Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
dede
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Játékosokban...csak ST elvette tõle, amikor engem is bannolt...
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
ha kész lesz akkor szólnak a srácok hogy tetszik e, ha igen akkor a fórum fõoldalon van beállítások funkció (ahol megadhattad a korod) ott lehet beállítani a nick képet.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Ja még egy kérdés, hogy kapom majd meg? ahogy késsz lessz rögtön ide kerûl? vagy <#nemtudom>#nemtudom>
igen az nem árt, mi egriek csak páran vagyunk de még így is bonyolult a szervezés 😊
Jóvan, de nem olvasom mostanában mindig a topikot. Pláne mikor sok hozzászólás születik. Evvan.
[/cserf][/fülünyúl]
Bemész ide, és elpicsogod, hogy szeretnél egyet.
[/cserf][/fülünyúl]
na most + kétszer ment el, amit irtam mi lehet velem ma ???<#nemtudom>#nemtudom>Ez nem az én napom.
szerintem a vaku + füst miatt tûnik úgy 😊
Sajnos ez van, látássérültek vagyunk. 😞
A Vakok Intézetében tengetjük életünket, de néha azért kijutunk a szabadba, vagy egyéb helyekre, ha valamelyik gondozó épp ráér, hogy elkísérjen minket. 😞(
A Vakok Intézetében tengetjük életünket, de néha azért kijutunk a szabadba, vagy egyéb helyekre, ha valamelyik gondozó épp ráér, hogy elkísérjen minket. 😞(
hello mindenkinek
Amúgy ez a zombi szemü 444033 kép mi akar lenni ? Akárhogy nézem kötöhártya gyulladásuk lehet nekik.<#nemtudom>#nemtudom>De nem sértésnek szánom.<#lookaround>#lookaround>
Amúgy ez a zombi szemü 444033 kép mi akar lenni ? Akárhogy nézem kötöhártya gyulladásuk lehet nekik.<#nemtudom>#nemtudom>De nem sértésnek szánom.<#lookaround>#lookaround>
😄DDD
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Nekem is van fain usánkám 😊)
Kiengedve is jó, amikor nagy rõssel fordulok, akkor így libben a két kis kantár...😄DDD
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
<#nyes>#nyes>
Na! Akkor most menjé játszani a játszótérre. A többiek már várnak 😄
elhiszem
Mindenki a saját belátása alapján tesz fel képet. Nem a "köz" akarata szerint.
😞
de van fennt moderátorokról kép
de van fennt moderátorokról kép
Azt nem a galéria mûködtetõi döntik ám el.
Mellesleg épp pár napja volt róla szó, hogy a moderátorok nyilván nem véletlenségbõl nem tesznek fel képeket magukról...
Mellesleg épp pár napja volt róla szó, hogy a moderátorok nyilván nem véletlenségbõl nem tesznek fel képeket magukról...
St-rõl képet!!!