Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pl ki bérelni valamit vagy valami parkba vagy mit tom én
de sztem jó lenne 😊
Mar 5 oldal tele van.
Edes Katinkam:
Elöször is nem kötekedni akartam (talan valoban elragadtattam magam) csak elöször azt hittem, hogy valami "Valo vilag"-beli valakiröl raktak be kepet.
Mikor megtudtam, hogy valoban itt forumozol, kicsit hanyingert kaptam a futtatasodtol es mivel egy empátikus lény vagyok, meg akartam elözni, hogy mindez a fejedbe szalljon.
Egyebkent, ha megnezed, nem sertö volt, amit irtam, hanem csak kijelentettem, hogy nem esek hasra töled.
Valoban csinos lany vagy, de azert nem fogok leborulni.
Mas:
Azok a kepek, amiket beszurtam, digitalis kameraval keszültek sebtiben.
Nem vagyok igazan fotogen.
Valoban van egy kis hasam, igaz az egyenruhas kepen vagy negy reteg cucc volt a kabat alatt, ezert kicsit formatlanit :-)
Baratnöm van (vagyis igazabol nem tudom, most hogy allunk) de nem rakok be rola fenykepet. Egyebkent csinos es legalabb olyan alakja van, mint neked, csak a mellmeretei szerenyebbek.
Alapjaban veve felenk ember vagyok es ezert nem mondhatom el, hogy topmodellek a baratnöim, de viszont mar lehetett volna nehany. Ez azon is mulott, hogy a nagyon szep nöknek a jellemük csapnivalo volt, akik erdeklödtek utanam, vagy bevallom, en voltam megfelemlitve a szepsegüktöl.
Eletben allitolag nem nezek ki rosszul. Majd, ha alkalmam lesz profi fotossal, kisminkelve, normalisan felöltözve kepet csinaltatni magamrol, akkor majd beszurom azt is.
Szoval, mielött magadtol elszallsz, rakd csak be azokat a felkeles utani kepeket es utana megtargyaljuk :-)
De azert nincs harag.
Reszemröl a tema bezarva!
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Azt sajnos sosem tudom megunni, bár egy aranyos családért lehet, hogy lemondanék róla 😊
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
#380 majd ha öreg leszel és unod a nyugalmat... 😉
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Hykao, aszittem már aludtál.
#372 küldenék képet profilból is de nem akarom szétcseszni a fórumot, kevesen használnak 1600x1200 -as felbontást 😉
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
Hykao, Patacsi tisztára hasonlít egy színészre, csak nem tom kire.

a két szép között az a randa

Mostanában a kezemre írogatok Fact -okat, a kézfejemre "Remember Sammy Jenkins" -eket.
Azért szerinten néha visszanézek

www.extragyongy.hu
Szerintem még ma meg lesz az 1000 hozzászólás!
Mentem enni és valamit tenni is.
Üdv néktek arcok!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Faszom, mindjárt kihajítom ezt a kurva gépet az ablakon!
Másfél napot + egy fél éjszakát elbasztam megint bazz.
Hiába a hülyeségre mindig is kapható voltam...
...de talán ezzel nem vagyok egyedül...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Sajnos nincs scanner-em, pedig van egy-két ütõs régebbi fényképem (még olyan is van, ahol 20 centis copfom van)
Vagy ez már az öregség lenne????????
Hykao!!!!!!!
Abszolút nem vagyok sértõdékeny szóval engem nem könnyû megbántani.
KÉPET!!!!!!MÉG!!!!!
www.extragyongy.hu
Én nem mondtam, hogy a felsõ jobb, csak azt, hogy ahhoz az archoz jobban áll a nem fonott!
Nehogy megsértõdj, nem akartalak megbántani...

A szivecském pedig nem fog téged bántani. Nem vagyunk õrült féltékeny típusok...Ez az ide írogatás meg csak egy jópofa szárazflört
Ez még senkinek sem ártott

www.extragyongy.hu