Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na mind1, hagyjuk már! Én mingyárt megyek edzésre!!!! 😄
www.extragyongy.hu
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
www.extragyongy.hu
Ráadásul azt gondolom, hogy egy baráti körben(így vagy úgy ez is az)
nem szokás megversenyeztetni a lányokat, sõt senki mást semmiben. Legalábbis az enyémben nem. Számomra ez szegényes és méltatlan!
De nem haragszom senkire és tobább is fogok írogatni ide!!!!
www.extragyongy.hu
Személy szerint befagyott Tiszát akartam fotózni, de szerintem már lekéstem róla a múlt hetem meg eléggé zavaros volt.
Viszont épp havazás elött sikerült Szegeden fotóznom a belvárosban és azét elég jó lett pár kép.
Ki is teszem a webshotsra hátha megtetszik valakinek. 😄
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
én még akarok téli tájat fotózni, sétálni hóban, s leginkább síelni...
Remélem korizni még lehet majd a hétvégén a Balcsin...
Amúgy Hyk-nek igaza van (nem gyakran írok ilyet!), de hülyeség volt kapnom a Miss SG-s ötletre...
Kata amúgy is nagy elõnyben lenne, mivel Õ beállított fotókon pózol egy divatfotós kamerája elõtt...
Szóval mindenki magában döntse el, neki ki a "gyerebe" lány az SG-rõl, tartsa magába, és menjen adjon puszit a kedvesének!
Amúgy Mindenkinek Valentin!
http://gaborszantai.co.uk/
www.extragyongy.hu
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Bár nekem nyolc mert nem szoktam nézegetni a képeket elég azt egyszer megsasolni.
Persze, hogy fogok...bár mostanában ez itt már inkább a "taliztunk Rózsival" topic és egyre ritkábban tudok hozzászólni a dolgokhoz, de azért fogok ide írni, csak a képeim nem lesznek fent, ennyi 😊
www.extragyongy.hu
Amúgy köszönöm, de már úgyis látott mindenki aki akart, aki meg nem az ne nézegessen mostantól.
Ha pedig valakit nagyon érdeklek, az oldalamon fent van kb 8 utazós gigaalbum. ezért aztán innen dilit!
www.extragyongy.hu
www.extragyongy.hu
Egyedül még az mpeg jó mert jobban vágható és jobb minõségû, de nagyobb is.
Én csak avit használok virtualdubbal arról tudok értekezni.
Elõször is - valószínûleg - senki nem ezért rakta fel a képét...azért alapjaiban véve ez nem egy társkeresõ fórum...vagy tévednék? 😊
Másodszor pedig én a magam részérõl minden ilyen "megmérettetést" kissé degradálónak tartok...harmadrészt pedig nem kéne megkérdezni a "résztvevõket", hogy egyáltalán akarnak-e "indulni" a "versenyen" ??? 😊
...de olyan progi nincs, amivel csak kivágok egy részt, azt jóvan, nem kell újra tömörítgetni, meg miegymás?
jó meccs lesz...😊
http://gaborszantai.co.uk/
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ki az ágyból hétalvók!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ha odaadod azt a képet aminek levan vágva az alja 😄D
akkor rádszavazok!44 😊
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu