74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
#998 Most viccelsz vagy tényleg nyíltan felvállalja a kétes nemi identitását???
Hohó, vagyok én minden. Zsidó, kommunista, buzi, náci, pedofil...
Nem olvasod a polfórumot? :) -
#997 LOL GECCC:)) a super jam kepem nagyon kemeny:)))) -
#996 Csak viccnek szántam, természetesen be lesz állítva... :) -
K.András #995 Én utálom sodit mint atom, de szerintem öt is megilletik azok a jogok ami a többieket,sorry ha ünnepronto vagyok. -
#994 Ha nem tetszik, a tag adminnál lehet átállítani -
#993 Hát amit eddig olvastam róla, én már nem tudom eldönteni, hogy hová soroljam... :) -
#992 Most viccelsz vagy tényleg nyíltan felvállalja a kétes nemi identitását??? -
#991 Sodi nemét ne állítsátok be, ez így a legkomolyabb, és még igaz is :)) -
#990 Elkészült a végleges képtár. Ahogy most kinéz, ilyen is marad, lényegi változtatást már nem tervezek. Enjoy :) Pontosan 1 napba tellett a nulláról indulva... -
#989 Jó, valamelyik nap megkeresem :) -
#988 szúrd be, és felkerül az is! -
#987 Olyasmi voltam a végén, mint 1919-es első évfordulón a Vörös Téri ünneplő füldművesek. Haj és az egyéb kategória hót homogén :))) -
#986 Gyenge vagy, ha nagyon akarom, akkor én sokkal félelmetesebb arcszőrzetről is be tudok linkelni képeket. :-)) Három évvel ezelőttről, amikor poénból egy egész nyáron keresztül (!) nem borotválkoztam. (sokan azt gondolják most nyilván, de nem vicc... majd előkeresem a CD-t). -
#985 na ja -
#984 Sugárzik róla az élet... -
#983 sztem is :) -
#982 szerintem Evil képe a legjobb. :)) -
#981 Egyébként ha képek alapján kellene megítélnem a belinkelt emberkéket, akkor asszem, hogy a K.andris, Hykao (kurva jó azaz ing) és bandája, Kata és evil tűnik szimpatikusnak. Persze csak a képek alapján. -
#980 felkerültél -
#979 Azóta a vállam alá ér a hajam, és anyám miatt rövidebb a kecske szakállam, bár most újra meg akarom növeszteni... -
#978 -
#977 Hát én megmondtam volna nektek statisztika nélkül is, hogy csocso a duma bajnok, amikor ide regisztráltam már aznap be nem állt a szája :p -
#976 Pill... Megdolgozom Photoshopban a méretet... -
#975 Scannelt kép, a fotó anyaga ilyen... -
#974 nagy köszönet -
#972 Csík nélkül és inkább legyen kis méretű, mint "kockás" -
#971 akkor jó -
#970 hát szvsz szebb lenne... -
#969 Tényleg nem szép látvány.... Kb. 3 éve a suliba kellett sürgősen egy igazolványkép... Berakjam csík nélkül? -
#968 rendőrségi kép? :)) -
#967 számozás kész -
#965 Az srv-n 50 mega hely van. Az egész program (cakkumpakk) kevesebbet foglal mint egy kép...
Attól függ mennyi képet töltötök fel, de mivel újonnan regeltem, szerintem egy kb. 4-500 usert 3-4 képpel ki fog bírni, de lehet hogy többet is.
Ha van lehetőségetek, a nagy képeket méretezzétek át valamilyen progival (max. 800x600-asra), és ne nagyon legyen 100k feletti kép.
Én is átméreteztem egy párat méret miatt is.
Szóval a tárhely még sokáig elég lesz. Most egyébként 2 megát foglalnak a képek összesen... -
#964 Hú.... Ez tényleg ronda... DSe nincs másik, a volt munkahelyemen format c: volt, majd felszámolás, itthon meg a partíció törlődés... (Még szerencse, hogy a többi 100GB-ot sikerült visszahozni...) -
#963 szúrd be majd ide, ha kivágtad, és máris repülsz a listába -
#962 pl vágolapra kimásol -> paintbe beilleszt -> bmp elment -> jpg-be átkonvertál (pl ACDSee) -> feltölt (pl Lazarus képfeltöltője) -
#961 kitörölve a szöszi szó -
#960 Találtam képet! Hogy szedjem ki egy word doksiból? -
#959 Láttam a 10-es bővítést!
Nem fog elfogyni a tárhely???
Azt még meg tudnád oldani, hogy megszámozza a listát?
Így egyből látni lehetne, ha valaki eltűnik, meg, hogy hány tag van?! -
#958 nem hinném hogy az lesz, BoBBi a "szöszi"re csöppet... harap! -
#957 Én raktam be, de már többet nem rakok senkit sehova. Most még átállítottam 10 képesre a max. képeket, és csinálok egy egyszerű férfi/nő jelzőrendszert (egy kis ikonnal), és részemről le van tudva ez az oldal is. Ígérem többet nem teszek senkit sehová.