Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az nemsok

Náting.

na mi a helyzet ?

HelloZ

ahoi 😊

Falconer
re

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

FtranX
reggelt

[Walaki]D`Lair
Jó reggelt!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Sir Quno Jedi
Ja, ha Kata beteszi a formás lábacskáit ide, mingyár buli van ! 😄DD

Megyek most a Forma1-re, majd jól megnézem az autót amin Kata ült a fényképen ! 😄DDDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Random work
Reggelt!
Jobb hétfõt!

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Free
ehh ,micsoda magasröptû spam volt ez kérem :c)))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

PResident Evil
ehh majdleszegy új képem a képtárba de majd holnap felrakom <#oooo>

Falconer
Mét ilyen késön jössz? Szerintem hamarosan megyek én is aludni

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

PResident Evil
én is off

papír tigris 😄

Kata
én már nem, kicsit elpilledtem, álmos is vagyok, meg minden 😊

[/cserf][/fülünyúl]

na akar még valaki szpemmelni ?

megjöttem 😄

Falconer
Grat 😄

PResident Evil
ezt örömmel hallom 😄

Kata
nem vagyok hendikeppes, ha arra célzol 😛

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Igazad van... Majd jövök. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

PResident Evil
ték!

PResident Evil
GYÁ!

PResident Evil
rajtad nem kell segíteni ? <#idiota>

Falconer
Igen? Ehh, nem láttam...

Falconer
Akkor ne billentyüzetet dörgöld, te kis butus<#idiota>

Kata
na, beszélgessünk vidámabb dolgokról. Nevetni, mosolyogni akarok csillogó szemekkel!

[/cserf][/fülünyúl]

PResident Evil
cáhhh...

PResident Evil
jah és #1 kommentben írta, hogy 15 éves 😄

PResident Evil
jaja a látszat csal ! nah mindegy... akkor tegyük fel segítenék rajta 😄DDd

Kata
ajvé... van ahol apuka is felpróbálja a gyerekeket... :/

[/cserf][/fülünyúl]

Falconer
Van az több is szerintem, csak olyan kis aranyosnak néz ki.
Különben is: a legszendébb a legnagyobb ribanc, hidd el!

PResident Evil
apjuk helyében végigvernék a kölkökön !

PResident Evil
talán még a hugának is segítenék, de van vagy 15 éves :C

Kata
szegénynek biztos más nem jött össze, és arra fanyalodott. Ha elutasítja a testvére is, gondolom próbálkozik majd tovább a kutyánál, kecskénél, végül a guruló krumplinál

[/cserf][/fülünyúl]

Falconer
Szerintem poén nagyon. Hallottam már hasonló esetröl, de abban csaj is benne volt.

PResident Evil
nemtom, de azt a thompson gyereket így alapbol...

Kata
Nem kell megváltani a világot, meg megváltoztatni senkit. Aberráltak voltak, vannak, és lesznek is...

[/cserf][/fülünyúl]

PResident Evil
mondjuk a csávót simán megfejelném...

Kata
Nem. 😊 Korábban nem vettem észre, na meg 6 éve már nem lakom otthon. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

rezsofiz
Sztem a húga majd jól fel fogja pofozni ^^

sazl : c

Falconer
Ott még senki nem dugta meg a húgát -eddig még legalábbis-, mindenki csak a fejleményeket várja, hogy mi lesz Tohommal vagy minekhijják.

Falconer
Ehhe, ök sem nálad? 😄DD

Kata
azt láttam

[/cserf][/fülünyúl]

PResident Evil
aza legdurvább hogy komolyan is gondolják néhányan:C

Kata
egy-kettõt a végén beleolvastam, és vágom, hogy páran dugják a rokonaikat, illetve arra hajtanak. De a téma nem különösebben kelti fel az érdeklõdésem, bár van két húgom, még nem próbálkoztam be náluk... 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Falconer
Lál de nagyon, én végig röhögötem az egészet 😄

Kata
416 idióta hozzászólást? Nooooormális vagy?! 😄DD

[/cserf][/fülünyúl]

PResident Evil
olvasd végig :C

Kata
loál. Szánalom^3 😊

[/cserf][/fülünyúl]