Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uv
amikor még plakátragasztó volt<#nyes> (a Demszki)

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Kata
Dehogy voltam benne!

[/cserf][/fülünyúl]

hykao
Hmm, mindjárt felrakom...csak elõbb átméretezem...

A fölsõ Demszki fiatalabb korában??? 😛PP
hykao
Csak így tovább...és több éjszakai alvást...kevesebb Bacardi-t... 😊)
hykao
...meg te is... 😊))
hykao
...de hát benne vótá' te is!!! 😊))
rezes
Helo a juden friendeket is legyszives koszontsd!shalom

Fonok.Ki az a corporation?

Kata
És nekem nem is köszönsz? 😛PP

[/cserf][/fülünyúl]

MIMACSKA
Olyat edzettem ma...... Mióta elkezdtem újra ez az elsõ komoly célratörõ edzésem volt!

www.extragyongy.hu

hykao
Na jó estét az összes buzinak és leszbikusnak, a topikzárogatóknak, és a leedzetteknek....stb... 😛PP

Ja! ...és nagy erõkkel: Vielen Dank für die Blumen!!! Vielen Dank wie lieb von Dir! 😊))
Kata
jó bulizást

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
na megyek mert félkor kell találkoznom valakivel és nem akarok elkésni

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
abbahagyni? mit? csak azért mert van 1-2 looser aki azt hiszi magáról hogy user? addig amíg vannak olyan értelmes figurák is itt mint azok akik ide járnak beszélgetni meg spam-elni addig van értelme 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
igen persze olyan vagyok.....
na mindegy megyek majd reggelre lenyugszok, jók legyetek, vigyázzatok a fórumra 😊

Kit--Kat
Punker az a lényeg, ha abbahagyod akkor a csúcson kell😄D

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

MIMACSKA
Ez is csak azért lehet, mert mindig fenyegetõzöl! 😄

www.extragyongy.hu

Punker
ha nincs oda jogom nem tudom törölni, csak ezt valahogy nem tudja felfogni a kedves "user" 😊

PResident Evil
ehh 😄

MIMACSKA
Minek törölted ha nem a te dolgod!! Biztos vagy benne, hogy ez neked való feladat?? Akarsz róla beszélni?? 😄

www.extragyongy.hu

Punker
ja igazad van, most fenyegettek meg hogy feljelentenek mert töröltem 1 topic-ot olyan helyen ahova nincs is moderátor jogom és ez csak 1 a mai gyöngyszemekbõl.

Punker
látom de kösz nem, ha neked az a "hobbid" hogy minden nap leállsz valakivel flém-elni csak tessék, de én inkább elmegyek SG Eger összeröffenésre.

MIMACSKA
most meg már biztos vagyok benne

www.extragyongy.hu

Kata
Majd teszek róla, hogy estig megváltozzon ez a véleményed. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

MIMACSKA
Kicsit agyára ment a moderátorkodás! 😄DD

www.extragyongy.hu

Punker
csak magamban beszélek, aszem a legjobb lesz minél hamarabb elmenni itthonról mert kezd viszketni az ujjam a "ban gombon" viszont reggel megfogadtam hogy ma senkit nem vágok ki.

Ez most csak humor akart lenni szmájli nélkül, ugyi?

Punker

PResident Evil
<#eplus2>

Punker
lassan megyek majd el zülleni addig lehetõleg ne szedjétek szét a fórumot

[Walaki]D`Lair

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Kata
ok

[/cserf][/fülünyúl]

[Walaki]D`Lair
Még nem 100 mondom...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Kata
Tudja õ, hogy nem errõl a topikról beszéltem, csak megjátsza magát. 😉

[/cserf][/fülünyúl]

MIMACSKA
Egyre jobban félreértitek egymást!

www.extragyongy.hu

Breki33
megmagyaráznám, de nem érdemes

én két képet akartam csak berakatni, reakciód elég alpári volt
ha vitatkozni akarsz keres mást

na sziasztok
Kata
Ki mit ad, azt kap. Nem tudtad? <#ravasz1>

[/cserf][/fülünyúl]

rezes
Csak azt hittem hallok valami jo kis pletykat

Breki33
sztem a tied sem volt poénosabb

inkább udvariatlan, kötekedõ

egyszóval elég bunkó
rezes
Azert azt hozza kell tennem ez odabaszos beszolas volt igy egy kivulalo szamara<#wow2>

Breki33
jajj hagyjatok már ezzel
Kata
Á, csak egy gyengus replika akart lenni. 😊 Nem jött össze... Van, úgy, hogy besül egy poén. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

rezes
Te tudsz valamit a Katarol amit mi meg nem?😊

Breki33
mielõtt kitalálnád nem lány vagyok PPPPPPP
Breki33
csak ha te leszbi
PResident Evil
nagyon dél-olasz 😄

Kata
buzi-e vagy? <#hehe><#hehe><#hehe>

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
<#hehe><#hehe>

[/cserf][/fülünyúl]

Breki33
Sziasztok

szeretném ezeket a képtárba

rezes
persze mert nekik meg be tudja adni hogy azert kicsi es puha hogy ne fajjon<#vigyor3>

MIMACSKA
hellósztok, voltam edzeni és most hulla vagyok!

www.extragyongy.hu