Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hundredeyes
csõ Zsolti

Kérem a képem törlését a képtárból, már nem aktuális jön a nyár és ilyenkor a téli képeimet szeretem nézegetni.

Köszönöm.

★★★★★

zsoltioregon
Kérem szépen kitörölni a képtárból a képem.
A georgesmatyas nevû regem képeit is. (gondolom nem kell hozzá IVIS arcfelismerõ, hogy a hasonlóságot felfedezze a T. Képtárkezelõ.<#idiota>

Kösz!

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

szimpiboy
hi
mehet a képtárbA

Io pujaro lasho

Leteszteltem az M5-öt
http://www.youtube.com/v/1CLfUxb3byY&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

ezt én vettem fel a telómmal, nem valami jó minõség, de valahogy így kell menni vele :D
http://www.youtube.com/v/vT8EB6reAYc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

hungary27
szép rönó
igazán megborotválkozhattál volna

★★★★★

Hi

hundredeyes

hundredeyes

hundredeyes
Panelcowboy

hundredeyes
Pécsen jártam

<#eljen> :)

Legy egy fain noe bárkája film is Russel gladiator crowwal, majd csekkold.

<#unalmas>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

VRSDM
nem volt jobb.

u dont have to listen anybody else but me

jobbat tudok Noé bárkája xDD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

A hegyrõl már csak gandalf és barátai hiányoznak:)

CoolStuff
Vannak bizony és túrázni sem utolsó pl. tekirovában azok a klassz erdõségek és dugi partszakaszok.:) Jó fotó.

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

MerlinW
Törököknél fotóztam (telefonos), nekik is vannak szép helyeik:)

[merlinw.org]

R0zs0máK
Velencei tó...

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Jó kis partokat írtatok.
Ha tud vki olyan 15k körül/fõ vmi patent kis helyet az akkor jelezze már legyen szíves.

CoolStuff
Elafonissi és Balos na az ilyenek tetszenek és még az árak is jók. A nagyon nyílt vízre nézõ, gyorsan mélyülõ fent hegyekkel tarkított partokat nem igazán respektálom, persze annak is meg van a maga bája, de családosoknak ezek az Elafonissihez hasonlóak fantasztikusak.<#finom>

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Egyiptomban a víz alatti világ szép, csak a többi.. hmmm :/

Aki komoly partot akar látni aránylag közel, keressen rá ezekre gugli képkeresõben:

Es Trenc
Porto Katsiki
Egremni
Platia Ammos
Myrtos
Balos (rózsaszín homok)
Elafonissi (rózsaszín homok)

és ezeken kívül vagy 15 másik komolyság. és mind itt van európában. =)
R0zs0máK
Japán

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

akkor már Sharm el Sheikh 100-150K-ból, a Vörös Tengert nehéz ûberelni, bárhol lenézel a víz alá és 100 zebra hal néz vissza, hogy helló szia
:-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

CoolStuff
Na én az OFF-olást befejeztem Uraim. viizo, küldtem pü-t utazási árakról érdeklõdvén.<#worship> Szép estét!

CoolStuff
Számomra Turks és Caicos szigetek viszik a pálmát a fehér homok tekintetében, sajnos BoraBora kicsit húzós, így oda még nem tudtam eljutni, de biztos gyönyörû lehet. Ha esetleg oda tudsz tûrhetõ áron szervezett utazást kérlek szólj. Elég durva árakat találtam csak, nem igazán szeretnék, hogy kelet-közép euból bárki is rontsa a levegõt, bekaphatják.<#alien>

CoolStuff
Oda én is szándékozom, hazai szép vidékeink viszik a pálmát.<#pias><#vigyor1><#finom>

CoolStuff
Ezt nem én mondtam, díjazásban adták ezekre 2011-ben a homok és a víz színe, tisztasága miatt.
Rengeteg szép parton jártam szerencsére, nem tartom cyprust a csúcsnak félreértés ne essék.:)

bujcsik555
Tokajba :O

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Te sem nagyon jártál máshol még.. Igy hirtelen egy tucat partot tudok felsorolni csak europaban, amik felmossak a padlot ciprus "legszebbjevel".. :)
CoolStuff
Idén nyáron ki hova tervezi az utazást a reális keretein belül?<#vigyor2>
Én sajnos még semmi konkrét utat nem tudtam lekötni az anyagiak miatt, de egy marokkói kitérõt kipróbálnék idén.<#alien>

CoolStuff
Így van. Európa legszebb tengerpartjaként tartják számon Cyprus két tengerpartját, azok fantasztikusak, akár Bora-Bora és nem is nagyon van máshol olyan árnyalatú víz és homok.:) A Török oldalt nagyon szeretem, bár ott már a klasszabb szállodák, így a partok nagy része orosz tulajdonban van sajnos. Például Tekirova, amit sikerült tönkretenniük, bár ott is maradt még el nem "discosított" szakasz ahol nem õrül meg az ember. Cypruson vannak azért szép növénnyel borított részek, gyönyörû vízesésekkel és maga a város se semmi azokkal az alkudozós boltokkal, tisztára mint pakisztán.:) Rodosz partjai elég balkániak én nem vagyok oda érte ahogy a hasonló partokkal megáldott Görögországért sem ilyen szempontból, de családosoknak és olcsóság szempontjából viszont Korfu a nyerõ, én is imádom.<#hamm>

MerlinW
Szép tengerpartjai vannak, de maga a sziget egy kiszáradt síkság. Inkább ajánlom a hegyes-völgyes Krétát, Rodosz-t, vagy kis családias Korfu-t. Cipruson nekem a Török oldal jobban tetszett.

[merlinw.org]

150k-ból elvisz egy utazási iroda oda-vissza, + 3 csillag és félpanzió

de ennyiból már egy igazán ütõs görög szigetre el lehet menni, lásd aláírásom ;)
CoolStuff
Áh, WizzAir-el nagyon olcsó jegyek vannak. 20e körül. De Cypruson az illeték sok, most pontosan meg nem mondom. De nagyon jó áron ki lehet hozni.

Legolcsóbb repjegy mennyi lehet?
150k csak oda/fõ?

hungary27
köszönöm :)
CoolStuff
Gyönyörû és nem is drága ha olcsó repjegyet tud intézni az ember.
Youtubeon less rá: http://www.youtube.com/watch?v=BXSnouVtA5o

hungary27
köszi, tényleg szép lehet
CoolStuff
Cypruson készült a kép a Nissi beach-en. Fantasztikus az a part.
A poén az, hogy az akkori playboyhoz ott fotóztak lányokat karib tengeri dekorációval. Gondolom olcsóbb, de elég átbaszás.<#alien>

hungary27
hol készült?
hundredeyes
bocs király vagyok!

CoolStuff
A régi kép helyére kérném az utóbb feltett újat, a régi törlésével. Köszönöm!<#worship>

CoolStuff
Meg bizony, örültem végre kikapcsolódásnak, mit nekem naptej.<#pias>
De utána hozzászokott, kivételesen nem hámlottam szanaszét.<#idiota>

byzhouse
megégtél

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

CoolStuff
Szépjónapot!

Ilyen borongós idõben szeretném ha ezt a nyári képet fel tetszene tenni bácsi kérem a régi kép helyére. Köszönöm szépen!<#worship>
kép

UltraZord
mi? olyan telemarketinges fejet vág:D

The Protector
szánalmas......

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?