Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
Na mindegy... Próbáljatok meg lehiggadni, és ha valaki olyan, vagy nagyon nevetségessé teszi magát, akkor ne legyen már non-stop flém belõle, röhögtök egyet és kész, nem nektek fáj az, ha valakit kiröhögnek. Pláne azt is vegyétek figyelembe, ha valaki direkt játszik, játssza meg a hülyét, még ha azt hülyén is teszi. Ne mérgezze meg már az egész topik eleddig jó hangulatát az ilyen faxságokon való felesleges anyázás (ez mindkét oldalnak szól).

Akkor szüneteltetem kicsit az irkálást ide, mert ezzel csak ezt értétek el. Majd ha lenyugodtak a kedélyek, akkor visszajövök.

<#wave><#puszis>

[/cserf][/fülünyúl]

PResident Evil
most ez olyan dolog, hogy szerintem biztosan el tudnánk röhögni Macros-szal is (bocs hogy rövidítek) ha nem mindig oda lyukadnánk ki, hogy a Kata... semmi bajom ezzel, fõleg Katával nem, csak mindennek megvan a határa és helye.

Sose tudom...

Kata
muszály -> muszáj 😛

[/cserf][/fülünyúl]

Jól haladtok, már megint bennevan a topik a top10-ben! <#idiota>
Bocsi... ezt még muszály volt<#vigyor3>

még ezzel kapcsolatban: engedtessék meg, hogy jobban ismerjük az ilyenfajtát, mint te 😉
Kata
Lehet hangot adni véleménynek. Egyszer. De ha hússzor leírod ugyanazt minden egyes hozzászólás után, az már baxtatás és feszkó generálás. Nézzé má objektíven a cuccra...

[/cserf][/fülünyúl]

Kb. #54252-t tudom mondani...
jó bocvs hogy véletlenül hangot adtam valaminek ami nem teccik...

egyszer ebben a kurva életben

Kata
Nem kell észrevenni. Át kell ugrani a két szép szemeddel a hozzászólását, mintha ott se lenne. Ha nem megy, akkor nyerítesz rajta egyet és csevegsz tovább mintha mi sem történt volna. De már napok óta csak baxtatjátok egymást.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Úgy látom, nem igazán vágod az eddig leírtakat, mert csak rugdalod tovább a kaksit...

[/cserf][/fülünyúl]

He? Féltékenységi jelenetet? :Ð Te valamit nagyon félreértesz... Arra kértük Mr. Lúzert, h fejezze abba ezt a szánalmas viselkedést, hogy minden második hozzászólásában benyal egyet... Ennyi.
Kata
Javaslom a figyelmedbe az 54244-et. Egyikünk sem veszi és gondolja komolyan. Én aztán pláne csak röhögök az ilyesmiken. Ti csináltok ebbõl szinte féltékenységi jelenetet. Nem kéne. Dumáljunk, hülyéskedjünk, érezzük jól magunkat, és vevõ vagyok a sikamlósabb poénokra is. Ennyi.

[/cserf][/fülünyúl]

másrészt meg priviben is lehet nyálato csorgatni vagy akkor írjuk át a topik nevét kata fényezés topik-ra

azér remélem nem sértõdsz meg ez nem ellened irányul!!1

Az csak az elõzmények ismeretében volt az... De nézzétek (Te, és Kata): ha minden itteni azt gondolja, h ez a csöpögés már uncsi, akkor kiben van a hiba? 😉
megsem próbáltam kivonni magam alóla..

Akkor pontosítsunk: a #54213-ban mi volt a "nyálas"?

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Aki nem ismeri a szmájlikat, azt tudom sajnálni, de a saját problémája. Mint látod Kata se veszi komolyan - mert ugye nem is lehet -, akkor más miért érzi úgy hogy neki kell? Ja tudom, mert így lehet flémelni...

Ez nem így van 😊 Nem az itteni "bizalmasabb stílussal" van gond, csak eccerûen kuuurva unalmas volt már Macros nyálas, és mellesleg qrva ciki dumája...
Kata
Mindenkire vonatkozik, amit írtam. Rád is, rájuk is. Próbáld meg nem tovább szítani a feszkót...

[/cserf][/fülünyúl]

<#eljen>

itt marhára flreértettél valamit katababa..egyszerûen aróól vanszó hogy amit cisnál az már nevettséges...én érzem magam hülyén az õ helyében is vazzzz

Kata
Az a nagy büdös helyzet, hogy itt bárki hozzámszól bármit, akár hülyéskedve, vagy árnyaltabban utalva, mindig jön valamelyikõtök és beleköt, hogy mert udvarol nekem. Egy kicsit nevetséges, lassan odáig jutunk, hogy aki köszön nekem, már az is csöpög, meg ilyenek. Azt javaslom, mindegyikõtök baxxon a pofájára kötõféket, mert kezd megtelni a hócipõm azzal, hogy itt megy a veszekedés azok között, akik hozzámszólnak. Sokan már ezért nem mernek hozzám szólni, mert kapásból lehurrogja valaki õket. Fejezzétek be ezt a feszültség-generátorosdit, de qrva gyorsan... Azé má közröhej amit itt csináltok. És ez vonatkozik az egybeszólásos feszültség-generátorokra is...

Javaslat: akinek nem tetszik a jelenlétem, vagy az itteni ökörködés, az itteni kicsit bizalmasabb stílus, az húzzon el a picsbe másik topikba, nem kötelezõ ide írni és/vagy ezt olvasni csak azért, hogy egymás és ezáltal az én agyam is felhúzzátok.

