Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez nem en vagyok hanem a kis Marshal Mathers<#nezze>#nezze><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor2>#vigyor2>
[IMG]http://files.andreib.com/2004/10/31/eminem_final.jpg[/IMG]
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
akkor mi a fasznak raktad be ? 😄😄😄
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Továbbá azt sem mondtam, hogy nekem örömet okozna a kép...
Szal miféle tökfödõ az??? (szemüveget felismertem természetesen...😄)
Tudsz képeket belinkelni róla? Kiváncsivá tettél! 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nézd más oldaláról a dolgot: pl. egy bohócra sem lehetne azt mondani, hogy jól néz ki...mégis megannyi gyermeknek okoz örömet! 😊))
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kinek a szempontjából sikerült rosszul az a kép??? 😊)) Szerintem jól sikerült!!! 😊
(egyébiránt nem tudom ki rakta fel, sztem nem én...legalábbis nem emlékszem...)
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Ki is voltam bukva a mostani riporton amibõl kiderül, hogy nem a bkv felejti el tájékoztatni a turistákat hanem az ellenõrök a x@arok. Merthát hogy bánnak az utasokkal. Ehhez azért jó tudni, hogy az elenõrnek szinte semmihez nincs joga. De amig az utasoknak van kit okolni addig a nagyobb "érdekességek" nem kerülnek elõtérbe. Ezért húzza a vizeslepedõt számtalanszor a cég a saját alkalmazottaira.
A másik örök igazság, hogy ide sem "válogatottak" mennek el dolgozni így ha van hely ahol rohadt nehéz megfelelni akkor ez az. Így a "gyegébbek" hamar porondra is kerülnek. Érdekes ez az utas-sofõr kapcsolat. De jópofa érzés tudni, hogy én mit gondoltam amikor még csak utas voltam. Ha más nem egy ált. isk.-i oszt. kiránduláshoz tudnám hasonlítani vagy a katonasághoz. A x@arban összetartanak az emberek.
Nade téma OFF, van erre másik topic 😉
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
egyébként érdekes, érdekel is, csak ne ide 😊
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Csak nem figyegetted meg eléggé, hogy a sofõr bá', hogy nyitja ki az ajtót.
te milyen külsõ ajtónyitóról beszélsz? <#ticking>#ticking>
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Van mindegyiken egy áramtalanító kapcsoló. Ha le van áramtalanítva csak akkor nem nyílnak. De konkrétan a 405/415/435/412/volvo esetében van utas által használható gomb. Így ezeknél a vezetõfülkében van elsõ és összajtónyitó. Plusz egy un engedélyezõgomb. Az eng. gomb lenyomása után ahol jeleztek ott nyílik. Ahol nem ott kintrõl/bentrõl nyitható. Sajna sokan nem tudják, hogy ezeket kivülrõl csak akkor lehet nyitni ha a busz áll és a vezetõ megnyomta az eng. gombot. Eleinte jót mulattam rajta, hogy a busz még meg sem állt de kintrõl már vad hajsza megy a gombokért. Ha megnyomták akkor meg lesik miért nem nyílik. Aztán másodjára siker. Ebbõl elkönyvelik, hogy erõsen kell nyomni. Legközelebb ráhasalnak a gombra. Eleinte volt nagy jókedv rajta 😄
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
De ha gyújtás nélkül áll a busz magában, akkor nem mûködnek az ajtó nyító gombok, jól gondolom?
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
260-asoknál: külsõ gombbal záródik (már ha mûködik)
280-asoknál: ua
405-ösöknél: ua
415-ösöknél: ua
435-ösöknél: ua
412-eseknél: kulccsal mûködik (már ha mûködik és ha van kulcs)
Volvóknál: lásd 412
De az is elõfordul, hogy egyszerûen x@rik a vezetõ az egészre. Ugyanúgy megvan a lehetõség a rongálásra ha vannak utasok akkor is. Másrészt meg nem verik le senkin se. Ez amolyan el kell könyvelni, hogy ilyen is van. De amig egy fradimeccs (<#action>#action>) 200mHUF-ba fáj a cégnek addig ezek csak aprópénzek.