74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
Ja sztem is aranyos bár hozzám kicsit alacsony
de csak jóbarátnőm P
Amúgy gr aki kilinkelte direkt nem akartam -
Úristen - megnéztem - csak 221 (!) új üzenet volt ma ebben a topicban...!? Szégyelljétek magatokat! Én azt ígértem még délelőtt, hogy meg lesz az 1000 is!
Sztahanovok előre...!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
Vagyis? Mit írjak az oldalra? Copyright-ot minden képre, vagy mi? :) -
#628! -
A reg már megvan :)
Itt lesz a majdani oldal: http://sgtagok.srv.hu/ -
No Flame!!!
Szúrj inkább be Te is!!! -
Adjanak erőt neked az erotikás képek!!!
-
Bassszzzzuuuus!
Többet sem jövök ide, ilyen rosszarcú suhancok közé!!!
A fele emberek mintha vmi lepukkant börtönből szabadult volna, másik részén az adott ember nem látszik, katájé meg túl beállított. -
köszi! 
na pá mindenkinek!
-
Kalappal!
-
ok -
menne, ha megkapnám azt a nyamvadt aktivációs mail-t. (pedig már 20 perce regeltem)
na mind1, szerintem regelj te is egyet, mert nekem most muszály lépnem. (reggel 8-tól vizsgám van)
bye -
nincs mit, én is insomniás vagyok :)) -
Oké, köszi szépen. -
na jön az az acc priviben az srv-hez? :)) -
Bázz, ezt akartam, csak olyan hasonlóak...
-
És legyen kikötve, hogy aki visszaél a képekkel, az halál fia!
-
Akkor ilyen kék szerű lesz, mint a fórum. Na akkor nekiállok. Reggelre tuti kész lesz. A képeket teljesen nem fogom feltölteni, azt majd a leendő adminok megteszik. A többit priviben megkapjátok, ha elkészült az oldal... :)) -
Hali! Nem tok elaludni :( -
pl. az a szürke szerűség, amilyen a Lazarus féle képfeltöltő háttere jó lenne... -
inkább ha lehet valami sötétebb legyen, már kifolyik a szemem a sok fehértől... -
szerintem te látod, hogy mi néz ki jobban. -
még egy uccsó kérdés, milyen háttér legyen? hasonló ehhez (pöttyös, vagy valami konkrét elképzelés)? -
nekem mind1 mi a neve :) -
ok
én már regeltem egy sgkepek néven. ha az jó, akkor elküldöm neked az adatokat privátban. -
oké -
Köszöntem a bizalmat :) Akkor csinálok neki két admint, hogy ha az egyik kidől, a másik tudja tovább csinálni. :) Az egyik legyen hykao a másik meg FtranX, ok?
Milyen névvel regeljek az srv-n? ötlet? -
már le is szedtem, mai fent van. nagyon jók!
Majd holnap belinkelem őket a "Veszett jó csaj!!!!" topicba. -
Amúgy épp most kúsznak fel az erotikás képek!
Csak hát 12kbyte/másodperccel, úgyhogy eltart még egy ideig... -
hadd csinálja akkor cSuwwi. :) -
Elfogadom!
Légyszi akkor, és ha lehet ahogy kértem a #606-ban! -
Király! Az lenne a legjobb! -
loál :D
akkor most kettő lesz ? -
Az oldalon lévő képeket már elmentettem. Ha nincs ellenvetése senkinek, akkor azok felkerülnek.
Meg tudom csinláni úgy, ahogy mondtad. -
Akkor légyszi tedd meg a topicért! -
Akkor elkezdjem? Foglalkozni vele nem hiszem hogy tudok, de csinálok neki egy egyszerű admin menüt, és közvetlenül az oldalról lehet adminisztrálni mindent, így jó lesz? Az adminja meg legyen mondjuk ennek a topicnak a házigazdája. Ha elfogadja... :) -
most perpillanat ráérek. Egy ilyen oldal, kb. 1.5 - 2 óra és kész van, ha sürgősen kell. Nem szoktam free munkákat csinálni, de most kell egy kis ujjgyakorlat ;)) -
így a fasza ! :) -
Ne így légyszi, mert nem biztos, hogy emilezgetni fognak!
Az nem jó, hogy amik ebben a topicban vannak képek, azokat raknád fel???
Mondjuk az oldalon ABC sorrendben lennének a nevek, amikre kattintva nyílnának meg a képes oldalak (mert ugye valakinél nem csak egy van)??? -
hát ha csinálsz egy frankó dinamikus oldalt, akkor felőlem csinálhatod te is. :)