Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Inkább bízom, mintsem hogy állandósult üldözési mániában szenvedjek 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

most lapoztam fel a guinness-t, mert érdekelt engem is:

a világcsúcstartó masztiff, Zorba, 155.5 kg volt mikor lemérte a bizottság, hitelesített mérlegen... aranyos kis házikedvenc 😊
ööö, szerintem írd már be ezt a kutyafajtát a google-ba😊

kanoknál 90kg a atandard😊

szebb példányok simán 100kg felett vannak...

http://gaborszantai.co.uk/

Z
100 kilós kutya? Ja, ja persze...mivel etetted táplálékkiegészítõvel? Koksszal? <#idiota><#nyes><#banplz> Biztos gyúr...

(nehogy bárki is megsértõdjön)

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

nézd, a notebook mellett alszik egy macska, a lábam alatt egy kutya - ezek itt vannak, tudom mit várhatok tõlük, tudják mit várhanak tõlem...

De egy nõ!? 50 év együttlét után sem szabad megbízni bennük!

hogy klasszikust idézzek, akkor szabad csak hinni nekik, ha már ló legel a sírjukon😊))

Z
<#mf1> Persze, az általad említettek mindegyike bemegy a barlangba, és mikor kijön, megkérdezi: na melyik nõvel kell kezet fogni? <#zavart1>

Ha emlékezetem nem csal, nem birkózásról, vagy bármiféle harcról volt szó, pusztán a sportos testalkatról. (az hogy az UFC honlapján kerestem ilyen képeket az én lustaságomat/ötletességemet mutatja meg, mivel ez volt a legegyszerûbb, és ehhez nem kell googlizni sem)

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Hátööö, nekem nem szerepel a titkos vágyaim között a nõk verése, legalább is nem ebben a formában 😄

bocsánat, én nem értettem akkor
amúgy annyi taplót még elöregedett tölgyesben sem láttam, mint a profisport világában - 10-bõl 9 annyira sötét, néha a saját születési helyükön is gondolkodni kell

Az elõbbi kettõt én is semmisnek tartom, a sport viszont hasznos. Nem árt fitten tartani a testet, szüksége van az agyunknak is a teljesítõképességre. Egyiket sem érdemes túlzásba vinni, persze 😊

Z
Igen, a futáshoz értek egy kicsit, és a 27 perces 8km az nem egészen jó, hanem nagyon jó idõ. <#eljen>

De csak nem kéne agyament jelzõvel illetni a gyúrást. Flame off pls.

A képeket pedig csak annak illusztrálására tettem be, hogy megcálfoljam ezt "és ha már itt tartunk 70 kilósan nem lehet senki egészségesen izmos, kivéve ha 160 cm vagy." az állítást.

gameplusz
Csak a lekezelõ, száni stílusára akartam felhívni a figyelmet.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

"Az asszonyt kábé annyira becsülik, mint a kutyájukat, néha odavágnak neki, tisztelet a kivételnek."

Nem ez lenne a normális?

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Az ilyen "favágó" típusú emberek nagy százaléka vidéki suttyó, mûveletlen tapló. A baltáján kívül nem képes veled két értelmes szót váltani, tapasztaltam, van a vásárlóim között nem egy. Az asszonyt kábé annyira becsülik, mint a kutyájukat, néha odavágnak neki, tisztelet a kivételnek.

Nem, csak ezek a sportolók nagyrészt magamutogatók, a másik oldal pedig a napi megélhetéséért küzd és ezért vált azzá ami...

Amúgy számomra a divat, sport és a szórakoztatóipar is az emberiség fekélye, semmi értelme nincs egyiknek sem, fõleg a jelenkori formában...

Pff, ez azért szánalmas : )
És az jó nekik, hogy a wc-t körbevizelik, mert nem látják a hasuktól a csutkát? 😊 Attól férfi, hogy kivág egy kézzel egy mammutfenyõt? 😊 Kissé egyoldalú gondolkodásmód.

amúgy az a kemény gyerek, aki vele egysúlyban lévõ kankutyát a földön tud tartani (sérülés és jutalomfalat alkalmazása nélkül😄)

én Zicco-val egy 100kg-os angol masztiffal megpróbáltam, majdnem sírtam, mikor a fejemre feküdt😊))

ezeket nem egy kanadai/sknandináv erdei munkás vagy kamcsatkai/szibériai medve vadász úgy törné derékba, hogy a lélek is elszállna belõlük mire földet érnének, pedig azok pocakosak, hájasak, kocka meg maximum az ingükön van, ja és ha munkabaleset nem éri õket, akkor simán elélnek majdnem 100 évig is😊))

és egyik sem ilyen szép sportos leányálom, hanem FÉRFI😊))

Ne már: ) Te lefutod, õ meg valószínûleg fekvenyomásba nyomna le, és akkor mi van? Ne hasonlítsd már össze a két képességet!
gameplusz
Egyébként teljesen felesleges itt képekkel dobálózni, alkat kérdése, hogy ki hány kilóval mennyire izmos, sportos.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

gameplusz
Fáj az igazság?
Egyébként, szerintem sokkal többre megyek a futkosásommal, mint te az agyament gyúrásoddal. 8km futás után megnézném, hogy bírod cimbi, fõleg, hogy állítólag 27 perc alatt 8km egészen jó idõ. Szóval STFU, úgy teszed tönkre magad, ahogy akarod, igazából leszarom, de az izomkolosszusok sem maguktól keletkeznek, meg nem attól, hogy napi 2 órában húzogatod a súlyokat...

