Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ismerõs nõjérõl - amíg együtt vannak - soha nem mondok véleményt (neki), mert ez semmi jóra nem vezet.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Don't think you are, Know you are...
Ezzel kevertem...
Þór vígi þessi rúnar

Menny el egy diszkóba, az elsõ szõkét smárold le, ültesd a járgányodba és tuszkold meg otthon. Asztán dobd ki!
Þór vígi þessi rúnar
Próbáltam már csajozni is...\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Nem nagyon fûlik hozzá a fogam... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Hol itt a szerelmes szakításból érzett melankólia egy kis önsajnálat keserû fûszerével fûszerezett magadbafordulás?
Én, ha a képre nézek, azt gondolom: ni már megint jó bebaszott...!
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
>> AMD Athlon2 64 FX 6200++ (5.5 GHz) -|- MSI K8T (VIA K18T1600 - PEG32x) -|- 8192 MB PC5200 DDR4 (4*2048 Crucial) -|- ATi Radeon III 11900 1024 MB DDRIV - PEG32x (1500/3000) -|- Creative Audigy III 9.1 -|- 2968 GB (8x IBM 380GXP SATA2) -|- Windows Longhorn II 64 Bit -|- 23" LG FLATRON L2320A (1920x1200 / 200 Hz) -|- Feel IX Szerverház (600W)<<
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo