Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

hykao
Hááát, a fórumozók között nem...
Gfreiter
LLLOOOLLL 😄DDDD Ejj de jó volt ezeket a szavakat olvasni 😊 Tökéletes megfogalmazás!!
Arch kedves, pls ne csigázz, hanem nyomass be akármilyen képet! Én is, meg sztem mindenki azt a képet rakta be, amilyen éppen akkor volt. Aztán azt leveheted, vagy felrakhatsz mellé még 9 másik képet!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Kata
És Elvis? Elvist nem láttátok?!

[/cserf][/fülünyúl]

hykao
Hohó!!! Frank Zappa feltámadt halottaiból!!!
cSuwwi
felkerültél...

shit happens

Random_
Mentségemre legyen mondva, hogy ekkor már 10 órája folyamatosan ittam valami cefrét. 😊
Kb. két óra mólva jött a filmszakadás. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

cSuwwi
Ezt majd én felrakom, mert nem jó az upload.

Írtam St-nek, majd lesz valami...

shit happens

Random_

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Nesztek:

Random_
na majd holnap mert most work van

cSuwwi
a szokásos probléma megint elõjött, nem lehet képet feltölteni... 😞

Komolyan mondom, csak a munkát csinálják ezzel a szerver állítgatással... 😞

shit happens

Random_
A cache beállítástól függõen elment minden oldalt egy ideig.
Így akár egy hetet is kihagyhatsz akkor is benne lehet a cache-ben az adott oldal összes megtekintett képe.

FtranX
amúgy lehet, hogy mégis jobb lenne ha Lazarus képfeltöltõjére raknád fel a kéted, mert erre a nyavajás freemail-re nem mindig érkeznek meg a csatolt fájllal ellátott levelek... (már többször szívtam e miatt)

link a #4463-ban

Kata
Nekem is mennek. És ma még nem néztem meg.

[/cserf][/fülünyúl]

cSuwwi
nem tudom, de most szerencsére itt voltam, és sikerül gyorsan megcsinálni... 😊

Azért megkérdezem St-t hogy mi is volt ez a kis akció? 😊

shit happens

cSuwwi
úgy tûnik mûködnek a képek, pedig elvileg nem kéne menniük. Lehet hogy csak a cache-bõl jönnek? 😊

shit happens

hykao
most már nekem is
hykao
és ilyenkor nem is értesítenek a változásokról?
FtranX
kész agyrém...

Random_
Nékem is.

cSuwwi
a képek egy részét sikerül visszaállítani, a többi az egyenlõre nem megy. Az a baj, hogy nem tudom se törölni, se letölteni, szóval amíg St vagy a jóisten nem csinál valamit, addig ez van... 😞

shit happens

FtranX
nekem bejönnek

hykao
Aha már látom, a képek sem jönnek be.
Az elõbb csak a fõoldalt néztem.

Amúgy miért állítgatnak rajta vajon???
cSuwwi
A gond itt az, hogy nem mindegyik kép jogosultságát tudom visszaállítani...

shit happens

cSuwwi
éppaz hogy nem megy... 😞 Állandóan állítgatnak rajta, amit már nagyon unok. Most pl. az összes fájl jogát átállították 711-re, ami azt jelenti, hogy rajtam kívûl (ha belépek FTP-n), senkinek nem olvashat/írhat... 😞

shit happens

hykao
Egyébiránt ezzel a Lazarus féle képfeltöltõvel könnyedén szúrhatsz be képet ide a topicba.
hykao
No, újra megy a site.
Arch
Na tessék... 😊

Random_
Én ismerek 3 SG-s csajt. 😊
Bár nemhiszem, hogy érdeklõdnének ilyen album iránt.

hykao
Azért mert egyre erõsödik a fényképes oldal kanbuli fílingje...
hykao
jelenleg nem megy az oldal
FtranX
ok, ha megjön, felkerülsz

Random_
levél ment

FtranX
az is jó

MIMACSKA
Vazz! akkora szélvihar volt itt, hogy 15 percre totál elment a net.

www.extragyongy.hu

FtranX
küldd el ide: [email protected]

cSuwwi
tedd fel ide: iaro.srv.hu -> upload

shit happens

Random_
Nem nagyon megy mert nincs semmi hazsnálható tárhelyem.
Inkább elküldeném valakinek aki kitenné?

FtranX
rakd be ide

Random_
Hmm találtam egy pár szilveszteri képet szerény személyemrõl.

Hogyan publikáljam?

Arch
Miért baj, ha nem kapsz?

hykao
Képeket szeretnénk!
Arch

hykao
...remélem
hykao
Egy alkalmi kapcsolat miért lenne kihasználás (...ha jól teszed a dolgod)???

Mondjuk, én nem vagyok nagyon híve az alkalmi kapcsolatoknak...
...még nem is szedtem össze, hál istennek semmi "jót"...
hykao
Azt, hogy: fényképet kérünk!!!
FtranX
LoL! esküszöm, nem láttam a postodat!!! 😄D

[Walaki]D`Lair
Akkor mit szóljak én? 😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Random_
Én 22 évesen úgy gondoltam a nõket nem szabad kihasználni alkalmi kapcsolatra mert az milyen szemét dolog velük.

Na ezt máshogy gondolom most.

Tudod: soha nem mondt, hogy soha