Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MIMACSKA
Nincs benne semmi magánügy, tehát mégsem érted.

na mind1, hagyjuk már! Én mingyárt megyek edzésre!!!! 😄

www.extragyongy.hu

Kata
lol és pfff...
Látom, azért kiüt néha a nyomiság meg a balfaxság... 😄D

[/cserf][/fülünyúl]

Punkerwork
a te képeid szal döntsd el te ne hagyd magad befolyásolni, a lényeg hogy ne tünj el 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

TITA 2004
semmi furcsa azé is irtam a te magán ügyed, leveszed vagy nem csak rád tartozik, kár értük mert jók voltak<#smile>

MIMACSKA
Jaaj ezért nem akartam ide leírni. semmi de semmi keserûség nincs benne, egyszerûen levetetem a képeimet és kész. Nem tudom mi ebben a furcsa!

www.extragyongy.hu

TITA 2004
valami keserû van ebbe az irásodba, csak nem mondod el, de ez a magánügyed minek feszegetni<#nemtudom>

MIMACSKA
Tényleg nincsen semmi különleges oka, már nagyon régóta gondolkozom rajta, hogy levetetem. A már elmondott okok miatt. Az sem titok, hogy a legvégsõ lökést ez az okos szépségverseny ötlet adta. Hykaoval értek 100% egyet!! Nem értem miért lenne szükség ilyenre!
Ráadásul azt gondolom, hogy egy baráti körben(így vagy úgy ez is az)
nem szokás megversenyeztetni a lányokat, sõt senki mást semmiben. Legalábbis az enyémben nem. Számomra ez szegényes és méltatlan!

De nem haragszom senkire és tobább is fogok írogatni ide!!!!

www.extragyongy.hu

TITA 2004
még nagyitani + kissebbiteni se tudok mással, csak eggyetlen progival photozoom, a többi latin, látod még azt is nehezen oldottam + hogy kattintással a nevemre elõjöjjön az oldal 😄DDD de van segitõ wordpadom, mindent jegyzetelek rá és onnan koppintottam <#nezze><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Random work
Én a barnákat részesítem elõnyben legyen ennyi elég.

Személy szerint befagyott Tiszát akartam fotózni, de szerintem már lekéstem róla a múlt hetem meg eléggé zavaros volt.
Viszont épp havazás elött sikerült Szegeden fotóznom a belvárosban és azét elég jó lett pár kép.
Ki is teszem a webshotsra hátha megtetszik valakinek. 😄

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punkerwork
kérj moderátor jogot és akkor nem kell képet rakni 😊

Francba, rohamosan olvad a hó...
én még akarok téli tájat fotózni, sétálni hóban, s leginkább síelni...
Remélem korizni még lehet majd a hétvégén a Balcsin...

Amúgy Hyk-nek igaza van (nem gyakran írok ilyet!), de hülyeség volt kapnom a Miss SG-s ötletre...

Kata amúgy is nagy elõnyben lenne, mivel Õ beállított fotókon pózol egy divatfotós kamerája elõtt...
Szóval mindenki magában döntse el, neki ki a "gyerebe" lány az SG-rõl, tartsa magába, és menjen adjon puszit a kedvesének!

Amúgy Mindenkinek Valentin!

http://gaborszantai.co.uk/

MIMACSKA
nem azt mondtam, hogy rossz, csak nem természetes valahogy. furi, azért hittem, hogy ilyen fodrászprogis.

www.extragyongy.hu

TITA 2004
ja má nekem az is sport nem eszek azota se csokit + édességet, a kávém is édesitõvel iszom <#rinya>de olvasom a topicodat<#nevetes1>

TITA 2004
azé plussz haj tincsek mindbe vannak, amugy alig lenne hajam, de azt majd késõbb teszem fel mien most "rémes"<#rinya><#wilting>

Random work
Jaj nemá! Nem azé mondtam. Csak gondoltam hátha meginogsz, de nagyon elszánt vagy. Azért ha majd lehet minket is érdekelne az ok amiért leveszed.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

TITA 2004
tudom ne mond a az elsõ az türhetõ <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

MIMACSKA
Csak olyan fura, mintha nem a te hajad lenne!
Sportolás megy már?? 😊

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Akkor tényleg nem fogok ide írni... 😞

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Émmá havat nemakarok mostan!
rügyeket meg tavasznyárt!!!!!

www.extragyongy.hu

TITA 2004
nem az eggyik volt ilyen hajfelvaros a másik nem, de a szinét állandoan változtatom, ezé lassan kihullik má<#rinya>

Random work
Bocsánat, de úgy tudtam aki ide írogat annak a képét meg kell osztania az erre a célra létrehozott galériában. 😄 Szóval legalább egy képet tessék bent hagyni ha többet nem is. Persze nem az uccsóra gondoltam. 😊

Bár nekem nyolc mert nem szoktam nézegetni a képeket elég azt egyszer megsasolni.