Z
Itt van pár 70 kilós, és 168-178 cm közötti ürge. Nem sportosak? Szerintem azért igen.

Amúgy a tápkieg. szerintem nem árt azoknak sem, akik csak kiürítik a szervezetüket valamilyen sporttal. Dopping az meg pl bizonyos allergia elleni gyógyszerekben is van. Augusztusban, ahogy indul parlagfû, és "bedrogozom magam a flixonase orrspray-vel" általában jobban is szoktam teljesíteni a versenyeken... <#idiota>

A flémet meg hagyjátok abba, mielõtt komolyan elkezdõdik, kérek mindenkit! A testépítési topikot is azért hagytam ott, mert a menetrend szerinti heti két flém megvolt. Mintha kötelezõ lett volna beszólni a másiknak. Más topikokat olyasmikért, mint amik ott mentek (talán még most is mennek) rég bezártak volna.

prezi
elég lesz már... képet

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

csuszi
igaz, hagyjuk is😉

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
ezt a 96%-os baromságot honnan a picsábólvetted??😊😊😊
és a táplálékkiegészítõ mióta kox??? vazzeg
táplálékkiegészítõ: fehérje, kreatin, vitaminok, tökéletesített szénhidrátok, zsírok, ásványi anyagok, minden amit amúgyis megeszel...csak nem épp olyan tökéletes formában és arányban. nah az igazi laikus szólalt meg belõled: aki gyúr az koxol, aki néz is ki valahogy az meg opláne, véletlen se a hosszú évek edzése. te ismersz gyúrósokat, én meg az vagyok, köztük élek, edzek...koxol ja, a felsõ 10%. max 20%!!!! de ez nem ide való, fáradj át a gyúrós topicba, le is üvöltenék a fejed a fekvõtámaszoddal meg a futkosással, meg hogy 96%koxol, megalol

de, pontosan azt akarom mondani, hogy átlagos magassággal (175) és ilyen súllyal lehet egészséges, sportos külsejû: ) ismertem nem egy válogatott tekvandóst, mondjuk 17x centivel és 64 kg körül, és mind elég sportosnak tûnt: ) mindegy, ez már csak szájtépés, igazi adataink nincsenek, ami alapján objektíven eldöntsük ak érdést: )
gameplusz
Kepzeld el, hogy izmos vagyok tole.
Egyébként a gyúrók 96%-a használ valamit, táplálékkiegészítõ, vagy legyen keményebb cucc. Tudom, mert rengeteg ismerõsöm csinálja (van aki hobbiból, van aki versenyszerûen).

csuszi
én meg a te helyedben végigolvasnám amire reagálok😉
" 70 kilósan nem lehet senki egészségesen izmos, kivéve ha 160 cm vagy"
ugye nem akarod mondani hogy az a tékvándos aki 70 kilás az 180 cm??😉
ennyi erõvel jöhetnél az összes súlycsoportos sporttal, pl 55 kilós boxoló is igen egészséges és izmos. de hány cm is?? vágod...vagy a 60 kilós olimpiai bajnok súlyemelõ stb stb.
de vajon ki is áll közeléebbe az ideálhoz, a 185 cm-es 85 kilós atléta 10%-os testzsírral, vagy a te tékvándósod 70 kilósan 165cm-el...
de mielõtt ebbe kötnél bele, ezt nemis vitattam, lehet valaki 70 kilósan is egészséges, izmos, ha alacsony. de én az átlagból indultam ki. ezt is írtam!
maradjunk annyiban, hogy átlag magassághoz kevés a 70 kilós hogy sportos kinézetû legyen! én 184 vagyok, és igen gizda voltam még 75 kilósan is.

