Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most megyek médiából UV-z ni 😄😄😄 de már most úúútálom akár Magyar akár nem

nxfn
így van

Szerintem nagyobb könyvesboltokban be lehet szerezni simán , met most van is belõle per Trutykó beperelte Obersovkit . Sok sikert a beszrzéhez

dehogy..

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

kreatív mindenesetre...

http://gaborszantai.co.uk/

Random work
mihezmikell?

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

mikell ehez?

ki mázs snecie4 hát a bejá 43

geri15
omglolz baniag beszót >.<

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Kata
<#vigyor3>

[/cserf][/fülünyúl]

kösz nem kérek.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

hehe 😛

XenonIceX
paracsolsz?

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

°_° Vm

XenonIceX

Bal szélsõ

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

Kata
folyjon (rendhagyó ige) 😛

[/cserf][/fülünyúl]

musha
hát nem tudom...kicsit máshogy látjuk a dolgokat asszem. kétségtelen, hogy a mai kereskedelmi csatornáknak (és már lassan a közszolgálatiaknak is) teljesen tökmindegy, hogy mit néznek a hülyék, csak follyon be belõle a pénz. igen, ez kereskedelmi szempontból teljesen helyénvaló is, csak ma már - közhely következik - a magyar valóság közel 100%-a kereskedelmi indíttatású. olyan hülyeségek, mint hogy erkölcs, egészség, tudás, becsület már csak amolyan régimódi, megfoghatatlan szólamok. való igaz, hogy az emberek nagy része tök jól ellenne, ha infúzióról kapná a boldogsághormont, és akkor meg se kellene mozdulni. szintén f@sza stratégia, hogy minden hírmûsorban vér, halál és betegség van, hogy elmondhasd, hogy `milyen jó is nekem, tulajdonképp nincs is komoly problémám`. de ne már, hogy ezt logikusnak vagy helyénvalónak gondoljuk...

Random work

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

[Walaki]D`Lair
Fú hát nagyonjó 😊)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Random work
<#falbav>

Random work
Én nem kértem tõle az a helyzet.

Milyen érzés országos reklámsztárnak lenni?

[Walaki]D`Lair
mostmár 😄DDDDDDDDDDDDDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Nem én is kérek tõled 😛P 😄

Kata
Látom 😞, ki kell másolni böngészõbe az url-t, akkor megy.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Te is küldesz neki? Jó. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

[Walaki]D`Lair
direct linking not allowed 😊

[Walaki]D`Lair
énisénis!!! <#wave>

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Random work
nem akarok broki leniiii <#rinya>

Kata
Igaz az alábbi megállapítások szerint, hogy a média a mi ízlésünkhöz igazodik és olyat nyomnak amit mi várunk. Elvégre egy tévének mindegy milyen szar megy, csak eladható legyen és jó sokan nézzék. Baltaarcú apuék pedig odaszegezõdnek a képernyõre: okosodnak, örömöket és drámákat élnek át, kukkolnak, mert a saját életük sekélyes. A hiba tehát elõször bennünk keresendõ, amíg mi ilyen brokik vagyunk, a tévék is azok lesznek.

[/cserf][/fülünyúl]

Random work
Ilyen hírekért fölösleges persze szomorú, de ettõl még a világ megy tovább.

Kata
Természetesen. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

parizer
jaj... most kicsit alulinformáltnak érzem magam. nem vágtam, hogy miért írta az egyik haversrác msn-en a neve mellé az ikszet, meg az õszinte részvétet. nem tudtam mi ez a felhajtás. ö... lehet néha híreket is kellene néznem és nem csak a vh1-t? sry...

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

Placebó
Vazz a napokban láttam hogy már a Spektrumon is nyomják ezt az üvöltõs kameraelõtt élvezõs telefonáljon most 1milláért mert különben úgy üvöltök hogy berobbannnak a studiólámpák... :S hova tartunk

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Random work
Pontosan ennyi erõvel sirathatnánk azt a kb. 20 embert is aki tegnap meghalt Irakban. Annyira ismertem õket mint ezt a kislányt.

Ez is egy olyan hír amivel esetleg el akarját másról terelni a figyelmünket.

Random work
Hú érdekelne a könyv be lehet szerezni valahol?

Az RTL-bõl és a TV2-bõl már jó ideje kiábrándultam. A szenzáció hajszolása és az apróbb esemnények felfújása nagyon megy nekik. Inkább nem nézem ezeket mert csak felidegesítenek. Ezerszer szórakoztatóbb egy ismeretterjesztõ csatorna vagy egy Cartoon Network. 😄

Lehet hogy én egy mutáns vagyok, de semmivel se érdekel jobban. Se azt a gyereket, se atöbbi nemgyereket nem ismertem. Ugyanolyan számok mint hogy épp hány embert robbantott fel egy musztafa a buszon.

