Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az emberekben a jóindulat és a jóakarás a legkevesebb. kaki duma.

hykao
G. tudja jól, hogy csak jót akarok neki.
figyeld má! korlátoltnak nevezett. üssed!

hykao
...már már azt hiszem G., te élvezed ezt a "héjanász az avaron" c. mulatságot, mert így lehet jókat piálgatni, zûleni, meg keseregni...
Saját magadat szorítod korlátok közé...
hykao
Hmmm, nagyon úgy látom, hogy te ezt a keresztet önként és dalolva mindenáron a hátadra akarod venni, hogy aztán életed végéig cipelhesd!
De érts már meg bameg: öregkorára úgyis mindegyik undorító lesz, szottyadt bõrtömlõvel, rongyszerû salátalevelekkel - ami között akkor már te sem akarsz majd lapozgatni - meg "fogazó" protkóval...
...akkor meg mér' akarod, hogy addig is szarul érezd magad a bõrödben????
Legalább olyat válassz, amelyik kevésbé problémás legalább az elsõ idõkben...
hykao
"ujjal való döfködésért": ...hisz akkó' má' van annál méretesebb eszköz (akinek meg nem méretesebb az ujjánál, az már sajnos régen rossz...)
Gfreiter
Szal az iránta való bizalom az már nincs... Úgyhogy nem valószínû, hogy itt komoly dolgok lesznek. El kéne vinni egy pszichológushoz... Az a baj, hogy már gyerekkorom óta ismerem a lányt, tehát nem lehet csak úgy kiszakadni egy ilyen kapcsolatból.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
LOL 😄DD

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

nem nyilatkozom.

[HUN]PAStheLoD
lol 😄DD

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

hykao
Hmmm, eddigi tapasztalataim alapján ált. nincsenek oda az ujjal való döfködésért (érthetõ módon), sokkal inkább a molyolgatásért, vagy méginkább az orális molyolgatásért...
hykao
Mondom, hagyd a fenébe!!!
Válts alsógatyát bazz.
Ne akard már állandóan ugyanazt a szaros alsógatyát visszavenni!!!

...ha nem megy, menj el emlékezet törlésre (A'la Total Recall)
azé jó az elírás. a ki perverz buxa...

Gfreiter
*õrülten*!!

Gfreiter
Szal egyik percben mintha odalenne értem, és õrölten szeretne, a másikban pedig mintha a legszívesebben örökre megszabadulna tõlem...

Gfreiter

Az a baj, hogy mintha két egyénisége lenne, de errõl már nem akarok nagyon beszélni...

ujjazod vaze.

[HUN]PAStheLoD
háháááh .. alkeszes kép ro000xx ;]]]]]]]]g

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

hykao
Molyolgatsz!
...alul neki, azzal a kezeddel...
hykao
Én úgy gondolom, hogy kárpótoltak a szájukkal...
Gfreiter
Micsinálok??

Gfreiter

hykao
Lehet, hogy azért, mert jól molyolgatsz...
hogy

mer óccsó buziqrva vagy. amolyan bableveses. gondulom én marha te higy gondulod?

Gfreiter
LLLOOOLLL 😄DD

hykao
Hmmm, akkó' lehet, hogy átvágtak?
...mert még egyik gáré sem adott pénzt a szexért...
aszitte te vagy a pápa. vagy herpeszes a szád, és inkább a kezed.

Gfreiter
De mér csókol nekem kezet???

hanyadszor?

hykao
Ez nem büdös fa**, ez maga a NÕ: játszik egyet, továbbáll...
akkó buzi qrva vagy.

hykao
Hát a homoszexuálisok legnagyobb bánatáéra, én egy olyan buzi vagyok, aki leszbikus!!!
MIMACSKA
Még ha nem is akar egy pasit azért baromi jó ha döglik utána.... Hát a nõ már csak ilyen

www.extragyongy.hu

FtranX
pont ezért írtam, hogy kemény csávó vagy.

Gfreiter
Még szûz vagyok...

MIMACSKA
Egy nõnek senkit sem könnyû kiengedni a befolyása alól!!!
Ezt én mondom!!
Ne legyél a játékszere!!

www.extragyongy.hu

ne ugass be puhapöcs. lépten nyomlak!

[Walaki]D`Lair
Nem....😞

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

egyébként?

MIMACSKA
Csjozzál hajráááá!!!Ez de komoly!!!!! :

www.extragyongy.hu

Gfreiter
Akkor nem.

Gfreiter
LLOOLL 😄

megdugtad?

FtranX
na ja.
amúgy nagyon kemény csávó

Gfreiter
Már most kezd elõkerülni. Minden nap felhív valami miatt (nemk tom megnyitni a dokumentumot, olajat kéne cserélni a kocsiban, elmennék e vele gyakorolni a vezetést, nem iszunk e egy kávét, ne megyek e vele szánkózni, vásárolni...). Aztán talizgattunk néha, és az arcomra adott puszit. Mondtam neki, hogy nekem ez nem jó, én nem akarok a haverja lenni, szal gondolkozzon el, hogy nem lenne e jobb, ha inkább nem találkoznánk többet. Másnap megin taliztunk, és a számra adott puszit... Este meg már az arcomra sem akart. Aztán másnap reggel felhívott, hogy van egy órája melóig, nem jöhetne e fel inni egy kávét. Mondom jó. Feljön, dumálunk, egyszer csak elkapja a kezem, és megcsókolja (a kezemet...) Ez most mi a büdös fa**?

ne cikizd a fejem, meg a dobozom, buzi.

yesss!

hykao
Na jó de neki van: Frigyes mester ábrázata, meg okosító fej-doboza...
Gfreiter
Ez egy régi jó haver 😊 Külföldi a srác, és itt van barátnõje. Itt volt három hétig, és én felé sem néztem, mer meg voltam kicsit zakkanva. Ma ment haza, de megdumáltuk, hogy minden okés 😊
Ne félj, nem csavarodok el 😊))