Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
De kivették már (én legalábbis nem láttam ott, lehet vak vok)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

hykao
Ez a dolgom! 😊 A másik is kicserélve!
hykao
Hát a többi képhez (amik egyébként elég undormányosak sztem...) nem nagyon illik oda a tiéd, az biztos... 😊
Sir Quno Jedi
Ez hülyeésg, évek óta csak Nike-it hordok utcára is sportcipõnek (mikor nem bõrben kolbászolok) és mondhatom maradok a márkánál. Drága de jó. Most voltam az Áutlét Csentõrben a Nike fektori sopba, oszt' vettem fullúj légtalpas nájkitõ, haller ! (oan mint arégiem, csak nyújabb dizájn !) Meg vettem Dekatlonba két noném vietnámit bandukolni olajba, sárba, kutyázni, miegymás...

Sazlé vagyok vagy egy puma súllyában, ezért néztem zseléset is (de abba még nem bízok), mert a légtalpak nem sokáig bírják szerénységem, azonban ez a léges most (még) stabilabbnak tûnik, mint a régi.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Olyan nincs neki-e, hogy hátulról, messzirõl, töksötétben, összekuporodva agykabátban és fényvisszaverõ takaróval letakarva ?!!! Mer az is olyan elõnyös izé, nem ?! 😄DD

parizer
köszi Hyk, örök hálám érte 😉

[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

:o

IMYke2.0.0.0
Mozilla alatt sem... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

cSuwwi
Láma kolléga aláírásában szokott lenni ennek az oldalnak a címe (ami amúgy baromiszar, firefox alatt be se jön ez a galléria), talán tud vmit :]

shit happens

Kata
és a balfax még csak le sem vágta a képrõl a honlapom címét, sazl valami nagy íkús emberke lehetett aki feltette. 😄

Ja meg nem is tudtam róla, h így elqrvultam. <#wilting>

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
loál

[/cserf][/fülünyúl]

ÁjjLe BoBBi
jujuj 😄😄:😄😄

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

😄DDDDDD

öö, tök véletlenül itt jártam, és.. ööö...
Kit--Kat
há hogy a fenébe ne, biztos a kis Henriken is régen Tisza cipõ volt😄D

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

<#finom>
hykao
Hmm, épp ma akadtam rá a TISZA oldalára, s kicsit nézelõdtem. Akad egy-két cipõ, ami tetszik nekem.
hykao
Képek fent! 😊
Kata
de a beállítások is a lehetõ legelõnytelenebbek

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
tutira <#vigyor3>

[/cserf][/fülünyúl]

OK! Tabu.

Mindenki csak a saját hibáiból képes tanulni, pedig a máséból olcsóbb!

parizer
lehetséges. de mindegy. már nem vagyok annyira érdekelt a cég ügyeiben, sõt... nem sok jó származott nekem ebbõl, és itt most lelki dolgokra gondolok. de mindegy, hagyjuk ezt.

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

Nem biztos, de mintha már vásároltunk volna ilyen nevü cégtõl Mixer betont?!

parizer
debrecen, vagy a beton szakma miatt?

parizer
még mindig köszönöm 😊

még mindíg egész jócsaj vagy 😉

Szia! Most látom csak, hogy "Euro beton Debrecen" lehet, hogy már találkoztunk személyesen is, de nem igazán emlékszem rád.

parizer
L
a képek feltöltését elõre is köszönöm

parizer
igazán köszönöm

Szia Parizer!
Nekem az elsõ és a hrmadik kép a leg cukibb!

Egy kis javítás:tradícióhoz...
Bocsi!

A Tisza pont a tradícióho ragaszkodik, fõleg az emblémával. Nem teszi jól.

parizer
ugyan, hisz ez csak egy gyakorlat volt! pont az a lényeg, hogy megtanuljuk hogy jó és hogy nem. mondjuk embert én nem sokat fotóztam... meg én nem erre mentem rá, inkább a hosszú zárnyitvatartással próbálkoztam

ÁjjLe BoBBi
nekem is ilyen vékonytalpú velúr pumám van. már több mint 1 éves és még szinte semmi baja. csak a sarkánál belülrõl van megkopva az anyag. de az az eladók szerint azért mert nem kötöm be a cipõt

a modell elsõosztályú a képekre pedig így, amatõrként is azt mondanám: (sokkal)jobb fotóst érdemeltél volna...
Kata szerintem kitépte volna a "mester" szemeit...

szvsz

http://gaborszantai.co.uk/

Kit--Kat
ókés

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

mondjuk az is érdekes, hogy haverom és én ugyanolyan Puma félcipõt vettünk, Õ Londonban én Budapesten a Mamutban...

az övé még egészben van, és 3 éves, enyém 8 hónapos volt...

http://gaborszantai.co.uk/

parizer
derítõ esernyõ...
a képek pedig. hát tulzás lenne studiónak nevezni azt a szobát. persze van sok cuccunk, de valójában csak egy lehúzott színezett karton a háttér. a stzak pedig studiós, hiszen ezzel foglalkozunk. pontosabban ilyen tipusú dolgokkal.

szia!
ha még teccik is, a gond, hogy ugyanolyan drága, mint bármelyik másik nagy márka, és azé mégis ööö... hmmm, pl a talpa eléggé olyan (egybe, kemény talp), mint a 70-es években volt (nem éltem, csak láttam akkortájról megmaradt cipõt:Ð)
Sziasztok! Még nem ismertek. A cipõkrõl csak annyi a véleményem, hogy az ADIDASaim éveket bírnak, a GARMONT-om három hónap után kiszakadt. A boltban azt monták azért, mert mosom! Sajnálom, de a tiszta cipõt szeretem. A tisza cipõrõl pedig egy észrevétel: a héten Gyõrben jártam ott láttam egy Tisza boltot. Rengeteg cuccuk volt, egysem tetszett.

Kit--Kat
hát most akkor már mind a 2õre megy 😄

mi ez a fehér a jobb alsó sarokban? o.0
parizer
mármint a képek? vagy a szak?

Kit--Kat
ezek iylen stúdiósak nem?

parizer
kommunikáció-technikai mérnök

Bobbi, köszönöm 😊

jah, az biztos jó :Ð
ÁjjLe BoBBi
jó képek<#eljen><#finom>

parizer
gépész kar, kommtech

megértem õket :Ð (y) amúgy mlyen szakgyak?
parizer
hehe nem tetszik a hajszálsöprõs kép? a srácok mind ugyanazt fényképezik 😊