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Mindig arról szólt amire az emberek kíváncsiak voltak. Ez a valódi hírek-kamu hírek dolog már egyszer lezajlott az usában is a nyomtatott sajtóban, nálunk még nem. Igaz itt nem kamu hírekrõl van szó, csak fontos-nem fontos, de a lényeg ugyanaz. Ezért nem kell emigrálni, nem kötelezõ azt nézni. Ha hírek kellenek, ott a net, ha film, akkor is. 😊 Megválaszthatod saját magadnak mit tolj az arcodba, nem kötelezõ azt nézned ami egy xy szerint fontos neked. Én se nézek tv-t évek óta, és szerencsére le is maradok a sok megaszarról és bigbránerrõl. 😊

Placebó
Pénz pénz pénz... és pénzért és a pénzt hozó "szenzáció" mindenek felett... ha észrevettétek a kereskedelmi csatrornák erre hajtanak, vagy csak kukkancsatok bele egyszer egy Mónikashowba ehhh brrr

A kegyelet meg olyan dolog hogy azt az ember magában nem nagy dobra verve mûveli... erre rákényszeríteni bárkit is, vagy mutogatni azt hogy 'látjátok én bizony gyászolok ám' meg hát ehhh

Ez van sajnálom én is, megmenteni nem tudták, jobb neki ha békén hagyják, már látom hogy jönnek majd a Fókusz portrék a szülõkkel, mindenki pörgetni akarja most a családod mert lóvé van a nagy fájdalmukban... hányok

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Ez most egy "megjátszom a keményfiút a fórumon" - megtudod tenni, mert itt nem fogják összehasonlítani azokat az eredményeket, amelyek akkor keletkeznek, mikor az agyad reagál különbözõ képekre: Te is érzékenyebb vagy arra, ha egy gyerekek arcát nézed és csak annyit mondanak be a kép alatt, hogy 1 perce meghalt, mintha ezt egy szintén ismeretlen felnõtt képe után közölnék...
Ez biokémia, nem tudod kivédeni, akár mennyire a kõarcot mutatod kifelé, az agyad nem hazudik...

Tévedés, a Híradónak nem errõl kellene szólnia, és régen nem is errõl szólt...
Az, hogy az esti bulvármagazinokat nem kötelezõ nézni, azt aláírom, de már ott tartunk, hogy ne olvassunk semmit, ne hallgassunk semmit, ne nézzünk semmit - így is, úgy is az átlag amerikai szintjére deglarálódunk...

Régen voltak képes magazinok, fotóriportokkal, érdekes cikkekel - most meg a bulvársajtó a legkeresetebb olvasmány, és már a szaklapokba is beférkõzött, pedig engem nem érdekel, hogy melyik retekklubos sztárocskának milyen autója van, mivel horgászik, vagy fényképez...

Nem tudod ezeket elkerülni, csakha kiköltözöl a Bakony közepébe és elvágod az összes információcsatornát...

Persze, mert ez is egy varázsszó, amire beindulnak az emberek. Mint a Disney filmek: kutya-gyerek-nagymama, aztán tuti a siker. A tv-t is a siker, és az ehhez kapcsolódó pénz miatt készítik. Ami kell nekünk, azt kapjuk. Szégyen vagy sem, ez kell a többségnek. Pont mint amikor leáll a tömeg bámészkodni egy közúti balesetnél. Segíteni egyiknek se jut eszébe, de milyen jól ki lehet tárgyalni ki mit látott (vagy nem), és fontos embernek tûnni. 15 perc hírnév.

Lehet hogy én érzéketlen vagyok, mert semmivel se fáj nekem jobban hogy egy Rebeka halt meg mint hogy naponta x ember meghal arab terroristák által. Ez a Rebeka is csak egy szám a tv-bõl. Egyel több vagy kevesebb, de valójában semmi közöm hozzá. Másnak se, leszámítva a családját. Én bevallom hogy bár szar ügy neki, engem abszolút nem mozgat a dolog. És "ön bevállalja"? 😊

nem voltál vele egyedül xDDD

Mindenki szidja a médiát, közben meg mégis megnézi (vajon honnan tudja mindenki mirõl is van szó), mert érdekli. Ez olyan álszent dolog. A tv is azért ilyen híreket ad le, mert tudja hogy ilyen perverzek vagyunk, vért, erõszakot akarunk látni. Régen gladiátorharc volt a szórakozás, meg nyilvános kivégzés (guillotine, máglya, stb), ma meg a tv-bõl kapjuk meg a napi erõszakot. A bigbránert és valótlan világot is megnézi valaki, hiába kaki. Ez kell a parasztnak, és a tv-sek is tudják jól. Ilyenek vagyunk.

Jó, de a médiafigyelem miatt kicsit érzékenyebb egy 4 éves gyerek szenvedésére a közvélemény, mint egy idõs/felnõtt emberére...

az emberi természet ilyen: a gyermekek, kisállatok fájdalma/szenvedése erõsebb ingereket váltana ki belõlünk - aki nem így van, az vagy teljesen halott érzelmileg vagy beteg...

Aktfotót is lehet kérni? 😛

Anyám meg most 55. 😞 Mégsincs benne a híradóban. Szar ügy hogy meghalt, de csak a rokonainak, másnak épp annyit jelent mint Kínában amikor 200-asával murdelnek meg a bányászok, vagy jön egy cunami, vagy arab terrorista. Azokért se ejt könnyet senki, pedig nekik is tuti szar. De ezt elõbb-utóbb mindenki átéli, mert aki él, az garantáltan meg is fog halni, a saját rokonsága ism lesz mit gyászolnia Rebeka nélkül is.

musha
az a baj, hogy csak ilyenkor van felháborodás, pedig már hosszú évek óta felháborítóan morálgyilkos a média szinte minden populáris formája.

Kata
Más fórumon is felháborodottan vették a tévé hírhajhászását. Az is felmerült, hogy mi nekik a hírértékû, ahol többen halnak meg, valami ismeretlen dolog vagy gyerek van a dologban. Undorító mindenesetre amit mûvelnek.

[/cserf][/fülünyúl]

FtranX
emléxem 😊))

[Walaki]D`Lair
jaj a tavalyi cunami utáni x-es mizéria miatt kaptam 1 hónap ban-t 😄😄😄😄