Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kumiho #2179
Barom, én nagyon imádlak téged, fõleg, hogy játékban nem beszélsz, ezért naná, hogy rézskvittelnek mellõled az emberek. : D de voltam left1gyel cb-n és eesl-en is, egyébként
én kajak nem Blekopszozom még, mert nem jött meg az újabb szállítmány, mióta elfogyott,
csak COD MW2-vel tudok egyelõre játszani : D és szívesen látunk csökkent számú játékostársaimmal a klubban, mert mindenki átpártolt maximálisan blekopszhoz. De már csak napok kérdése, és én is <#gun>#gun><#violent>#violent> amint megérkeznek az újabb blekopszok<#beka2>#beka2>
Kumiho #2179
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
azaz :DD pont ezt mondtam 1ik spanomra 1ik képen annak full invisible sörösüveg van a kezébe :D, mondjuk amilyen állapotok itt uralkodtak csodálom h nem állt meg a szívem
<#eljen>#eljen> én is csipázom õket
nagyon vadállat, szeretem a karórákat
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

u dont have to listen anybody else but me
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.