Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/cserf][/fülünyúl]
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Ezek nem olyan fegyverek, mint ami a helyi panelban lakó 18-as vagánycsávóknak van, szóval ez nem piacon vett akármi, hanem örökség.
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Azt nem tudom hogy neked még miért nem adtak permbant.
everything's better with music
audi r8 designnal.
szoval le vagytok pipálva fiacskáim.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
a 100km a legmagasabb léc, az átlag polgár örül ha napi 20at megtesz
az, hogy emberünk felmegy a pályára és ott elszöszmötöl üveghangon 10 percet, bõven nem probléma úgy, hogy mellette hibridként penget a dugóban, az út 99%ában
az, hogy te a bevallott pozicionáláson túlmutatóan mentél durván 18-20szorosan a te bajod, nem az autó hülyesége
a 95le pedig bõven elegendõ ahhoz a kasztnihoz, nem driftelni kell vele meg akciózni pirostól pirosig, nem ARRA VAN KITALÁLVA, hanem hogy ne legyen kényelmetlen. gyanítom hogy a toyota belerakhatott volna xle vel nagyobb motort, erõsebbet, gyorsabbat (ugye nem kell bemutatni hogy erre képes a japán gyár), csak akkor a másik 99%nál lett volna szarabb az autó
az ám a biznic
próbálhatod maszatolni, attól a tény tény marad
a piac eldöntötte a prius sikerét, jön a 3.
a prius igen jól használható az emberek jelentõs részénél, csak ott kell használni, ahol "él" a verda
ui nem, nem vagyok prius hívõ, leszarom tõlem meg is dögölhet
csak nem kell hülyeséget beszélni
ennyi erõvel felróhatnánk hogy az a kurva ferrari elakadt a sárban amikor horgászni mentem (ismét túlzó és ráadásul ismétlem magam, hátha most átmegy)
MJ rulz Pink Team The Only One
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
a kasztni azért akkora, hogy beleülhessen john a 2 kölök meg anyjuk amikor elmennek bevásárolni, legyen hely a 20 szatyornak, és eközben ne érezzék magukat konzervben.
a prius attól még hogy nem iq méretû igenis városi autó, maximum elõvárosi ambíciókkal. az okosabbja erre is használja.
ugyan neked nem sikerült megfejtened a soraimat, de sebaj
természetesen lehet használni a robogót is arra hogy elmenjek sopronból debrecenbe, csak nem érdemes. ez egy eltúlzott példa lenne, ami arra próbál rávilágítani, hogy a priust is hasonló körülmények között használtad (csak nem ilyen eltúlzott)
a priust arra pozicionálták, hogy max 100km en belül használják az emberek, lehetõleg dugóban, városban, de nem feladva a csomagtartó nagyságát, illetve a nagybevásárlás lehetõségét, és ne szarja össze magát ha 4-5en ülnek bele.
"Baromi sok Priust láttam autópályán, biztos mindenki más is hülye volt"
saját magaddal ne keveredj ellentmondásba, az az olyan "nagyon okosok" jellemzõje mint én
- nem biztos hogy mindannyian 1200mérföldre mentek, tudtommal egy autópályára arrafelé akkor is felmennek a népek ha szaros 20km-ert tesznek meg
- de ha mind így is tett volna, akkor biztos feljogosít mindenkit arra, hogy szopják a faszt egy autóban, ami kileheli a lelkét hibrid mód nélkül pályán, és utána szidják a verdát egy fórumon hogy szar
("Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye")
de tõlem vitatkozhatsz velem ha ilyen gecire okosnak tartod magad, hogy jobban ítéled meg a piacnál hogy valami hasznos vagy nem. elárulom, majd a piac eldönti hogy ordas buktával elköszön egy terméktõl, vagy csinálnak belõle 3 upgrade-t, ráncfelvarrást meg xszázezer darabot mert sikeres.
tanács
legközelebb a priust ne használd la ny távra sem, mert nem arra való
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Egy Prius már mi a francért ne lenne való arra, hogy egyik városból átmenjek a másikba? Ültél már egyáltalán abban? Az az autó majdnem akkora mint egy VW Jetta. Gondolom, te azzal se mennél sehova, max a sarki zöldségesbe. Baromi sok Priust láttam autópályán, biztos mindenki más is hülye volt.
Toyota IQ kb 3x belefér a Priusba. A Prius 4,5 méter hosszú... Nem egy városi dodgem.
akkor talán nem arra használtad amire való
pl
arra se jó hogy erdõs hegyes dombos vidéken vigéckedj
sivatagi rally
egy 911turbo elvérzik egy off road helyen, szar autó?
robogóval se megyünk la-bõl seattle-be
és a toyota iq se erre lett kitalálva
kapiskálod a logikai "lejtmenetem" ?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.