arra, hogy Budapesti vagyok, akkor ti miért teszitek azt?? Én sosem fikázom senki városát, hogy kis koszos cigányputri. Pedig egy jó pár az! Egy csomó ember érzését megbántjátok!! Én Bp legszebb részén lakom szóval happy vagyok, de azért nem kéne így nyilatkozni!
Különben meg aki így vélekedik, az ne is jöjjön soha Bp-re annyival is kevesebben leszünk!!

Nem vitatom, hogy sok mocskos környék van de az ilyesfajta durva véleménynyilvánítás nekem nem tetszik.

www.extragyongy.hu

hykao
Dilettánsok! Aki nem a fõvárosban nõtt fel az nem értheti! 😊))
Én speciel már rosszul vagyok attól is ahol most lakom, pedig a fõvárosban van...csak messze a megszokott "hátrányoktól"... 😊))
Punkerwork
költözz ki, élj kint 1-2 évet, és mikor visszamész elöször nem az elõnyök fognak feltünni, hanem azok a hátrányok amiket leírtunk.

MIMACSKA
Te nagyon tévedsz!!!
És nem tetszik az ilyen fikázós vélemény. Túl erõsnek találom. bocs

Az egyetlen ok amiért kiköltöznék az a telkek ára!!!!!!!!!!!!

www.extragyongy.hu

szacsi
^.^

:-O http://www.ashes.hu O-:

cSuwwi
az még odébb van.
de ha ennyire le akarjátok rázni, akkor megoldhatjuk...

shit happens

cSuwwi
áz 😛P

shit happens

szacsi
müller péter

szacsi
😄:

hykao
Szacsi, aki lassan megérett egy saját acc-ra, mint CSOCSO... 😊))
cSuwwi
emmegki

😄D

shit happens

szacsi
höhö :c)

Punkerwork
<#wave><#puszi>

parizer
jó reggelt Fiatalok!

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

hykao
Közben született egy új topik is: "WRITE ONLY EMBER-E VAGY?" 😛PP
Random_
Bocs, de nincs igazam?

hykao
jah.
mi az a H2?
(Half-Life2?)

hykao
Kusse! Te "WRITE ONLY EMBER"! 😛PP
[Walaki]D`Lair
Te beteg fasz...😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Punkerwork
miért szerinted nincs tömeg? tiszta a levegõ? és szépek a koromtól megfeketedett házak?

hykao
Banyek a H2 topikban már sírok a röhögéstõl! 😄DD
[Walaki]D`Lair
Sajnálom fiam, C Vitaminnal nem szolgálhatok...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

a sárga kicsi tablettát kérném!!!😄DD