Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Most akkó' belefaragjam a sajátomat Manócskáéba, vagy mi legyen? 😄DD
Dichter
aham, köszi

Dichter
Nálunk (nem vicc) Ki van rakva 4 ilyen konténer. Üveg, színes üveg, papír, fém. Mellé van b@szva, mert kb 2hetente egyszer viszik el. ha mostanában arra járok lefényképezem. Egyébként éppen ezért nem nagyon figyelek oda a szelektív hulladékgyûjtésre, mert akik kitalálták, azokat sem érdekli.

Nyilván ma léptél át a második megkezdett évedbe, itt a fórumon.(Kvázi elmúlt egy éves a regisztrációd)

Igen, épp mikor az elõzõ hsz-t írtam jutott eszembe, hogy bizony a szeméttel még én is szennyezem... hiszen a szelektív hulladékgyûjtés még nagyon gyerekcipõben jár a hazánkban.

Dichter
Most nézem, kaptam még egy csillagot. Mire fel? Egyébként sokat érek vele, a VIP-em lejár még ma <#nevetes1>

Dichter
Éppen elég =)

Egyébként fogmosás közben elzárod a vizet? gyûjtöd szelektíven a hulladékot? Kidobod a használt elemeket, vagy összegyûjtöd õket? A környezetvédelemnek annyi apró eleme van, hogy mindet betartani lehetetlen.

Nem jellemzõ, mert eléggé igyekszem energiatudatosan/környezetkímélõn élni. Pl papírt nem dobok ki addig, amig az egyik oldala üres... elteszem külön firka-papírnak, skicceknek stb stb.
Szóval max a fingommal károsítom... :o))

Dichter
Általánosságban értettem ugye. De mint mindenki, biztos Te is károsítod valamivel a környezeted, lehet, hogy a tudtod nélkül.

Nincs kocsim, és dezodort sem használok. (Stiftet - mielõtt valaki rácuppanna, hogy büdös paraszt vagyok. Illetve.... szóval a büdös biztos nem igaz...) :o)

Dichter
Dohányos létemre én sem szeretem, amikor mondjuk kajálás, vagy bármi más közben mellettem rágyújtanak, ezért én sem teszem.

Üdvözlendõ. Sajnos alig van, aki tiszteletben tartaná a nem dohányosokat.

Dichter
Nem baszom tönkre senki egészségét, mert zárt térben nem gyújtok rá, szabadban meg elenyészõ a károsító hatása.

Dichter
Tegnap elment a netem, így nem tudtam válaszolni, mostmeg már nem akarom elõhozni újra ezt a cigi-nem cigi, károsít-nem károsít témát. De csak annyit még hozzá, hogy ha én károsítom a levegõtöket cigivel, ti károsítjátok az autóitokkal, dezodoraitokkal.

Igen vazz! Az a problémája vele, hogy az Õ egészségét ne baszd tönkre!

Dichter
Ja. Valami problémád van vele?

Isten tartsa meg yo szokásod...!

Sir Quno Jedi
Ja, én legalább a saját képemet faragtam bele mazsolába és terminatorba ! AZ én vagyok, nem fake ! Ezt így illik nem ?!! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

émmmá most neeeem bibibeee <#bee1>

MIMACSKA
Szijasztog srácocskák!!

Felõlünk olyan cigivel rohasztjátok a tüdõtöket, amivel akarjátok, de büszkék ne legyetek már magatokra emiatt....
Mindenesetre megnyugtató, hogy ha az életettek egy kicsit is jól sikerül, 8-10 év múlva a 80% nem fog már bagzani!

www.extragyongy.hu

[Walaki]D`Lair
neveket!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

hykao
de a képinfók mit mondanak? 😊
cSuwwi
A javasolt férfitagot kivettem. Az a kép tényleg gyanús, és ha az van amit mondtál, akkor fõleg.
A másik kép meg vagy igazi, vagy nem, azt nem tudom. az utolsó nagyon beállítottnak hat (mondjuk az is). gyanús...

