Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Al Bundy23
hoppá azé 2x nem kell kirakni me a végén azt hiszik futattom magam 😊

IBANEZ UV777 Rulez

PLaci
:-P

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

IMYke2.0.0.0
Ez inkább siralmas... ... mármint szigorúan a kép!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Al Bundy23
na most hogy láttatok, merhetek irni?

IBANEZ UV777 Rulez

hykao
MIMACSKA
IMYke ne légy má kishitü!!!!!

Szerintem tök jó fej vagy és szellemes meg okos meg még egyenes is. Nem minden a kinézet.
És szerintem az se gáz.
Bár nrm innen gondolom mert ez a kép hááááát elég kis hangya vagy rajta

www.extragyongy.hu

PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Gfreiter
LOOOOOOL!!!! 😄DDDDDD

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Al Bundy23
nsztek én meg ehunn vagyok
http://aaohun.uw.hu/bundy/albundy.jpg

IBANEZ UV777 Rulez

Gfreiter

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Al Bundy23
G te megaÁLLAT 😊)))))))))))))))))

IBANEZ UV777 Rulez

Gfreiter
Itt vagyok ragyogok: 😊)))))))))))

hykao
Hú IMYke, az életben még kevésbé hasonlítok arra az idióta rendõr-fehérnemûárús pongóra!!!
Ma estefelé - ha átdobják - belinkelek egy téli képet is, hogy a különbség még szignifikánsabb legyen.
IMYke2.0.0.0

1.75 és 1.90-es szemcsi - kifejezetten PC-hez csiszolt Zeiss üveggel, enyhén sötétítve.
Nem vagyok macsó - ezért sem udvarolok a két itt irogató Hölgynek - , de nem is célom azzá válni...
Izom - nos, az hál' Istennek, meg a - hú, az is milyen rég volt! - 2 és fél évnyi kondizásnak (normális étkezésnek) azért van rajtam. Igaz, korántsem annyi, amennyit magamtól elvárnék, de hát ez így szép.
Amennyi idõt a kondiban töltenék, azt inkább tanulással, PC-vel és a mélyen tisztelt Játékos társadalom segítésével, s nem utolsó sorban a magánéletem tengetésével töltöm...
Séró: na, az magától rövidül... Bár, most hátul hosszú, már össze lehet gumizni, rendesen.
Az orvosin én sosem csaltam. Lehet, hiba volt

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Gfreiter
LOL 😄

Al Bundy23
na szal mint látod nem frutiztam csak brahiztam ennyi volt. ha sértönek érezted corry 😊

IBANEZ UV777 Rulez

hykao
Akkó használd az egykori Lazarus képfeltöltõjét!!!
Feltöltés után csak be kell másolni a szövegmezõbe az UBB-s kódot.
Kata
Ó, Al!

[/cserf][/fülünyúl]

hykao
Gumiszoba fórum részleg!!!
Al Bundy23
de én lama vagyok még képet sem tudok betenni 😊

IBANEZ UV777 Rulez

hykao
IMYke!
Ha változást akarsz, akkor séró le rövidre, szemüveg eldob, és irány az edzõterem!!!

Nekem egyébként a jobb szemem kb. másfél, a bal pedig legalább 3 dioptriás!!!
...és életemben nem volt kukkerem!!!
...az orvosin mindig csaltam (elõre megjegyeztem a betûket és a számokat), de pssszt!!!
Al Bundy23
heh ne udvarolj G ettöl még nem kapol pikcsört 😊

IBANEZ UV777 Rulez

MIMACSKA
Mijá átállok egy másik szolgáltatóhoz.
Ki látott már ilyen hülyeséget?!?!

www.extragyongy.hu

IMYke2.0.0.0
Al Bundy ... ismered ennek a topicnak a történetét?
Tudod, hogy miért jött létre?
Érzed a lényegét?

Ha mindenre igen a válasz, akkor nem értem miért rinyálsz?
Ha csak egyre is nem a válaszod, akkor elõbb kérdezz és utána rinyálj!
Ha mindre nema válaszod, akkor elõször hallgass, okulj és utána rinyálj!

Amúgy meg nem rinyálni kell, hanem képeket beszúrni magadról!

Gfreiter
Ne má pls 😊))

Al Bundy23
te G nem hiszem hogy pont az én képem az amire vágysz 😊

Kata drága, olyan csodálatos vagy hogy azt már kifejezni nem lehet, és igen azért irtam amit irtam mert megörülök érted és ha nem lehetsz az enyém akko felkötöm magam...eheheheh

IBANEZ UV777 Rulez

MIMACSKA
Visszanéztél? Nekem azt írja, hogy nincs jogosultságom az oldal megtekintésére

www.extragyongy.hu

cSuwwi
Esik a hó, most nincs kedvem átutazni a városon egy scannelés miatt. Egyébként van scannerem, csak nincs hozzá xp-s driver, mert a gyártó cég egyszerûen nem támogatja, csak 98 alatt. Az meg kell a ráknak... 😞

shit happens

Dutch Flander
És hol találom a "fikázós topikot"? Nagyon kiváncsi lennék rá!!!

Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...

IMYke2.0.0.0

Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t és Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a HONLAPOMON!

------------------------------------------

Al Bundy23
te hyako és ha nicns kép, akkro merjünk kussolni?!? elvégre ez egy forum és nem egy képeskönyv

IBANEZ UV777 Rulez

cSuwwi
Akkor lerajzolom magam paint-ben, aztán beszúrom azt, így nem lógók ki a szabály alól... 😉)

shit happens

Kata
Csodálatos! Még! Még! Még!...

[/cserf][/fülünyúl]

Dutch Flander
Csak van valami ismerõs szkennerrel, fényképezõgéppel, vagy digitalizálóval, nem?

Al Bundy23
na ennyit erröl látod, a nagy 5letek 😊

IBANEZ UV777 Rulez

hykao
Legyen az a szabály, hogy inkább képeket szúrjunk be, és ne fikázzunk!
Van arra már elég topic!
Gfreiter
Ne má, nyomas be te is 😊))

Dutch Flander
Most megfogtál...

RelakS
PSSZT!!!!!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

IMYke2.0.0.0
Egyesek szerint túl sok is...
A kedvesem pl. - ez halálkomoly - azt mondja, jóképû vagyok (nem hinném, hogy azért mondja, mert a pasija vagyok, ha ismernétek, hinnétek nekem )...
Én meg alig merek a tükörbe nézni, mert rosszul alszom magamtól...

Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t és Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a HONLAPOMON!

RelakS
Támogatom!

Legfeljebb berakok magamról egy kb egyéves frissen nyírt képet 😛

cSuwwi
jó, és akinek nincs kéznél digit gépe, vagy scannere, az kussoljon?

shit happens

Dutch Flander
Remek! A többiek?

Al Bundy23
oké akkro kezdjük ujra, de baromi jo csaj ez a kata meg milyen siráyul néz ki, miylen heyes arcocskája van...stb.....igy jo lesz? heehhe

IBANEZ UV777 Rulez

Gfreiter
Minnyá...

IMYke2.0.0.0
Támogatom!

cSuwwi
Legalább van önkritikád... 😊

shit happens

RelakS
Nem itt?

IMYke2.0.0.0
Nálam - WinXP SP1 Eng + Internet Explorer 6.0 SP2 --- > minden kép látszik!

Dutch Flander
Legyen az a szabály, hogy csak az mondhat véleményt, aki felrakott már képet magáról! Így mindenki egálban lesz!