Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szülinapom hétvégéje amúgy is jó kis partizós.
26. netsky savage likvid szettel utána 😮 😊
27. meg devastator hárdkór veretés yámmi.
u dont have to listen anybody else but me
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
2009/2010<#awink>#awink>
A véleményem az enyém, ha tetszik, ha nem...
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
am jah...mehet...
(ki is csuffoltuk<#idiota>#idiota>)
deh neked jól áll 😛:x
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Menjen a képtárba is?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Faszt. Már muterral beszéltem, hogy hazaköltözöm, meg ilyenek..
😄
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Már lecsó volt egy hete. Beletörõdök, elkezdek intézkedni, erre nyilván észhez tér azonnal XDD
legalábbis van 5 olyan lánybarátom akik bizonyos tekintetben számíthatóbbak mint a fiúk.
Ezek a mai arcok már csak ilyenek, gyere Ori add a kezed. 😄
u dont have to listen anybody else but me
Szóval nehéz ügy ez.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
<3 SG
Perpill ilyen Jóbarátok jelleggel nyomjuk, mert nem volt semmi összeveszés meg ilyesmi. 😄 Elég mókás, ami azt illeti. Aztán lehet ám, hogy visszakerülnek a képek, ki tudja... Majd kiderül..