Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
az elobb meglestem.. egy db kep nem volt fent.. azota megint latom oket...
cSuwwi
session-el volt idáig beállítva, úgy hogy megnézted x-et (sessionbe az azonosítója), és onnan nézte, hogy volt-e már. Így nem lehetett refressel csalni, de ha megnézted y-t majd megint x-et, akkor számolt. Szal sessionnel nem nagyon lehet, vagy más megoldással.

Az ip-vel meg az a baj, hogy akkor minden képhez külön kéne számolni, az meg ekkora látogatottságnál minden embernek külön számolni kicsit macerás, és nem túl helytakarékos. Szal nem lesz számláló, és nem lesz baja senkinek, hogy õ rá nem kívácsi senki. Így lesz a legjobb 😊

shit happens

cSuwwi
milyen képeket? Nem szedtem le semmit, csak a megjelenítésbõl szedtem ki a számláló adatait. De az adminok továbbra is látják, az admin oldalon, szal ha valakit érdekel az nyaggassa FtranX-t vagy hykao-t ezügyben.

Téma a részemrõl ezennel lezárva.

shit happens

[HUN]PAStheLoD
nemtom ;]

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
akkor ip 1 óra ;]

meg host meg session 😛
meg ilyesmi

CSOCSO
szerintetek a szakal jobban all?
CSOCSO
ja.. azt tudjuk hogy ott is a toppon voltam😊))))))))))))))))))))
CSOCSO
tedd vissza a kepeket es ne legyen szamlalo...
a lenyeg hogy lassuk egymast....
cSuwwi
ez lesz, kiszedtem teljesen. Bár így utólag tényleg nem volt sok értelme... 😊

shit happens

cSuwwi
a cookie-val az a baj, hogy sok ember alapból tiltja.

shit happens

CSOCSO
szerintem szarjuk le a szamlalot.. alenyeg hogy tudjuk ki kicsoda
[HUN]PAStheLoD
van cookie meg ip meg ilyen olyan védelem ? ;]

FtranX
akkor lehet, hogy jó döntés volt...

cSuwwi
csak szerettem volna vicceset, de nem volt sajna, maradt a hagyományos...

shit happens

vicces cigi?😄D
cSuwwi
Jólvan többek kérésére leszedtem, lehet örülni.

Egyébként azért akadtam ki, mert utoljára 7 kor lett frissítve az oldal (és még emléxem az akkori adatokra) (Kata Csocso Mimacska 120 körül, 490 látogatóval)

Most miután megnéztem egy filmet (Donnie Darko 10/10), és megmondtad a többiknek hogy lehet csalni, ez az állás: 50-el több látogató (ezt még elhiszem, de hogy az oldalak letöltése +80-90 lett, fõleg csocsonál, egy kicsit bunda gyanus nekem, szóval kiszedtem)

Melleslg mint említettem már többen is kifogásolták, szóval megérett a gyümölcse...

Na, ennyi 😊 Már nem vagyok ideges, 1 cigi után 😊

shit happens

FtranX
szerintem nem felesleges.
akkor lesz felesleges, ha valamiféle versenyi indul be, hogy kinek van több látogatottsága.

FtranX
itt nem akarja senki a saját pontjait megnövelni, csupán felvetõdött a manipulálhatóság kérdése.

Dynamic
Figy, én nem vagyok rajta az oldaladon így eleve nem lehetett az az indítatás, hogy népszerûbb legyek, meg egyébként is bárki rájöhetett volna, hiszen a szisztéma elég egyszerû, nem kell ehhez kíséletezni sem.
Dynamic
Egyszerû.Sztem felesleges a számláló.Nem akarlak megsérteni, de miért lényeges, hogy kit hányszor néztek meg?
cSuwwi
De az oldal számláló az hiteles, mert az is session-ös, és ha 1x meglátogatod, majd 20 perc múlva ismért (feltéve ha nem zártad be a böngészõd), akkor nem számol újra...

De látom egyeseknek ez izgatja a fantáziáját, hogy megnövelem a saját pontjaimat, hátha akkor népszerûbb leszek... Hát rossz ötlet volt, ezért le is szedem.

Még egy pár ilyen fasza ötlet, és be is zárhatom az oldalt ugye?

shit happens

CSOCSO
😊))
cSuwwi
Jó, ha ilyen lángész vagy, akkor hogy csinálnál számlálót egy ilyen oldalra? Valóban úgy mûködik, ahogy írtad, hogy ha x után megnézed y-t majd megint x-et, akkor újra számol. Egyszerû session-ös védelem, de a refresh ellen jó. Most nem akarok ip-s védelmet. Akkor mit javasolsz?

shit happens

Gfreiter
Sosem akarok innen elköltözni, csak sajnos panelba evett a fene, és anyám el akar költözni téglába, de itt minden buzidrága.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Én meg 11 keri vagyok! Kelenföld über alles 😊))

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

IMYke2.0.0.0
Há' mer' hülye vagyok...
Tényleg nem vagyok b.pesti.

-----------------------------------------
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

------------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

I.C.ram
Pasaréttõl nem messze.
I.C.ram
Akkor miért írtad azt, hogy "...itt is..." ?
Gfreiter
Varjúdombi? Egyébként mi? Törökvész? Pasarét?

IMYke2.0.0.0
Én meg nem vagyok budapesti...

Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Hú, ma nagyon szúrós napom van.
Talán csak azért, mert egyszerûen rossz napom van?

I.C.ram
Hát a Rózsadomb nem elég miller környék neked? 😊 Egyébként én nem vagyok Rózsadombi 😊
IMYke2.0.0.0

Nem is tudtam, hogy itt is laknak milliomosok

nekem acer-v771 monitorom van.. nem tom hogy ez jo vagy nem joo. lenyeg hogy szép szines 😛PP
I.C.ram
Én II. ker-bõl gyüttem.
IMYke2.0.0.0
Akkor Te is milliomos-negyedben tengeted unalmas hétköznapjaidat?

Gfreiter
Akkor úgy kérdem a képek hol készültek? Ja, és hogy mikor hívja meg oda egy bulira az egész SG kompániát?

I.C.ram
saját
Sir Quno Jedi
Ezen segíthet, ha lefotózza magát vele és nem lesz PhotoShop gyanús ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Céges or saját ?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

I.C.ram
BP-n lakik nem is olyan messze tõlem 😊
IMYke2.0.0.0
De az is lehet, hogy nem is az õ szobája, gépe...

Gfreiter
Nekem Belinea van, az is fasza 😊

I.C.ram
Kanárin vagy!
ha ez vigasztal.. en monitorom se a legmárkásabb.😊Ö)
Gfreiter
Na télleg, hol lax? Amerika az tuti, de azon belül? Florida?

I.C.ram
Sony gyártja a legszarabb monitorokat, úgyhogy most melléfogtál! 😊

Nekem pl Mitsubishi TFT-m van 19-es na az fasza!
CSOCSO
LOL az a kemeny😊
IMYke2.0.0.0
Hát Csocso szerintem egy hétig takarított, míg összedobta a sarkot ilyen tisztaságúra, sõt, 10 percig könyörgött a Szülõknek (vagy a Bankárának), hogy ugyan adjon mán' nekije fél millát egy új gépre...

Sir Quno Jedi
Tudod, van aki nemhogy jobb filmeket néz, hanem még annál is olyanabb körülmények között is él ! 😄DD