Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor szüneteltetem kicsit az irkálást ide, mert ezzel csak ezt értétek el. Majd ha lenyugodtak a kedélyek, akkor visszajövök.
<#wave>#wave><#puszis>#puszis>
[/cserf][/fülünyúl]
Bocsi... ezt még muszály volt<#vigyor3>#vigyor3>
[/cserf][/fülünyúl]
egyszer ebben a kurva életben
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
azér remélem nem sértõdsz meg ez nem ellened irányul!!1
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
[/cserf][/fülünyúl]
Javaslat: akinek nem tetszik a jelenlétem, vagy az itteni ökörködés, az itteni kicsit bizalmasabb stílus, az húzzon el a picsbe másik topikba, nem kötelezõ ide írni és/vagy ezt olvasni csak azért, hogy egymás és ezáltal az én agyam is felhúzzátok.
UNOM MÁR!
[/cserf][/fülünyúl]
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
de nem vagyok az anyád, hogy neveljelek.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Hát LOÁL!!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Az összes rémségverseny bunda, a miss balaton az egyik legbundább. Kapcsolatok kérdése az egész, személyes tapasztalatból mondom. Elõször akkor döbbentem rá erre, hogy nem urban legend, amikor egy ismerõsöm mondta, hogy egy szépségversenyt szerveznek, mit szólnék egy 3. helyhez. Mondom köszi nem. Aszongya az elsõ kettõ már le van zsírozva. Mondtam, hogy nem kellene így helyezés, és nem is indultam a versenyen. Most már nekem is vannak olyan munkakapcsolataim, hogy akár bent lehetnék az fhm 100 lányának elsõ 10-ébe, vagy akár kaphatnék dobogós helyet a miss balcsin. De így nem kell, meg nem is vagyok már ráutalva, hogy ilyen versennyel fussak be. Idén egy barátnõm kint volt a miss balcsin, persze csak heccbõl, mert õ is tudja miként mennek a dolgok, és úgyis ott nyaralt. Most mesélte, hogy a képen látható 3 lány egyike olyan bájcsacsogást folytatott a verseny fõszervezõjével a háta mögött, mielõtt még bármi is történt volna a versennyel kapcsolatosan, hogy csak lesett.
Szal magyar rémségversenyek mind száksz, és bunda. Evvan. Ezért van, hogy gyakran hiába vannak szebbek a mezõnyben, a gyõztes baltaarcú lesz...
[/cserf][/fülünyúl]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.