Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Sazlé vagyok vagy egy puma súllyában, ezért néztem zseléset is (de abba még nem bízok), mert a légtalpak nem sokáig bírják szerénységem, azonban ez a léges most (még) stabilabbnak tûnik, mint a régi.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
shit happens
Ja meg nem is tudtam róla, h így elqrvultam. <#wilting>#wilting>
[/cserf][/fülünyúl]
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Mindenki csak a saját hibáiból képes tanulni, pedig a máséból olcsóbb!
[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!
a képek feltöltését elõre is köszönöm
Nekem az elsõ és a hrmadik kép a leg cukibb!
Bocsi!
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Kata szerintem kitépte volna a "mester" szemeit...
szvsz
http://gaborszantai.co.uk/
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
az övé még egészben van, és 3 éves, enyém 8 hónapos volt...
http://gaborszantai.co.uk/
a képek pedig. hát tulzás lenne studiónak nevezni azt a szobát. persze van sok cuccunk, de valójában csak egy lehúzott színezett karton a háttér. a stzak pedig studiós, hiszen ezzel foglalkozunk. pontosabban ilyen tipusú dolgokkal.
ha még teccik is, a gond, hogy ugyanolyan drága, mint bármelyik másik nagy márka, és azé mégis ööö... hmmm, pl a talpa eléggé olyan (egybe, kemény talp), mint a 70-es években volt (nem éltem, csak láttam akkortájról megmaradt cipõt:Ð)
Bobbi, köszönöm 😊
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'