UNOM MÁR!

[/cserf][/fülünyúl]

Azt tenném ha nem szövegelne be mindig vmi megmondóember, de nincs jobb dolguk, megtalálnak.

ÁjjLe BoBBi
hihetetlen másfél órája nincs flém :o

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Dichter
Tanács: Itt most nem lesz igazad, akármit érvelsz. Nyugodj le, és fórumozz.

Volt egy miss balaton cikk az indexen, mivel kata is volt ilyenen megkérdeztem _tõle_ - nem imikétõl - miért nem volt ott. Ebben mi volt az "és újdonsült lovagja"?

És az én hibám? A maiban pl. mi róható fel nekem azon kívül hogy semmi?

nyah, sztem ez legyen a végszó (y)
PResident Evil
sztem az lenne a legjobb ha Kata és újdonsült lovagja msn-en folytatnák az eszmecserét mert itt nem sok mindenkit érdekel :|

Punker
X ideje megy ez a topic és nyugi volt, megjelentél te és minden nap megy a b@szakodás, amit kezdek unni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

reaper4
<#eljen>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

reaper4
nem várok rá választ

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Mert nekem mi közöm ahhoz hogy imike belémkötött?

reaper4
Te 1 fasza korrekt ember lennél (a munkáid alapján amiért respect), ha nem néznél le másokat...
de nem vagyok az anyád, hogy neveljelek.

Punker
amiért te is kapni fogod ha nagyon gyorsan nem állsz le!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

PResident Evil
két Hot-Top-Lover 😄

Vihar a biliben? Vicces hogy épp a két legantiszociálisabb figura osztja egymásnak az ívet, hogy melyikük ment jobban az agyára a fórumozóknak.

Hát LOÁL!!

<#wow3>
Ja, és a bûntetõpontot is miért kaptad, ugye...

Ne csodálkozz hogy vannak ellenségeid, ha mindenkinek beszólogatsz! "unalmas, túlzásba esõ nyálcsorgató hozzászólásaid" neked is van bõven, elég csak ebben a topicban visszalapozni. Ki nyomta itt a nagy romantika dumát Katának? Nem te voltál véletlenül? És ezekután még te akarod osztani az észt másnak? Gondolkozzál már el egy picit! LOÁL vagy wazze, nem fogod fel?

IMYke2.0.0.0
Tudod, nem meglepõ, hogy vannak irígyeim és ellenségeim. S nem vagyok naív, nem hiszem, hogy engem csak szeretni lehet - gondolom, Te azonban azt hiszed magadról, hogy jófej vagy, amikor már unalmas, túlzásba esõ nyálcsorgató hozzászólásaid után jogosan megkapod és még sem fogod be... Tudod, értelem kell ahhoz is, hogy felfogd, hogy mikor kell(ene) abbahagynod a nagyarcoskodást... S mos nehogy megpróbáld visszafordítani a mondataimat, mert azzal csak azt bizonyítod/anád, hogy még épkézláb gondolataid sincsenek, csak mások szövegébe tudsz kapaszkodni és úgy "érvelsz"... ami elég szánalmas ahhoz, hogy semmibe vegyelek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ez mondjuk nem meglepõ, egyik haverom zenekara azért lett 2. egy országos versenyen, mert az 1.nek már le volt zsírozva a lemezfelvételi lehetõség, ami épp a fõdíj volt.

baltaarcú<#nyes>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Ahhoz elég vagy te is, mint láttuk tegnap sokaknak tele van veled a töke, szal pont te ne nagyon magyarázz!

Kata
lol...
Az összes rémségverseny bunda, a miss balaton az egyik legbundább. Kapcsolatok kérdése az egész, személyes tapasztalatból mondom. Elõször akkor döbbentem rá erre, hogy nem urban legend, amikor egy ismerõsöm mondta, hogy egy szépségversenyt szerveznek, mit szólnék egy 3. helyhez. Mondom köszi nem. Aszongya az elsõ kettõ már le van zsírozva. Mondtam, hogy nem kellene így helyezés, és nem is indultam a versenyen. Most már nekem is vannak olyan munkakapcsolataim, hogy akár bent lehetnék az fhm 100 lányának elsõ 10-ébe, vagy akár kaphatnék dobogós helyet a miss balcsin. De így nem kell, meg nem is vagyok már ráutalva, hogy ilyen versennyel fussak be. Idén egy barátnõm kint volt a miss balcsin, persze csak heccbõl, mert õ is tudja miként mennek a dolgok, és úgyis ott nyaralt. Most mesélte, hogy a képen látható 3 lány egyike olyan bájcsacsogást folytatott a verseny fõszervezõjével a háta mögött, mielõtt még bármi is történt volna a versennyel kapcsolatosan, hogy csak lesett.
Szal magyar rémségversenyek mind száksz, és bunda. Evvan. Ezért van, hogy gyakran hiába vannak szebbek a mezõnyben, a gyõztes baltaarcú lesz...

[/cserf][/fülünyúl]

IMYke2.0.0.0
Nem veszi észre magát, nyugi - hamarosan flame jön ezerrel. Uncsi már.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PResident Evil
elég lesz -.-

Kéjti, hagytad hogy megfosszanak a koronádtól? 😊

de gonosz is vagy 😄