TITA 2004
az is ari mimacsként <#taps><#taps><#taps>azé majd sielõsbõl tehetné fel ha ujra + gondolnád magad <#integet2>

MIMACSKA
ezijen fodrászprogi?

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
<#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>nem mondtam, hogy nem fogok írni ide!!!!!!!
Persze, hogy fogok...bár mostanában ez itt már inkább a "taliztunk Rózsival" topic és egyre ritkábban tudok hozzászólni a dolgokhoz, de azért fogok ide írni, csak a képeim nem lesznek fent, ennyi 😊

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
hihi, most nézem csak, az utsót fent hagyhatjátok! 😄DD

Amúgy köszönöm, de már úgyis látott mindenki aki akart, aki meg nem az ne nézegessen mostantól.
Ha pedig valakit nagyon érdeklek, az oldalamon fent van kb 8 utazós gigaalbum. ezért aztán innen dilit!

www.extragyongy.hu

TITA 2004
meg kérem az illetékest vegye le a galériámból ami fenn van és ezeket tegye be helyette köszönöm TITA

Random work
Kár, hogy nem fogsz ide írni a topicba egy normális emberrel kevesebb.

TITA 2004
hali all ! mimacs pedig olyan jok a képeid, pláne a fenntrõl a 3. és 5. kár, hogy igy döntöttél, de ne értsél félre !!!<#wave><#wave><#wave>

Újbólkéne csinálni..de rendesen,hogy..õõ,nemtoom 😄

MIMACSKA
Hykaok vagytok? 😊

www.extragyongy.hu

Random work
Igen! Addig a melót is félreteszem!

Punkerwork
hallgatunk 😊

MIMACSKA
Hyk, légyszi vedd le az összes képemet a képtárból! Nincsen semmi különös oka, nem haragudtam meg senkire, csak már nem akarom, hogy fent legyenek. De ha akarod ezt az indokomat részletesen is kifejthetem! 😊

www.extragyongy.hu

hykao
Ez mind szép és jó...de mi van, ha egész egyszerûen nem .avi formátumú a cucc, amit kaptam? 😊
Random work
Szvsz ami nem avi annak igazán sok haszna nincs.
Egyedül még az mpeg jó mert jobban vágható és jobb minõségû, de nagyobb is.
Én csak avit használok virtualdubbal arról tudok értekezni.

hykao
Na de hát eleve csak .avi-ba tud menteni nem? Ha meg én nem .avi-t töltök be? .asf-eket pl. be se vette...
Random work
Pontosan! Aki kitalálta mongyonlé!

hykao
Gyerekek én ezt a szavazást vagy szépségversenyt...vagy minek is nevezzem, faszságnak tartom! 😊
Elõször is - valószínûleg - senki nem ezért rakta fel a képét...azért alapjaiban véve ez nem egy társkeresõ fórum...vagy tévednék? 😊
Másodszor pedig én a magam részérõl minden ilyen "megmérettetést" kissé degradálónak tartok...harmadrészt pedig nem kéne megkérdezni a "résztvevõket", hogy egyáltalán akarnak-e "indulni" a "versenyen" ??? 😊
Random work
Ha a videót direct steam copy-ra állatod és az audiot is akkor nem kell újratömörítenie gyorsan meg is csinálja.

hykao
...mert nem állítottam be tömörítést... 😊 aztán már megoldottam...
...de olyan progi nincs, amivel csak kivágok egy részt, azt jóvan, nem kell újra tömörítgetni, meg miegymás?
Random work
Nekem is szabad szavaznom vagy csak a keménymagnak? 😄

Membrah 2 - 2 Kata

jó meccs lesz...😊

http://gaborszantai.co.uk/

Punker
codec-et jól adtad meg? én azzal mindig tömöríteni szoktam szal nem értem hogy lett akkora 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Random work
Na akkor ideje melózni! 😊

regelt

Random_
up

Ki az ágyból hétalvók!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

KATA!!
Ha odaadod azt a képet aminek levan vágva az alja 😄D
akkor rádszavazok!44 😊

[Walaki]D`Lair
<#mf1>

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
So?

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Én meg rád..<#szeret><#eljen><#gonosz1>