Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
LOL! Egy kis extra kihangosítás!

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

FtranX
akkor képezld nekem mit szóltak a tanárok, amikor bolondballagásra havermmal beöltöztünk nõnek. kikenve, kifenve, parókával, melltartóban, szoknyában.

arról is van képem, de azt inkább nem rakom fel...

hykao
...a vezetéknélküli mikrofon URH-s volt, 92 és 104 Mhz közé lehetett belõni...hatótávolság kb. 50 méter...
...szerintetek örültek a szomszédok, amikor rálõttük a frekit az akkor még egyedüli kereskedelmi Danubiusra???
hykao
scanner kell, utána

Amúgy a punk sérót pont ballagás elõtt egy nappal "csináltattam", akkor voltam 3.-os, így nekünk kellett sorfalat állni.

...gondolhatjátok az igazgató fejét, meg a tanárokét, meg a szülõkét...

...a féreg igazgatója csak azért nem pampogott sokat, mert én vittem neki a ballagási dumához egy vezeték nélküli mikrofont...
Galy
lökd fel!
hykao
Majd átballagok a scanner-es haveromhoz.
Egyébként egy idõben volt punk séróm is, úgy 90 körül: oldalt totál kiborotválva...arról sajna nincs kép...

Hehe van tablóképem is, bár nem látszik a copfom rajta, de azért komoly kép az is...
PLaci

Galy
nem is vettem annak, engem még sg-n nem bántott meg senki! 😄
PLaci
Nem bántásból volt... (mármint a )

hykao
ismét elsõ helyen a legnépszerûbb témák között!
hykao
jah, már írtam neki privit.
FtranX
na akkor meg kell várni cSuwwi-t.

Galy
PLaci
Mivan? Hiba a mátrixban?

Galy
én se 😊
Gfreiter
Mondjuk én nem utálok kimondottan senkit, még azt sem, akivel "véres" vitába bonyolódtam valaha.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

hykao
nekem se!
FtranX
Én még nem találkoztam olyan megnyilvánulásával, amiért utálnom kéne.

Gfreiter
Én sem utálom. Sztem ez már ilyen divathullámmá vált itt.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

FtranX
Hykao te tudsz új tagot hozzáadni? mert nekem hozzáadja, csak utána nem jelenik meg a listában.

MIMACSKA
Linkeld be linkeld be!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

www.extragyongy.hu

FtranX
ok

hykao
Berakom VinylToyt.
Galy
oké, tõlem...
Galy
én nem utálom Sodit! 😄

nem is értem miért utálják olyan sokan! 😄DDD
hykao
de miért ne, ha már ide beraktad?
hykao
Feltenném ismét a kérdést: "Amúgy Sodi mivel vívta ki ezt az össznépi ellenszenvet???"
Galy
mi csak cyberpunk jazz-nek hívjuk
Galy
nehogy, nem azért raktam ide! thx
FtranX
na akkor beraklak.

Gfreiter
Mit nyomtok?

Galy
progresszív zenekar/színitársulat
Gfreiter
Evvalami színészi társulat?

Galy
na, jobb alsó sarok:

VinylToy
Ja..ja én lennék 😊

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

hykao
A fej azért frankó?
Ha igen, akkor mindjárt beraklak.
Gfreiter
😊 oké

Viny lol

VinylToy

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

hykao
Na mindjárt mesélek neked az OFF TOPICBAN akkor egy történetet...
Gfreiter
Nem siraqtom, csak egyfolytában rá gondolok...

hykao
Várjuk sok szeretettel...
Gfreiter
Nem, másfél évvel ezelõttit...

hykao
Nem mondod, hogy még mindig azt az egy évvel ezelõttit siratod???
VinylToy
Mindjárt én is feltöltöm 😊

Gfreiter
Pássz.Talán mert elmondja a véleményét, ami sokaknak nem tetszik...

Gfreiter
LOL 😄 Van egy két jó darabáru itt a szomszédban 😊 Ki tuggya... Nem csajozok nagyon, mer még az ex hatása alatt vagyok. De szombaton elmegyek valahova szórakozni pár cimbivel. Rég nem voltam

hykao
Amúgy Sodi mivel vívta ki ezt az össznépi ellenszenvet???
hykao
Így nem is lesz bazz, ha otthon ülsz és piálsz!!!
Nagy valószínûséggel nem fog egy bombázó sem bekopogtatni, hogy: "Ööö, itt lehet ba**ni???"
...hacsak nem valamelyik szomszéd felesége...
...az se rossz, ha jó "darabárú"...
Gfreiter
Á, ha volna, de nincs... 😞 Már vettem is egy pár sört, meg egy üveg pezsgõt 😊