Simán lehet 😊

jó, az igaz, hogy az élsport nem egészséges, de ettõl még miért ne lehetne 70 kg-san egészségesen izmos valaki?: )
partyarcok topicban vki nagy kedvence, csak írd oda, hogy nem reklám, mert bant kapsz

Egy PontBAN foglalhatom össze: viszlát.

kiskeke
ha már a tökéletes testrõl beszélünk,
mi a véleményetek róla?

lehet jönni a 4 éves tapasztalatokkal, hogy jó a korfléksz, meg az update diéta, meg milyen egésszéges a fitneszcsirke és táplálékkiegészítõ...

ez olyan, mint a 100 éves DVD garancia - valaki használ akár csak 10 éves DVD-t?😊

az egészséghez az életterünkre jellemzõ táplálkozási kultúrát kell követni a mozgáson kívül: távolkeleti emberek szervezete egyszerûen megbolondul, ha húzamossabb ideig nem ehetnek rízs és halat, vagy az afrikai vadászoké kukorica, hús és gyömülcs nélkül...

mi sem arra lettünk a világra szülve, hogy csak bifiduszt meg aloeverát lapátoljunk az arcunkba, mert elõbb leszünk betegek, mint ha szalonnás-hagymást-tojást ennénk egy pohár vörösborral...
ja, az igaz, hogy utánna õseink felkapáltak 8 sor burgonyát miután kitekertek a telekre, de figyelembe kell venni, hogy még az Õ örökségüket hordozzuk és nem egy korcs ûrlényét, aki madáreledeségen elvegetál...

az igaziak nem egészségesek már - annyira átalakítják a szervezetüket a sportnak, hogy 50 éves koruk felett rohamosan leépülnek...

csak ismétleni tudom magam: normális étkezés, elegendõ mozgás, fizikai munka és kevés bor mindennap😊
Józsi bácsi és Kati néni nem is csinált mást a Hortobágyon vagy a Tokaji szõlõben, meg is élték az dédunokákat - a sok hülye sörhasú rokker, gyúrós köcsög, fitneszkanca meg 60 évesen feldobja a talpát majd...😊))

"70 kilósan nem lehet senki egészségesen izmos" ez mondjuk fura, helyedben csekkolnék egy-két sportolót, mondjuk tekvandósokat: )
csuszi
😄😄😄😄
game: aki gyúr az koxol??😮😊 nanemá😉 jó ha 10%...
és egy edzõi tanács: futástól max szálkás leszel (94 kilósan???😊)
a fekvõtámasz megint aerob gyak egy szint felett... szintén szálkásít, (94 kilósan???)
de egyben igazad van: nincs nagy has csak keskeny váll mondá egy erõemelõ😉 de széles váll az nem fekvõtámaszosdimegfutokpárkörttõl lesz, az kõkemény gyúrás! de feléledt a topic, kár hogy kép egy szál se😉😊 meek is át a többi halott topicba, és ott is offolok😊 ha lenne értelmes képem bizisten beraknám, csak hogy ne legyek totáloff csak kicsit xd

ja, ilyen 70 kilós tacskókat szoktunk ropogtatni sör mellé😊))

Igazi férfiak 100 kiló felett és 200 cm körül vannak, alatta csak statiszták az Élethez😊

gameplusz
A futás meg a fekvõtámasz és a sör generálta, nem pedig a koksz...

Ehh, azért az fontos, hogy ki milyen magas a kilói mellé. Én például szintén 70 kilót nyomok a mérlegen de csak 172cm magas vagyok és nem tûnök kákabelünek 😊

Punker
70 kiló? de jó is volt 16 évesnek lenni 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

csuszi
ha a 94 kilódat a sör generálta--- ez lemaradt😊

csuszi
nem flémet akartam gerjeszteni, csak véleményem szerint nem attól ember az ember, mert izmos vagy gyúrós (annak ellenére hogy 8 éve gyúrok), és pláne ne szójjon be senki a másiknak mert az a, nem gyúr és gizda, b, a genetikája húde nem arnie. pláne nem akkor ha õ gyúr és/vagy fantasztikus genetikája van, de akkor se, ha a saját portáján illenék sepregetnie😉
és ha már itt tartunk 70 kilósan nem lehet senki egészségesen izmos, kivéve ha 160 cm vagy. illetve 94 kg-osan se feltétlen vagy férfiasabb, mint egy 80-85 kilós 300-as figura 😉
amúgy peace

[Walaki]D`Lair
Amikor még nem edzettem, meg nem gyurciztam meg semmi, oszt kiránduláson részegen harcosok klubját játszottunk, azt begyûrtem olyat a madárnak, hogy beájult az asztal alá, másnap meg monokli bal szem alatt...😄😄😄😄😄 Azóta azért erõsödtem sokat...

NEM, NEM vagyok izomkolosszus, NEM vagyok húde erõs sem, meg egy adonisz alkat SEM...de szeretek kellemesen kinézni, megfelelõ izomzattal, ami nekem még tetszik...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

SNAKE01

gameplusz
94 kilómmal elbújhatok, igen.-

SNAKE01
hiszen teis ropi vagy ^^

gameplusz
Kit érdekel, ki hány kiló? Ne legyen már mindenki izomagyú balfasz. Egyszerû tanácsok: igyál sok sört, aztán megférfiasodsz.

Z
Azé' 70 kilósan elég komoly sebzésre képes az emberi test...