shit happens

cSuwwi
tõlem mehet ide is, de ha kiderül, hogy mégsem kamu, akkor beégünk.
akirõl kiderül hogy kamu, az természetesen kikerül a topicba, ne aggódj 😊

shit happens

[Walaki]D`Lair
Miért priviben? menjen csak be ide, tudja mindenki...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

cSuwwi
túl sokan vannak. mondhatnál párat priviben, aki gyanús.
megnézem pár képjüket, a kamukat kiszedem, vagy a tagot véglegesen akár (attól függ ki az)

shit happens

hykao
Tuti, hogy most is van pár kamumókus a képtárban...tippjeim is lennének...de sztem neked is... 😊
[Walaki]D`Lair
vagy kezdõdõ szexualitását kiélve kúrja a macikát...

[Walaki]D`Lair
Engem már többen is láttak, tiszta vagyok...😄DD

hykao
Azé' kiváncsi vagyok, hogy ilyenkor egy ilyen kismadár mit csinál?!
Embriópózban szomorkodik az ágyán, hogy lebukott, vagy épp a fater áramtalanított, vagy épp jóéjt puszit kapott anyutól, és már cumizva szörcsizik a maciját ölelgetve...vagy mi?! 😛PP
cSuwwi
hmm. ezt nem is néztem. 14 év alatt, és egy 25 körüli csókáról rak be képet? 😊

Amúgy az ismétlés és a "geci" miatt néztem meg a copyrightot a képen, amúgy nemnagyon szoktam ellenõrizni...

De mostantól, hajjajj, reszkessetek képtáros júzerek 😊
Megnézem az összes gyanús tagot 😊

shit happens

cSuwwi
hehe. a gúgöl is kidobja, ha beírom a csóka nevét

shit happens

hykao
Tag vagy "vagy mi a geci": Danikáéknál... 😛
[Walaki]D`Lair
"Életkor: 14 alatt "

Húzzál már a híg picsába pubi...

hykao
cSuwwi
ha nagyon akarod, talán az eredeti forrást is megtalálom, ahonnan szedted a képet.
de most késõ van és nincs kedvem pöcsölni...

shit happens

ez a képe
meg nekem is
mivel én vagyok tdk is

cSuwwi
Hmm.
Mindenkinek csak 1 esélye van, nem árt, ha tudod. Sok a fake kép a képtárban. Próbáljuk szûrni a "csalókat". Akirõl bebizonyosodik, hogy fake képet tett fel/ próbál felrakatni, 99% hogy többet nem lesz róla semmilyen kép sem.

Namármost a linkelt képed elég gyanús. Azt tudni kell, hogy minden képnek van egy infója, mint az mp3-aknál az ID3 tag. Megnéztem.
Na mi volt a descben/copyright résznél?

"Vishiss is a rising star among the Detroit hip-hop community."
Joel Wintermantlen Joel Wintermantle
0402-JW-VISHISS7
20030402

Szal felejtõs...

shit happens

TDK
rakjátok ki lécci
és azt is hogy tag vagyok vagy mi a geci

AMD 2500Mhz,512ddr,ati 9800pro

TDK
már tom

TDK
rakjátok ki lécci
és azt is hogy tag vagyok vagy mi a geci

cSuwwi
Ezt elolvasod, és megtudod...

Képtár FAQ

shit happens

TDK
itt a képem!
pont 1 hónapja regisztráltam és több mint 200 üzenetem van
jeeeeeeeee
[/img]

TDK
a képemet hová küldjem?
amit a fórumozók fényképalbumába akarok tenni

[Walaki]D`Lair
BASZOD A TÜDÕMET, TE GECI???

<#violent><#violent><#violent><#gun><#gun><#gun><#violent><#violent><#violent>

LOÁL !!! :-DDD

hykao
úgy-úgy!
Dichter
önzõ?

Dichter
Ezentúl az ilyen fényképeket a cigarettásdobozokon található - a dohányzás veszélyeire figyelmeztetõ - feliratokkal kell ellátni!!!

Csak emiatt... <#hehe>