74918

SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/

Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!

Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
  • SoDI---
    Most viccelsz vagy tényleg nyíltan felvállalja a kétes nemi identitását???

Hohó, vagyok én minden. Zsidó, kommunista, buzi, náci, pedofil...
    Nem olvasod a polfórumot? :)
  • CSOCSO
    LOL GECCC:)) a super jam kepem nagyon kemeny:))))
  • cSuwwi
    Csak viccnek szántam, természetesen be lesz állítva... :)
  • K.András
    Én utálom sodit mint atom, de szerintem öt is megilletik azok a jogok ami a többieket,sorry ha ünnepronto vagyok.
  • cSuwwi
    Ha nem tetszik, a tag adminnál lehet átállítani
  • cSuwwi
    Hát amit eddig olvastam róla, én már nem tudom eldönteni, hogy hová soroljam... :)
  • hykao #992
    Most viccelsz vagy tényleg nyíltan felvállalja a kétes nemi identitását???
  • cSuwwi
    Sodi nemét ne állítsátok be, ez így a legkomolyabb, és még igaz is :))
  • cSuwwi
    Elkészült a végleges képtár. Ahogy most kinéz, ilyen is marad, lényegi változtatást már nem tervezek. Enjoy :) Pontosan 1 napba tellett a nulláról indulva...
  • SoDI---
    Jó, valamelyik nap megkeresem :)
  • hykao #988
    szúrd be, és felkerül az is!
  • SoDI---
    Olyasmi voltam a végén, mint 1919-es első évfordulón a Vörös Téri ünneplő füldművesek. Haj és az egyéb kategória hót homogén :)))
  • SoDI---
    Gyenge vagy, ha nagyon akarom, akkor én sokkal félelmetesebb arcszőrzetről is be tudok linkelni képeket. :-)) Három évvel ezelőttről, amikor poénból egy egész nyáron keresztül (!) nem borotválkoztam. (sokan azt gondolják most nyilván, de nem vicc... majd előkeresem a CD-t).
  • FtranX
    na ja
  • Kandurex
    Sugárzik róla az élet...
  • Kandurex
    sztem is :)
  • FtranX
    szerintem Evil képe a legjobb. :))
  • Kandurex
    Egyébként ha képek alapján kellene megítélnem a belinkelt emberkéket, akkor asszem, hogy a K.andris, Hykao (kurva jó azaz ing) és bandája, Kata és evil tűnik szimpatikusnak. Persze csak a képek alapján.
  • hykao #980
    felkerültél
  • PLaci #979
    Azóta a vállam alá ér a hajam, és anyám miatt rövidebb a kecske szakállam, bár most újra meg akarom növeszteni...
  • PLaci #978
  • Kandurex
    Hát én megmondtam volna nektek statisztika nélkül is, hogy csocso a duma bajnok, amikor ide regisztráltam már aznap be nem állt a szája :p
  • PLaci #976
    Pill... Megdolgozom Photoshopban a méretet...
  • PLaci #975
    Scannelt kép, a fotó anyaga ilyen...
  • hykao #974
    nagy köszönet
  • hykao #972
    Csík nélkül és inkább legyen kis méretű, mint "kockás"
  • hykao #971
    akkor jó
  • cSuwwi
    hát szvsz szebb lenne...
  • PLaci #969
    Tényleg nem szép látvány.... Kb. 3 éve a suliba kellett sürgősen egy igazolványkép... Berakjam csík nélkül?
  • cSuwwi
    rendőrségi kép? :))
  • cSuwwi
    számozás kész
  • cSuwwi
    Az srv-n 50 mega hely van. Az egész program (cakkumpakk) kevesebbet foglal mint egy kép...
    Attól függ mennyi képet töltötök fel, de mivel újonnan regeltem, szerintem egy kb. 4-500 usert 3-4 képpel ki fog bírni, de lehet hogy többet is.
    Ha van lehetőségetek, a nagy képeket méretezzétek át valamilyen progival (max. 800x600-asra), és ne nagyon legyen 100k feletti kép.
    Én is átméreteztem egy párat méret miatt is.
    Szóval a tárhely még sokáig elég lesz. Most egyébként 2 megát foglalnak a képek összesen...
  • PLaci #964
    Hú.... Ez tényleg ronda... DSe nincs másik, a volt munkahelyemen format c: volt, majd felszámolás, itthon meg a partíció törlődés... (Még szerencse, hogy a többi 100GB-ot sikerült visszahozni...)
  • hykao #963
    szúrd be majd ide, ha kivágtad, és máris repülsz a listába
  • Calver
    pl vágolapra kimásol -> paintbe beilleszt -> bmp elment -> jpg-be átkonvertál (pl ACDSee) -> feltölt (pl Lazarus képfeltöltője)
  • hykao #961
    kitörölve a szöszi szó
  • PLaci #960
    Találtam képet! Hogy szedjem ki egy word doksiból?
  • hykao #959
    Láttam a 10-es bővítést!
    Nem fog elfogyni a tárhely???

Azt még meg tudnád oldani, hogy megszámozza a listát?
    Így egyből látni lehetne, ha valaki eltűnik, meg, hogy hány tag van?!
  • Calver
    nem hinném hogy az lesz, BoBBi a "szöszi"re csöppet... harap!
  • cSuwwi
    Én raktam be, de már többet nem rakok senkit sehova. Most még átállítottam 10 képesre a max. képeket, és csinálok egy egyszerű férfi/nő jelzőrendszert (egy kis ikonnal), és részemről le van tudva ez az oldal is. Ígérem többet nem teszek senkit sehová.