Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a többit törölni plíz!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ha már az állatoknál tartunk😄
lesz ma 1 kis verseny?
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
MADÁR VAGYOOOK :-DDDD
de f*sz vagyok en meg a leveleimet is rovid ekezettel irom... vaaaa LOL! <#zavart2>#zavart2>
---
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Légyszi ékezeteket ne használj, és rakd fel úgy!

fogytam tiezönt kilót!!! márcsak 105 vagyok LOL... <#idiota>#idiota>

MODERÁTOROK !!!!
a KÉPET TÖRÖLJÉTEK LÉCCCI!!!!
bocsánat...
ez a szám eléggé gáz...
majd csinálok új képet...
tegnap csinálta...
hogy lehet ebbõl a szar kodak cx7220-ból a timestamp-t kiszedni???
brrrrr........
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ehehehe ! <#falbav>#falbav>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
de arra még nem gondoltatok hogy azért mondanak nemet, mert nem jön be nekik a pasi?
-the invisible-

ugyanez volt velem hétvégén: kisvárosunk kiskocsmájában egy kiscsajjal szóba elegyedtem, s mikor kiderült, hogy mindketten hétközben a Nagy Faluban töltjük üres perceinket - és amúgyis jól éretük egymás társaságában magunkat egész éjszaka - megbeszéltünk egy találkát - azóta se telefont nem veszi fel, se sms-re nem válaszol - egyszóval korrekt...
(nem Katáról van szó, mielõtt vki találgatásokba bocsátkozna!)
http://gaborszantai.co.uk/
Walaki meg kis zöldfül.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Boldog Szülinapot Walaki
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
...
bármikor is van az
-the invisible-
[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
<#ravasz1>#ravasz1>
Amúgy nem minden nõ ilyen... én épp most találtam egyet, aki rendes, normális. De nem adom! ;o)
szóval valaki felvilágosíthatna már végre, hogy a nõk miért mondanak A-t, miközben B-t csinálnak, C-re gondolnak és D-re vágynak.
arghh.... <#confused>#confused><#confused>#confused><#confused>#confused>
Hepi börszdély emberök!!!
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
http://gaborszantai.co.uk/
Ennek örömére ma engedem, hogy megverj a Merciben....;PPPPPP
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu