Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TITA 2004
addig elmész piálni <#nevetes1>

Gfreiter
Jó lenne, de olyan pici a szobám, hogy még én is alig férek el 😊))

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

TITA 2004
ja ezt te irtad Mimacs szia

TITA 2004
most pékülés vagy békülés???<#nemtudom>

MIMACSKA
pékülés!! 😄DDD Ezt már szeretem :o

www.extragyongy.hu

TITA 2004
63.oldal alul +találtam. segitsek? takaritó mániás vagyok egyébbként.

Gfreiter
<#vigyor> semmi gond 😊 Emléxem rád 😊 Na fogom a rongyot, vödröt... <#rinya>

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Kuzzs! 😄

TITA 2004
ÁÁ uj voltam és azt hittem hogy a "semmi értelme" felirat, minden megszolalásomnak a válasza, és ettõl ideges lettem, és csunyákat irtam neked, aztán a privibe tisztázodott. Deva evil név volt.

Gfreiter
Elõfordul néha 😊 Amúgy a múltkori beszélgetést nem értettem félre, tudtam, hogy nem én voltam az, aki hülye volt veled.

Na meek valami olyasmit csinálni, hogy "kitakarítom a szobámat..." <#szomoru1>

petyka2
Te tanulsz NEM?

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

TITA 2004
ja aha <#smile>

Gfreiter
Áz... <#vigyor4>

Gfreiter
Õ arra gondolt, hogy már rutinos vagy 😊 3 hónap az már rutin 😊

Láma!
bug!44

#44190*2!😄D

Mit röhögsz...?!

Gfreiter
Te akartad: hülye vagy 😊))
Én még életemben nem síeltem. Nekem a téli sport az, hogy kopott nyári gumival csúszkálok az utakon... <#banplz>

TITA 2004
ja az csak félre értés miatt volt, egy veszekedés részemrõl.<#smile>

The Hedgehog
nem szabad feladni! meg kell találni a fórumon azt a "csoportot" akikkel tényleg megérted magad, kitartás!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Gfreiter
Tényleg? Ó 😊 Rémlik valami. Mostanában sajnos elég ritkán tok jönni.

petyka2
Na ki itt a rutinos???

TITA 2004
Veled má beszéltem egyszer privibe, kb:3 hónapja, csak nem ezen a néven voltam.

Gfreiter
Sehogy, már visszacsináltad 😊

The Hedgehog
én még sielni sem tok' 😄 deszkázni igen! de nem rohanok mikor megjön a hó, ha van lehetõség megyek de semmi több... hmmm hülye vagyok? erõsítse már meg vki 😛

petyka2
Ugyse törlik,bezzeg ha büntetõpontot kérsz kapsz rögtön 4-et is...

TITA 2004
Nagyon aranyossak vagytok, és meggyõztetek,hogy akko ezekszerint ne adjam fel. Akkor amit kértem hogy töröljenek mindent, azt hogy csináljam vissza??

Gfreiter
LOL <#nyes>

Gfreiter
Ugyanmár 😊

petyka2
Rutinos...

The Hedgehog
nincs? akkor jó! bár azért tettem egyszínûvé mert amúgy nem volt valami bizalomgerjesztõ, de lehet csak azért mert én vagyok rajta 😛

A beilleszkedés soha, sehol sem könnyû. Ezt mint rutinos chat-es és fórumozó mondom neked. Valamiért standard, hogy az újakat egy ideig kikerülik, ignorálják a régiek. Ha kitartó vagy, lassan majd te is csapattaggá válsz. Én is voltam itt új... egy ideig nekem sem válaszolgattak... aztán amikor már sokadszor látták a nickem, szépen lassan megtört a jég.

Gfreiter
Ez a csapat is mindeki számára ismeretlen volt, illetve mindenki ismeretlen volt a csapat számára elõször. Ez mindig így van. Emiatt nem kell arra gondolni, hogy nem fogadnak el. Itt mindig folyik téma, amihez mindig hozzá lehet szólni. Ha esetleg nem válaszolnak egybõl, az nem azt jelenti, hogy nem akarnak. Nincs itt folyamatosan mindenki. Ne keseredj el.Ja, és a csapathoz bárki tartozhat. Még én is, pedig én tényleg egy gyökér vagyok 😄DD <#idiota>

Punkerwork
mindenki volt itt újreg, idõ kérdése hogy megtaláld azokat az embereket akikkel van közös témád.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

TITA 2004
Ti valahogy egy közös csapat vagytok, amibe én nem férek bele. Van közös témátok, és ismeritek is javarészt egymást.

TITA 2004
Mert akarok hozzá szolni dolgokhoz,de ugy érzem csak nevetségessé válok. Vagy ha szükségem lenne, pár jo szora, nincs mert senki nem ismer és nem is akar. Olyan idegen,és személytelen vagyok. Jo nem hagyom ki ha kérdezek, akko válaszoltok nagyjából. Lehet ez az egész az én hibám. De igyexek, sajna nem vettem észre hogy sikerûl is.Na elég az engem sajnáljatok magánszám. Azé továbbra is olvaslak titeket majd.

Punkerwork
ezt miért gondolod?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

TITA 2004
szia

Azé mert +probálok beilleszkedni, de akárhogy akarom nem sikerûl.Úgy érzem idegen országba járok, ahol nemlátnak igazán szivessen.

Gfreiter
Hali. Mért?

TITA 2004
Hello!

Megkérem az illetékest, hogy törölje a galériám , meg mindet amit lehet. Köszönöm szépen !

R0zs0máK
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ NEM MONDJ ILYET!!!!! <#duma><#duma><#duma><#duma>

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Mer nincs is hó!! És nem is lesz! <#eplus2>

R0zs0máK
BRÜHÜHÜHHÛÛÛÛ NEM SÍELEK AZ IDÉN....😞((((((((((((((((((((((((((((

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

MIMACSKA
ííííííííííííííííííííííííííííííííí 😄

www.extragyongy.hu

Gfreiter
Csá. Nincs a képpel semmi gáz.

petroow
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ 😄DD

MIMACSKA

mekjöttem !! 😄

www.extragyongy.hu

The Hedgehog
Csók! Elsõ képem! Minõség sux tudom, de csak telóval tudtam fotyózni... lécci rakjátok be! De ne fájjon 😊

FtranX
nm.

A piát azt már én se bírom úgy, mint régen... (de legalább kevesebbe kerül a szórakozás 😊)

TITA 2004
Látom má senki sincs itt<#szomoru2>

Akkor megyek keresek valamit a tévébe<#integet2>

TITA 2004
Hello mindenkinek !

Nektek is szokot kihagyni a SG oldal? Mert én van miko 10-15 percig nemtudok kapcsolodni.

Amugy itt ilyenko szokot menni az élet??

Én csak azé jöttem mert, a nagyim elájult 1 orája, és most nem merek aludni se.

Gondoltam lessznek itt valakik akik beszélgetnek.

Ja és amugy szerintem ez a kép, nem szörnyû eggyáltalán.